HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 06. 06:57

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2006. nov. 5., vasárnap - 23:24

Szervusztok!

Nagyon nem voltam mostanában, röstellem is, de eléggé ki tudom tölteni az időmet :)/:(. Most éppen jutott egy kicsi, és mivel épp láttam, hogy Jahno szállítást tervez, bedobnám a közösbe, amit az elmúlt időkben gyűjtöttem Nektek:

2 db Compaq P2-400 masina, 128Mb RAM / 4,3 Gb HDD, Matrox VGA. CD-ROM egyikben sincs.
1 db PCChips M747 lapra épülő Celeron 300, 128Mb RAM-mal, 2 Gb HDD-vel, alaplapi hang- és videokártyákkal. CD-ROM ebben sincs, sajna.
1 db 15" monitor
1 db 17" monitor
egyéb cumók, egy-két PPGA/Slot1 processzor, talán winchester is akad, egér, billentyűzet

Budapesten belül elfuvarozom, ha ez segít :)

Üdv,

J.

Jó látni/olvasni ismét körünkben.

Felajánlásodat köszönjük. Különösen a Compaq jöne jól, mert az egyik ugyanilyen paraméterekkel bíró NET-s műhelyben lévő gépünk éppen szombaton adta be a derekát véglegesen. (A másik kettő is állandóan nyűglődik, de még mennek.) Egész nap azzal szenvedtünk, de eddig nem tudtunk rájöni, hogy mi a nyűgje.

Amennyiben Jahnó nem tudná vállalni a leszállítást esetleg nem tudnád kihozni Törökbálintra?

Persze az lenne a legjobb, ha Te is csatlakoznál a szállítást vállaló brigádhoz és egyszerre jönnétek.

Szerkesztette: Szőke 2006. 11. 06. 06:59 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#402 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 09:56

:offtopic: Help!

A tegnapi napon végre sikeredett szereznem egy hagyományos (bakelitlemezes) lemezjátszót. A gond csupán csak annyi, hogy nincs benne tű.
Tud-e valaki olyan helyet ahol ezekhez a bakelitlemezes lejátszókhoz esetleg lehet venni tűt?
Amennyiben igen, lenne-e valaki aki megvenné nekem és elküldené, természetesen teljes költségtérítés melett?
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#403 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 11:35

Hat ezert egy pontos tipus nem artana. :)

#404 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 14:06

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. nov. 6., hétfő - 12:35

Hat ezert egy pontos tipus nem artana. :)

WILSON SL600, de az eddiogi ismereteim szerint ezeknél a lejátszóknál a tűk azonosak,legfeljebb a fej változik. Persze ki tudja, rég volt már amikor ezekkel foglalkoztam.

#405 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 18:50

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. nov. 6., hétfő - 10:56

A gond csupán csak annyi, hogy nincs benne tű.

:think: Derékszögre hajtott gombostű?
Egyszer minden lemezt le lehet játszani vele. :D

#406 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 19:08

belvárosiaknak mondom, valahol az Arany János utcai metró közelében a Bajcsyn van egy lemezjátszó bolt, ahol minden ilyesmit lehet venni, most nem találom a guglin, talán img001-el kéne felvenni a kapcsolatot, emlékeim szerint Ő ebben nagy ász.
Business as usual. We fucked up everything.

#407 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 06. 19:44

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. nov. 6., hétfő - 19:08

belvárosiaknak mondom, valahol az Arany János utcai metró közelében a Bajcsyn van egy lemezjátszó bolt,

Bajcsyn szerintem a hangszóróbolt, másik meg a Sini Kft akinél ilyen előfordulhat. Esetleg Somogyi, de fene tudja.
Make love not Wor.

#408 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 03:09

Köszi a tű ügyben a tanásaitokat, különösen Zoltánszólnak. Ugyanis a magam részéröl az általa javasolt megoldást ki tudnám vitelezni, de nem fogom. :D

Valaki esetleg aki a térségben mozog alkalmasint (nem olyan sürgős) megvenné nekem? Ezért a pici alkatrészért nem szeretnék mulasztani a munkahelyröl, lehet, hogy annyit nem érne meg.

#409 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 18:48

Telcontar!

Amennyiben holnap próbálkoznál a tali létrehozásával, kérlek előtte hívj és kimegyek a Törökbálinti ESSO kúthoz, hogy ne kelljen terepezned. Az elég nekem, sajnos.

#410 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 19:03

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. nov. 7., kedd - 19:48

Telcontar!

Amennyiben holnap próbálkoznál a tali létrehozásával, kérlek előtte hívj és kimegyek a Törökbálinti ESSO kúthoz, hogy ne kelljen terepezned. Az elég nekem, sajnos.

