HWSW Informatikai Kerekasztal: Intel Core 2 Duo II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intel Core 2 Duo II. conroe, merom Értékeld a témát: -----

#2271 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 20. 23:06

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 22:39

Most mi nevetsz?  :rolleyes:
P4-nél te mit nevezel aszinkronnak? Van értelme egyáltalán ennek a kifejezésnek?

FSB, quad-pumped busszal...

Az alap beállítás ugye C2D-nél jelenleg ugyebár:
FSB 266, mem: 1:2=533-as ram. Ez lenne a buszt tekintve "A szinkron"!
Aztán van még ilyen, hogy: 1:2.5=667-es ram, 1:3=800-as ram. (Mind 266-as FSB mellett)

Az 1:1 meg FSB-vel szinkron, de a busszal nem és k*rvára nem default beállítás...

Nem azért, de az elmúlt oldalnak is az volt sztem a tanulsága, hogy néha írhatnál vmi tényeken alapuló és/vagy konstruktív dolgot is...

Turbo, te se szinkronokban meg aszinkronokban beszélj sztem.
850 az hogy jött ki? Mennyi volt az FSB-d?

425 vagy 340?

Állítsd be így:
Ram alapfeszen (1.8V?)
Timingok alapon.
CPU: 1.4V
CPU szorzó 6
FSB: 400mhz
Ram: 1:2 (800mhz)

#2272 Felhasználó inaktív   westlake 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 23:11

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 0:06

Most mi nevetsz?  :rolleyes:
P4-nél te mit nevezel aszinkronnak? Van értelme egyáltalán ennek a kifejezésnek?

FSB, quad-pumped busszal...

Az alap beállítás ugye C2D-nél jelenleg ugyebár:
FSB 266, mem: 1:2=533-as ram. Ez lenne a buszt tekintve "A szinkron"!
Aztán van még ilyen, hogy: 1:2.5=667-es ram, 1:3=800-as ram. (Mind 266-as FSB mellett)

Az 1:1 meg FSB-vel szinkron, de a busszal nem és k*rvára nem default beállítás...

Nem azért, de az elmúlt oldalnak is az volt sztem a tanulsága, hogy néha írhatnál vmi tényeken alapuló és/vagy konstruktív dolgot is...

Turbo, te se szinkronokban meg aszinkronokban beszélj sztem.
850 az hogy jött ki? Mennyi volt az FSB-d?

425 vagy 340?

Állítsd be így:
Ram alapfeszen (1.8V?)
Timingok alapon.
CPU: 1.4V
CPU szorzó 6
FSB: 400mhz
Ram: 1:2 (800mhz)

"FSB 266, mem: 1:2=533-as ram. Ez lenne a buszt tekintve "A szinkron"!"
mar bocs, de jelen esetben a memoria nem azert megy 533-on, mert az fsb:mem arany 1:2.. mond neked valamit a ddr rovidites? helyesen: 1:1 (fsb:mem) fsb 266mhz, memory 533mhz.. az 1:2 mar durvan 1066mhz-et jelent ;) van is egy ilyen kepem.. eleg utos ;) klatty
az asszinkron kifejezes minden olyan beallitasra hasznalhato, amikor az fsb:mem aranya nem 1:1..

Szerkesztette: westlake 2006. 12. 20. 23:17 -kor

God left this place a long time ago.

#2273 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 23:40

Idézet: westlake - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 23:11

"FSB 266, mem: 1:2=533-as ram. Ez lenne a buszt tekintve "A szinkron"!"
mar bocs, de jelen esetben a memoria nem azert megy 533-on, mert az fsb:mem arany 1:2.. mond neked valamit a ddr rovidites? helyesen: 1:1 (fsb:mem) fsb 266mhz, memory 533mhz.. az 1:2 mar durvan 1066mhz-et jelent ;) van is egy ilyen kepem.. eleg utos ;) klatty
az asszinkron kifejezes minden olyan beallitasra hasznalhato, amikor az fsb:mem aranya nem 1:1..

Bocs, természetesen úgy gondoltam, igen. Ettől quad-pumped ez a szar. :D
266-os FSB mellé a busz max 1066-os, vagyis a sávszél max 1066-os DDR kiszolgálására elég.
Szóval felezz le, minden szorzómat. :D

A szinkron meg ezek szerint akkor az FSB-MEM arányra értendő. (Végül is ez is logikus, mert annak az órajelét kapja meg).

