HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2261 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 11. 09:41

Idézet: András - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 9:34

Ezt nem kell szeretni, de kell törrekedni arra, hogy megbváltozzon, és az új generációt szebb elvek is vezhéreljék :respect:  :up:

Éppen ezért nem magyarázkodni kell, hanem cselekedni. :(

Anno Dr. Agy is magyarázta az új mechanizmust (persze elég kevesen vagyunk itt a NET-n olyanok akik arra még emlékszenek) és mégsem jött össze, pedig, ha cselekedett (cselekedtek) volna talán más lenne ma a helyzet. :D

Szerkesztette: Szőke 2007. 10. 11. 09:42 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2262 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 15:03

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 10:41

Éppen ezért nem magyarázkodni kell, hanem cselekedni. :(

Bocsi! De biztosan elkerülte a figyelmedet, ami pont a Te gondolatodra rímel!!!

"de kell törrekedni arra, hogy megbváltozzon, és az új generációt szebb elvek is vezhéreljék" -idézet az előző hozzászólásomból.

Tehát teljesen együtt gondolkodunk, csak másként fejezzük ki magunkat. :up:

#2263 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 15:55

Felebarátim az Úrban!

Olcsón jutottam hozzá bitang sok HDD-hez. Ezek közül pár darab kell nekem (überbrutál RAID-tömböt faragok belőlük :D ), de a többit felajánlanám a zugi újrainduló csapatnak. 2 GB és 40 GB közöttiek, mind működik (részletes és alapos nyúzóteszt viszont szükséges, mielőtt beépítenék őket). Van még pár egyéb alkatrész, pl. működő PIII-as processzorok (egy 700 MHz-es PIII és egy 800 MHz-es Celeron), meg egy valamiért nem működő, ám komplett PII-es gép - ez utóbbi vagy procihibás, vagy deglett az alaplapja, mert a tesztkártyám 00-ás boot-kódnál nem jut tovább vele. Vagy esetleg csak valaki túlságosan túlpörgette - nem volt még időm szórakázni/hibakeresni vele. Meg van egy működő, komplett gép is, Celeron 300A procival, 3,2 GB-os vinyóval, telepített kantárral.

Szóval, ha Szőke kolléga valamikor errefelé jár, esetleg át kellene cuccolni ezeket hozzá. :)
... a trip back in time is all I need ...

#2264 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 19:07

Idézet: Telcontar - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 16:55

Felebarátim az Úrban!

Olcsón jutottam hozzá bitang sok HDD-hez. Ezek közül pár darab kell nekem (überbrutál RAID-tömböt faragok belőlük :D ), de a többit felajánlanám a zugi újrainduló csapatnak. 2 GB és 40 GB közöttiek, mind működik (részletes és alapos nyúzóteszt viszont szükséges, mielőtt beépítenék őket). Van még pár egyéb alkatrész, pl. működő PIII-as processzorok (egy 700 MHz-es PIII és egy 800 MHz-es Celeron), meg egy valamiért nem működő, ám komplett PII-es gép - ez utóbbi vagy procihibás, vagy deglett az alaplapja, mert a tesztkártyám 00-ás boot-kódnál nem jut tovább vele. Vagy esetleg csak valaki túlságosan túlpörgette - nem volt még időm szórakázni/hibakeresni vele. Meg van egy működő, komplett gép is, Celeron 300A procival, 3,2 GB-os vinyóval, telepített kantárral.

Szóval, ha Szőke kolléga valamikor errefelé jár, esetleg át kellene cuccolni ezeket hozzá. :)

Hálásan köszönjük segedelmedet!

Legközelebb a holnapi napon megyek az alábbi útvonalon:

Bp. Alvincz útca (Ecserivel szemben az M5 melett) majd a Margit krt. 43-45 sz.

Következő alkalommal kedden megyek a XVI. ker. Ijász útcába, onnan Fótra, Patakra.

Egyik nap sem szeretnék bebumlizni az Örs környékére (valahol arra dolgozol, ha jól emlékszem), mert a "titkosszolgálati"  :Đ  kapcsolataim szerint azon a vidéken nagy útfelújjítások vannak és elég nyűgös ott a kocsikázás.
Budaörsre sem szívesen mennék ki, mert mindkét nap de. vagyok a nagyfaluban és tudtommal Te ilyen időpontban dolgozol.

Mindenesetre töröm a fejem a megoldáson, de ötletek jöhetnek máshonnan is. Sajnos már nem dolgozom Törökbálinton, így a tavaji lehetőség kiesett.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2265 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 12. 22:59

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 20:07

Hálásan köszönjük segedelmedet!

Legközelebb a holnapi napon megyek az alábbi útvonalon:

Bp. Alvincz útca (Ecserivel szemben az M5 melett) majd a Margit krt. 43-45 sz.

Következő alkalommal kedden megyek a XVI. ker. Ijász útcába, onnan Fótra, Patakra.

Egyik nap sem szeretnék bebumlizni az Örs környékére (valahol arra dolgozol, ha jól emlékszem), mert a "titkosszolgálati"  :Đ  kapcsolataim szerint azon a vidéken nagy útfelújjítások vannak és elég nyűgös ott a kocsikázás.
Budaörsre sem szívesen mennék ki, mert mindkét nap de. vagyok a nagyfaluban és tudtommal Te ilyen időpontban dolgozol.

Mindenesetre töröm a fejem a megoldáson, de ötletek jöhetnek máshonnan is. Sajnos már nem dolgozom Törökbálinton, így a tavaji lehetőség kiesett.

Nos, a péntek már kiesett - nem tudtam elolvasni a válaszod, mert az alaplapomon 4 db kondi úgy döntött, hogy ők mostan felpúposodnak yól (de meghegesztettem a dögöket! ;) ).