Hívlak majd, ha hazaértem. Ramélem, hamar sikerül fordulnom - hajnalban Pécsre megyek.
... a trip back in time is all I need ...

#411 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 03:33

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. nov. 7., kedd - 20:03

Hívlak majd, ha hazaértem. Ramélem, hamar sikerül fordulnom - hajnalban Pécsre megyek.

OK! Felhívom azonban a figyelmedet, hogy mi legkésőbb 16,00-kor (esetleg pár perccel korábban) húzunk mint a vadludak haza. Az általam szállított melósok nagyon sietősek. Sajnos.

#412 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 03:14

:up:

#413 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 16:24

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 4:14

:up:

Még mindig kiemelt totyik vagyunk. Felesleges :up:-polni. :D

#414 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 17:49

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 17:24

Még mindig kiemelt totyik vagyunk. Felesleges :up:-polni. :D

Ezt tudom, de azért csináltam, hátha valaki mást is ír be, továbbá lássák, hogy azért "néha" vagyok.

Ellenben! Áruszállításra a szombati és a vasárnapi nap is (egész nap 00,00-tol 24,00-ig) megfelel, de csak a helyszínre való kiszállítással is, ha neked esetleg ez jobb, mint a hétfő reggeli tali.

#415 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 18:29

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 18:49

Ezt tudom, de azért csináltam, hátha valaki mást is ír be, továbbá lássák, hogy azért "néha" vagyok.

Ellenben! Áruszállításra a szombati és a vasárnapi nap is (egész nap 00,00-tol 24,00-ig) megfelel, de csak a helyszínre való kiszállítással is, ha neked esetleg ez jobb, mint a hétfő reggeli tali.

Még szép, hogy megfelel. Azért a főútig ki tudsz gyönni? :)

#416 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 03:10

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 19:29

Még szép, hogy megfelel. Azért a főútig ki tudsz gyönni? :)

Szombat, vasárnap sehova sem tudunk menni, mert fiam Gábor fog ott lenni, mint telepőr. Nála meg nem fog lenni semilyen általa használható jármű, de egyébként sem hagyhatja el a telepet. Éppen ezért, ha mégis a hétvégét választod, majd estére írom az extra kívánságaimat (nem teljesíthetetlenek).
Ellenben hétfőn az ESSO benzinkuthoz az eredeti terveknek megfelelően ki tudok menni.

#417 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 17:51

Már hétfő van. :confused: Mizújs? Mindenki kihalt? :think:

#418 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 18:30

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 18:51

Már hétfő van. :confused: Mizújs?

Csupán csak annyi, hogy a mai napon a Törökbálinti ESSO benzinkútnál sikerült megszabadítanom Telcontar cimborát egy nagy adag számítógéptöl, billátol és egy nyomingertöl. Köszönjük!

#419 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 18:58

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 19:30

Csupán csak annyi, hogy a mai napon a Törökbálinti ESSO benzinkútnál sikerült megszabadítanom Telcontar cimborát egy nagy adag számítógéptöl, billátol és egy nyomingertöl. Köszönjük!

Nincs mit. :) De itt is jelzem, hogy a komplett konfigoktól eltekintve minden cucc teszteletlenül került hozzátok. Illeve majdnem minden: az egyik házikóban van egy Slot1-es alaplap, benne emeletes, 256 MB-os SDRAM-mal meg egy péhármas CPU-val: ez a félkonfig hajlandó volt butulni. Ennél jobban ezt sem nyúztam. Megjegyzem, hogy az az alaplap elég ramaty állapotban leledzik (szétbarmolt memóriafoglalatot láttam rajta, sajnos :( ), de legalább van és talán hibátlanul megy.

A nyomtató meg bekapcsoláskor nyomtatásszerű dolgokat művelt, de ténta hiányában ugye... :D

Viszont maradt itt még pár apróság, amiket a hétvégén kaptunk DGabor_ elkövetőtől: sok (2 doboznyi, hogy pontos legyek :) ) roncsfutamba való elektronika mellett jött pár ígéretes alaplap, hangkártyák, DAT-meghajtó kazettával (szemléltetésre). Ezeket alkalomadtán (SD-memória érkeztével) tesztelem majd, aztán vagy alkatrészként, vagy konfigként kelhetnek új életre.

#420 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 14. 03:15

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 19:58

Nincs mit. :)

A teszteletlenség nem hátrány. Legalább szórakoznak az apróságok.
A tenta hiányt majd megpróbáljuk valahogy Tibso tettestárs javaslata alapján valahogy megoldani.
D.Gábornak köszönünk minden hasznosítható felajánlást.
SDRAM szombaton fog holló szárnyán útrakelni. A postai címed ugye (most még túl lusta vagyok megnézni) megtalálható datáidnál?

Téma megosztása:

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.