Csak ezért volt fless írása érthetetlen, mert azt írja: "aszinkronban lefelé" nem voltak stabilak. Aszinkron mód pedig nincs 1:1 alatt, csak fölötte...

Na mind1, a lényeg, hogy ettől függetlenül sztem tök fölösleges szinkronitásról és aszinkronitásról beszélnünk. Rég elmúltak azok az idők, amikor számított. Jelenleg az Intel quad-pumped busza és az AMD HTT-je mellett sok értelme nincs. Nyilván mindkét esetben az égig (a link áteresztőképességéig) tornázott aszinkron ram a gyorsabb.

A szinkron szónak ilyen értelemben utoljára az Athlon XP fronton volt jelentősége, az FSB-hez képest fix chipset sávszélesség miatt.

(Ráadásul A64 esetében ugye nem is az FSB-től függően kapja a mem a frekit, hanem a cpu órajeltől függően.)

Maximum ilyen aszinkon-szinkron mem hajtási bugok miatt lehet érdekes beszélni róla itt Inteléknél, de ez meg ritka, mint a fehér holló. :)

Szerkesztette: vipisrac 2006. 12. 20. 23:43 -kor

#2274 Felhasználó inaktív   westlake 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 23:45

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 0:40

Bocs, természetesen úgy gondoltam, igen. Ettől quad-pumped ez a szar. :D
266-os FSB mellé a busz max 1066-os, vagyis a sávszél max 1066-os DDR kiszolgálására elég.
Szóval felezz le, minden szorzómat. :D

A szinkron meg ezek szerint akkor az FSB-MEM arányra értendő. (Végül is ez is logikus, mert annak az órajelét kapja meg).

Csak ezért volt fless írása érthetetlen, mert azt írja: "aszinkronban lefelé" nem voltak stabilak. Aszinkron mód pedig nincs 1:1 alatt, csak fölötte...

Na mind1, a lényeg, hogy ettől függetlenül sztem tök fölösleges szinkronitásról és aszinkronitásról beszélnünk. Rég elmúltak azok az idők, amikor számított. Jelenleg az Intel quad-pumped busza és az AMD HTT-je mellett sok értelme nincs. Nyilván mindkét esetben az égig (a link áteresztőképességéig) tornázott aszinkron ram a gyorsabb.

A szinkron szónak ilyen értelemben utoljára az Athlon XP fronton volt jelentősége, az FSB-hez képest fix chipset sávszélesség miatt.

(Ráadásul A64 esetében ugye nem is az FSB-től függően kapja a mem a frekit, hanem a cpu órajeltől függően.)

Maximum ilyen aszinkon-szinkron mem hajtási bugok miatt lehet érdekes beszélni róla itt Inteléknél, de ez meg ritka, mint a fehér holló. :)

"Csak ezért volt fless írása érthetetlen, mert azt írja: "aszinkronban lefelé" nem voltak stabilak. Aszinkron mód pedig nincs 1:1 alatt, csak fölötte..."
de van.. i975-nel van 5:4-es asszinkron beallitas.. en ertettem amit fless irt :p
az sem igaz, hogy nincs jelentosege az asszinkron es a szinkron szonak.. nem mindegy pl. hogy pistike 1000mhz-e az asszinkron, vagy pedig szinkron..

Szerkesztette: westlake 2006. 12. 20. 23:46 -kor

#2275 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 23:57

Idézet: Anonymus23 - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 19:16

:offtopic:
Bocs, hogy ilyennel rontom itt a topicot, de az avatarod nincs meg véletlenül nagyobb méretben?
Ha elküldenéd emilben azt nagyon megköszönném.

:jump:

niccsen :( :)

#2276 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 23:58

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 20:46

Világos. :up: ;)

Szerk.: rosszul esett, megalázó és lehúzó voltál pár pontban (mint oly' sokszor velem kapcsolatban, de megszoktam).
Azt mondod, aki úgy kezdi, hogy nem ért hozzá, annak később ne legyen határozott véleménye?
Fogalmad sincs, hogy mit pörgök ebben a szakmában, erőmön felül. Nem tudod, mennyire leforrázol ilyen írásokkal, bár lehet pont ez a célod.

Nem az a célom. De úgy is lehetne pörögni a szakmában, hogy nem léped át az aktuális korlátaidat, mert azzal csak két dolgot lehet elérni:
1. Félrevezeted a nálad tudatlanabbakat.
2. Hülyének néznek, akik nálad többet tudnak.
De semmi esetre sem fogsz tiszteletet kivívni, amiért pedig úgy látom, nagyon küzdesz. Ez helyes törekvés, de néha mintha mellékvágányra szaladnál. Amit egyébként nem az én tisztem korrigálni, de sajna velejárója annak, ha az 1. pontot szeretnénk - a szakmai fórum színvonalának fenntartása végett - elkerülni.

