Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 20:46
Világos.
Szerk.: rosszul esett, megalázó és lehúzó voltál pár pontban (mint oly' sokszor velem kapcsolatban, de megszoktam).
Azt mondod, aki úgy kezdi, hogy nem ért hozzá, annak később ne legyen határozott véleménye?
Fogalmad sincs, hogy mit pörgök ebben a szakmában, erőmön felül. Nem tudod, mennyire leforrázol ilyen írásokkal, bár lehet pont ez a célod.
Nem az a célom. De úgy is lehetne pörögni a szakmában, hogy nem léped át az aktuális korlátaidat, mert azzal csak két dolgot lehet elérni:
1. Félrevezeted a nálad tudatlanabbakat.
2. Hülyének néznek, akik nálad többet tudnak.
De semmi esetre sem fogsz tiszteletet kivívni, amiért pedig úgy látom, nagyon küzdesz. Ez helyes törekvés, de néha mintha mellékvágányra szaladnál. Amit egyébként nem az én tisztem korrigálni, de sajna velejárója annak, ha az 1. pontot szeretnénk - a szakmai fórum színvonalának fenntartása végett - elkerülni.
Idézet
Lehet, hogy kevesebb időm jut erre mint Neked, és kevesebb pénzem van próbálni, mint westlake-nek.
Mi köze ennek a pénzhez? Nagyon egy dimenzió mentén látod ezt az egészet. Ideje meg mindenkinek arra van, amire szakít. Ha meg X idő alatt Y mennyiségű tapasztalat halmozódott fel, akkor nem kell úgy megnyilvánulni és olyan magas lóról kommunikálni, mintha az Y-nak a sokszorosa állna mögötted. Mert - sok más egyéb mellett - abból lesz a flame, amikor ilyen mondvacsinált tapasztalat alapján sikerül olyasmit kijelenteni, ami bántja a szemét azoknak, akik kicsit többet tudnak nálad a témakörben.
Idézet
De legalább írok. Téged nem nagyon olvaslak ebben a fórumrészben.
Nincs időm rá, hogy itt is postoljak. Mivel már csak pár tucat gépet felügyelek és csak havi egy-kettő gépet rakok össze újonnan, nem is érzem magam annyira tájékozottnak, hogy olyan meghatározó eleme legyek ennek a szekciónak, mint mondjuk a Háttértáraknál, ahol ugyebár olyasmi a téma, amivel nap mint nap küzdök a munkám és a hobbim során is. De ha megkérdezel pár öreg motorost, akkor tisztában lehetsz vele, hogy bizony elég régóta foglalkozom ilyesmivel is, csak épp ennek nem vagyok olyan szinten megszállottja, mint más dolgoknak.
Idézet
:confused: És akkor így jobb?
Idézet
Azt ugye tudod, hogy ha cuccokról hónapos teszt, és flotta kiépítése után adnál véleményt, akkor lehúzhatnád a rolót a cd-s grab-es oldalon? Vagy olvasol valahol meghatározó cikket hónapos tesztekről?
A friss termékről három nap alatt cikk sem arról szól, amit Te ebben a topikban "szakmai" véleményként előadtál. Ha megnyúzol az aktuális chipkészletre épített 5-6 féle lapot két-három konfigban, akkor kezd valami halvány kép összeállni arról, hogy melyik gyártó melyik lapja mennyit is ér a hasonló termékek közül. Addig is lehet véleményt formálni a meglévő tapasztalataid alapján - főleg arról, amit Te magad is kipróbáltál -, de nem úgy, ahogy Te próbáltad, mert annak ez a vége.
Idézet
Picit gondold át, mielőtt forrázol, légy szíves. Többször kértelek.
Én meg többször kértelek, hogy ne tekintsd magad a fórum felett álló emberkének. Tudom, most huszonhatodszor is itthagyod a fórumot "örökre", aztán érdekes módon teljesen normálisan fórumozol hónapokig, amíg fel nem pumpálod magad valamelyik témára, és kezdődik elölről az, hogy Te nyugodtan flame-elhetsz, mert Te a rendszer felet állsz. Nem állsz.
Továbbiakban privátban megtalálsz.
Az offolásnak ezennel legyen vége.