Kedd még számításba vehető. Munkám helye változott, most a XVI. ker. Bökényföldi út 116-120 szám alatt vagyok fellelhető (még mindig az EGIS, csak másik telephely). Ha ez a helyszín jó Neked, kedden át tudunk cuccolni a kicsi kocsidba.

#2266 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 06:07

Idézet: Telcontar - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 23:59

Nos, a péntek már kiesett - nem tudtam elolvasni a válaszod, mert az alaplapomon 4 db kondi úgy döntött, hogy ők mostan felpúposodnak yól (de meghegesztettem a dögöket! ;) ).

Kedd még számításba vehető. Munkám helye változott, most a XVI. ker. Bökényföldi út 116-120 szám alatt vagyok fellelhető (még mindig az EGIS, csak másik telephely). Ha ez a helyszín jó Neked, kedden át tudunk cuccolni a kicsi kocsidba.

Ez nagyon jó hír.

Kedden mindenképpen cuccolunk. Majd egyeztetek Andrással (vele az Ijász útcában ütközünk), hogy melyikünk (esetleg mindketten) megy hozzád a cumókért. Nagy kerülőt nem jelent, mert mindketten onnan Fótra a "fagyos" tettestárshoz fogunk menni.
Tehát kedden kérlek hozd a munkahelyedre a cumót és mi kb. 10-12 közötti időpontban keresünk (vagy csak az egyikünk).

#2267 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 11:38

Szőke, bocs, hogy nem válaszoltam, de velem hétközben ütközni kizárt. 10-18-ig (de inkább tovább) a belvárosban dolgozom.

#2268 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 15:35

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 12:38

Szőke, bocs, hogy nem válaszoltam, de velem hétközben ütközni kizárt. 10-18-ig (de inkább tovább) a belvárosban dolgozom.

A belvárosban is jártam, de  már késő bánat.  :D

Majd egyszer még megiszod (szaggatnod kell a kerítést) az elzárkózásodnak a levét majd meglátod. :Đ

Szerkesztette: Szőke 2007. 10. 13. 15:37 -kor

#2269 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 15:36

Idézet: Telcontar - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 23:59

Neked, kedden át tudunk cuccolni a kicsi kocsidba.

Andrással egyeztettem. Majd keres, egyeztettek és Ő veszi fel tőled kedden az általad megadott helyszínen a cuccost.

#2270 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 15:54

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 16:35

A belvárosban is jártam, de  már késő bánat.  :D

Hát, a melóhelyre csak nem viszem el a pince tartalmát 6-os villamossal. :) Dumálni meg sajna nincs idő ebben a rohanó vilában. Pénzt kell csinálni.

Szerkesztette: FakeJack 2007. 10. 13. 15:56 -kor

#2271 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 16:11

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 7:07

Ez nagyon jó hír.

Kedden mindenképpen cuccolunk. Majd egyeztetek Andrással (vele az Ijász útcában ütközünk), hogy melyikünk (esetleg mindketten) megy hozzád a cumókért. Nagy kerülőt nem jelent, mert mindketten onnan Fótra a "fagyos" tettestárshoz fogunk menni.
Tehát kedden kérlek hozd a munkahelyedre a cumót és mi kb. 10-12 közötti időpontban keresünk (vagy csak az egyikünk).

Oké, vinni fogom. Közben akadt még 3 db AGP-s videokártya meg egy ISA-s hangkártya (mind teszteletlenek). Azokat is berakom a dobozkába.

#2272 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 13. 16:13

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 16:36

Andrással egyeztettem. Majd keres, egyeztettek és Ő veszi fel tőled kedden az általad megadott helyszínen a cuccost.

Ezt András is egyeztette már velem telefonon. :) Teljesen rendben van részemről a dolog, az időpont (időintervallum) is.

#2273 Felhasználó inaktív   kun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 14:08

Üdv,

mi történt, hogy ilyen hirtelen vége lett a beirásoknak?
Kun Pál

Időnként nem árt tíznél tovább számolni - ezért nem célszerű zoknit hordani.

#2274 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 16:30

Idézet: kun - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 15:08

Üdv,

Nincs több történés. Van ilyen néha. Sőt olykor több napig is.

#2275 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 17:19

Idézet: kun - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 15:08

Üdv,

Itt tart a topik éppen... :D

#2276 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 18:07

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 16:54

Pénzt kell csinálni.

Nekem is csinálhatnál pár zsáknyit. :Đ

#2277 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:42

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 19:07

Nekem is csinálhatnál pár zsáknyit. :Đ

Hé, hé! Ez nem a "Te kis hamis!" c. topik! :D

#2278 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 05:36

Idézet: Telcontar - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 20:42

Hé, hé! Ez nem a "Te kis hamis!" c. topik! :D

Még nem bukott le :Đ  így nem is hamis.

A topik ebböl a csinált pénzböl viszot vehetne sok-sok nadon jó hw. elemet, komplett gépet a rászorulóknak, hiszen mostanság nem nagyon tolonganak a felajánlók ilyen alkatrészek felajánlásával.

Szerkesztette: Szőke 2007. 10. 15. 05:37 -kor

#2279 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 07:19

Szőke, ebből már megint posta lesz szerintem. :Đ Pedig van ház meg jó monitor is.

#2280 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 18:41

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 8:19

Szőke, ebből már megint posta lesz szerintem. :Đ Pedig van ház meg jó monitor is.

Jelenlegi elgondolásom - na meg a tájékozottságom (amely elég hiányos) alapján - szerint az utóbbira bizonyára nagy szüksége lenne az új csapatnak, meret nélküle a komplett gép sem ér fabatkát sem.
Majd megoldjuk valahogy. :think:

Téma megosztása:

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.