Idézet

Lehet, hogy kevesebb időm jut erre mint Neked, és kevesebb pénzem van próbálni, mint westlake-nek.

Mi köze ennek a pénzhez? Nagyon egy dimenzió mentén látod ezt az egészet. Ideje meg mindenkinek  arra van, amire szakít. Ha meg X idő alatt Y mennyiségű tapasztalat halmozódott fel, akkor nem kell úgy megnyilvánulni és olyan magas lóról kommunikálni, mintha az Y-nak  a sokszorosa állna mögötted. Mert - sok más egyéb mellett - abból lesz a flame, amikor ilyen mondvacsinált tapasztalat alapján sikerül olyasmit kijelenteni, ami bántja a szemét azoknak, akik kicsit többet tudnak nálad a témakörben.

Idézet

De legalább írok. Téged nem nagyon olvaslak ebben a fórumrészben.

Nincs időm rá, hogy itt is postoljak. Mivel már csak pár tucat gépet felügyelek és csak havi egy-kettő gépet rakok össze újonnan, nem is érzem magam annyira tájékozottnak, hogy olyan meghatározó eleme legyek ennek a szekciónak, mint mondjuk a Háttértáraknál, ahol ugyebár olyasmi a téma, amivel nap mint nap küzdök a munkám és a hobbim során is. De ha megkérdezel pár öreg motorost, akkor tisztában lehetsz vele, hogy bizony elég régóta foglalkozom ilyesmivel is, csak épp ennek nem vagyok olyan szinten megszállottja, mint más dolgoknak.

Idézet

De legalább írok.

:confused:  És akkor így jobb?

Idézet

Azt ugye tudod, hogy ha cuccokról hónapos teszt, és flotta kiépítése után adnál véleményt, akkor lehúzhatnád a rolót a cd-s grab-es oldalon? Vagy olvasol valahol meghatározó cikket hónapos tesztekről?

A friss termékről három nap alatt cikk sem arról szól, amit Te ebben a topikban "szakmai" véleményként előadtál. Ha megnyúzol az aktuális chipkészletre épített 5-6 féle lapot két-három konfigban, akkor kezd valami halvány kép összeállni arról, hogy melyik gyártó melyik lapja mennyit is ér a hasonló termékek közül. Addig is lehet véleményt formálni a meglévő tapasztalataid alapján - főleg arról, amit Te magad is kipróbáltál -, de nem úgy, ahogy Te próbáltad, mert annak ez a vége.

Idézet

Picit gondold át, mielőtt forrázol, légy szíves. Többször kértelek.

Én meg többször kértelek, hogy ne tekintsd magad a fórum felett álló emberkének. Tudom, most huszonhatodszor is itthagyod a fórumot "örökre", aztán érdekes módon teljesen normálisan fórumozol hónapokig, amíg fel nem pumpálod magad valamelyik témára, és kezdődik elölről az, hogy Te nyugodtan flame-elhetsz, mert Te a rendszer felet állsz. Nem állsz.
Továbbiakban privátban megtalálsz.
Az offolásnak ezennel legyen vége.

#2277 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 21. 00:11

Na miután visszaolvastam ezt a pár oldal friss termést, akkor a melyik alaplapot a C2D alá témát gyorsan le is zárnám: DS4-et a népnek!! :D:lollypop:

Ha fapad kell, akkor S3 (P5B mellé jó memó kell, ami kis fesszel alacsony késleltetésekkel szakít), DS3-at kihagynám, felsőkategóriában meg DS4/DQ6/P5B-D/P5B-EPlus trióból válogatnék jelenleg (bár én is olyan vagyok, ha tudom kerülöm az Asust - nem tudok rá racionális magyarázatot adni, de ez akkor is így van, legeslegutolsó megoldás nálam az Asus, felőlem dícsérhetik 800-an is, akkorse kell, ha van más :Đ). Szerencsére DS4-emmel qrvaelégedett vagyok (pedig aztán ha valamivel pici bibi is lenne, nem úgy megy, nem úgy tuningolható, ahogy elvárnám, már cserélném is le, de ő marad) :cool:

És hogy még egy nagy okosságot mondjak: mindenki azt vesz amit akar/amit tanácsolnak/amire telik. :Đ

Szerkesztette: Rudi 2006. 12. 21. 00:14 -kor

#2278 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 01:11

:offtopic: wetlake sporttárs ama 15 percnyi olvasnivaló hol érhető el? Van valakinek tapasztalatat a lapok integrált hangrészével kapcsolatban?
köszi.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2279 Felhasználó inaktív   westlake 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 01:14

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 2:11

:offtopic: wetlake sporttárs ama 15 percnyi olvasnivaló hol érhető el? Van valakinek tapasztalatat a lapok integrált hangrészével kapcsolatban?
köszi.

itt eleg sok erdekesseg megtalalhato.. az emlitett "topikot" is konnyen meg fogod lelni..

#2280 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 08:03

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 0:40

en ugy tudom, hogy a 266os fsb mellett 1066mhz effektiv orajelen jar a qdr busz. 1:1ben 266on jaro effektiv 533as ddr memonak felel meg. 128bites (2x64bit dual) memsavszel mellett elvileg ez lenne a max atviteli savszel. sok esetben ezert nincs sebessegnovekedes.

a minimalis meg a chipset idoziteseibol adodik. de vki jobban beleasta magat a temaba... volt is egy hozzaszolas, hogy miert is gyorsul pontosan nehol (winrarban pl).

de hivatalosan 1066os qdr orajel melle 800as orajelet szan az intel, ami 266os fizikai fsbt jelent 1.5x memszorzo mellett. tehat ez mar aszinkron.

roviden: 1066os ddr2 mem normalis (szinkron) kihajtasahoz 533as fsb kell (2133 qdr).

#2281 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 08:17

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 23:38

amikor 850mhz-n volt a ram,(procival szinkoronban) nem volt semmi gond, de 6xx mhz-n(aszinkron) már POSTolni se POSTol(de 7xx-n se) timingokat/feszeket pedig szinte mindent végigpróbáltam :D

ha tenyleg mindent megcsinaltal amit irtam...

hogyan hal le? fokozatosan kezd el hibazni a mem, vagy mittomen 5-10mhz visszalepessel meg minden ok?

tehat:

340 memteszt ok
350 no post

vagy

340 memteszt hibat jelez
350 no post

elso esetben lehet a proci is - bar 350 kicsit eros lenne limitnek.  :think:

#2282 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 08:22

biztos a RAM, az előbb próbáltam ki egy kölcsönkért geil modullal, 400on se hibázott.
Ez van, mondjuk hamarosan úgy is beújítok 2x1gb-t, de akkor már biztos nem kingmaxot. :omg:  :D
JóSebesség

#2283 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 08:37

igy lehet csak biztosra menni  :up:

#2284 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 09:00

Idézet: westlake - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 23:45

"Csak ezért volt fless írása érthetetlen, mert azt írja: "aszinkronban lefelé" nem voltak stabilak. Aszinkron mód pedig nincs 1:1 alatt, csak fölötte..."
de van.. i975-nel van 5:4-es asszinkron beallitas.. en ertettem amit fless irt :p
az sem igaz, hogy nincs jelentosege az asszinkron es a szinkron szonak.. nem mindegy pl. hogy pistike 1000mhz-e az asszinkron, vagy pedig szinkron..

Tudom, hogy ott van... meg van A64-en is.
De az hogy jön ide a 965-höz?

Viszont a gyakorlatban intel fronton a legtöbbször nem merül fel kérdéként Pistike mit használjon.
Ha 1000-es ramjai vannak, akkor nyilván jobban jár az aszinkron 400/1000 felállással, mint a szinkron 400/800-al.

Persze, ha ugyanazt a proci órajelet el tudja érni 500/1000-el is, akkor lehet, hogy még jobban jár, de ez meg már mint írtam chipsetfüggő. Elméletben minimális (1-2%) kellene, hogy gyorsabb legyen az 500/1000 mint a 400/1000 (ugyanolyan cpu freki mellett). Az már más kérdés, hogy chipset ügyességétől függően - amit az előző oldalakon ki is tárgyaltunk - a gyakorlatban nem biztos, hogy így van...

#2285 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 09:02

jobban jar a 400/1000el is, de alig... az arakrol nem is beszelve. extremebb tuningra erdemes.

Szerkesztette: arn 2006. 12. 21. 09:03 -kor

#2286 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 09:09

Idézet: arn - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 9:02

jobban jar a 400/1000el is, de alig... az arakrol nem is beszelve. extremebb tuningra erdemes.

Most az árakat ne keverjük ide. Csak teljesítményről van szó.

Idézet: arn - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 8:03

en ugy tudom, hogy a 266os fsb mellett 1066mhz effektiv orajelen jar a qdr busz. 1:1ben 266on jaro effektiv 533as ddr memonak felel meg. 128bites (2x64bit dual) memsavszel mellett elvileg ez lenne a max atviteli savszel. sok esetben ezert nincs sebessegnovekedes.

a minimalis meg a chipset idoziteseibol adodik. de vki jobban beleasta magat a temaba... volt is egy hozzaszolas, hogy miert is gyorsul pontosan nehol (winrarban pl).

de hivatalosan 1066os qdr orajel melle 800as orajelet szan az intel, ami 266os fizikai fsbt jelent 1.5x memszorzo mellett. tehat ez mar aszinkron.

roviden: 1066os ddr2 mem normalis (szinkron) kihajtasahoz 533as fsb kell (2133 qdr).

Akkor viszont halál mind1 lenne, hogy 533-on vagy 800-on megy-e a ramod 266-os FSB mellett.
Ha a 266-os (1066-os qp) buszon csak az 533-as ramnak megfelelő sávszélességet tudsz átnyomni.

Ez meg ugye azért furcsa, mert neked is növekedett a sávszélességed, mikor aszinkron 1000-en hajtottad a ramokat.

Lásd winrar teszt 2800/400/800-on vs 2800/400/1000-en.

Nekem úgy tűnne logikusnak, ha az 1:1 arány 266-os FSB-t és 266-os mem órajelet jelentene fizikailag. Ez pedig effektíve 1066 illetve 533mhz-et. És ugye ez azonos adatméretet is jelentene.

Szerkesztette: vipisrac 2006. 12. 21. 09:15 -kor

#2287 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 09:13

Idézet: arn - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 8:17

ha tenyleg mindent megcsinaltal amit irtam...

hogyan hal le? fokozatosan kezd el hibazni a mem, vagy mittomen 5-10mhz visszalepessel meg minden ok?

tehat:

340 memteszt ok
350 no post

vagy

340 memteszt hibat jelez
350 no post

elso esetben lehet a proci is - bar 350 kicsit eros lenne limitnek.  :think:

Turbo.

Most ha jól értem, akkor:
340-en (vagyis 680-as ram mellett) megy,
350-en (vagyis 700-as ram mellett) nem megy?

De ha jól sejtem alap beállítással ment, nem? Mármint a 266/800 felállásban.
Illetve írtál vmi 850-es ram órajelről is, amin ment?!

#2288 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 09:30

ezeket próbáltam az elöbb:

fsb: 360 ram: 9xx -> POST, de utána kiakad
fsb: 360 ram: 7xx (leosztva) -> POST-ig se jut el, monitor is kikapcsol

most:
fsb : 340 ram: 850
megy. (most tesztelem)

(ram:2.1v, cpu: 1.475v)

de mondom, másik ram-al még 400-on sincs semmi gond.

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 12. 21. 09:31 -kor

JóSebesség

#2289 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 09:38

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 9:30

ezeket próbáltam az elöbb:

fsb: 360 ram: 9xx -> POST, de utána kiakad

most:
fsb : 340 ram: 850
megy. (most tesztelem)

(ram:2.1v, cpu: 1.475v)

de mondom, másik ram-al még 400-on sincs semmi gond.

Igen, azt írtad, hogy a másik rammal 400-on sincs semmi gond, csak azt nem tudjuk kitalálni, hogy 400 mellett mennyin megy az a ram. :D (Gondolom 800 és nem 1000. :))

Azt mondd már meg, hogy alapon próbáltad egyáltalán elindítani?
Tehát 266/800-on saját rammal.

De figy: Ha 800-850-en megy a ramod, de 700-on és 900-on nem...
...valamint a procid meg megy 400-as FSB-n (hisz a kölcsönrammal azt írtad, hogy megy)...

...akkor miért nem próbálod ki 400-425/800-850-en a saját ramoddal?

Még egy kérdés: ramnak 2.1V az alapfesze? Ha nem, akkor vedd vissza 1.9-re.

Szerkesztette: vipisrac 2006. 12. 21. 09:39 -kor

#2290 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 09:44

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 9:30

Ezt nem értem. Mi van leosztva? 360-as fsb-nél a ram nem mehet 720-nál kevesebbet. 1:1 miatt.
Semper Fi

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.