Idézet: Szacsoka - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 10:19
Amikor az ablakokat betettük feltűnt a hirtelen keletkezett csend. Akkor utólag azért betettük két kis nyílást, ami minimális szellőzést azért biztosít és nyugodtabban tudunk majd télen aludni.
Gázbojlerről lenne szó és igen, a konyhából szívja el az oxigént és megintcsak igen, a keletkező CO2-t szeretném kivezetni a konyhából megint csak elővigyázatossági okokból.
Vagy lehet csak én ragozom túl a dolgokat és ennyire nem kellene alaposnak, aggódónak lennem?
aham, szóval egy kis konyhai kütyüröl van szó, ami őrlángon ég és csak akkor kapcsol be, ha valaki meleg vizet akar. (mondjuk mosogatni
ilyenkor aztán nekiáll kiszíni a zoxigént, cserébe ad némi széndioxidot. (egyáltalán semmi kémény nincs??
ebben üzemmódban napi kb. 10 percet, ha üzemel, ami gyakorlatilag semmi. (feltéve ha az őrláng nem egyméteres
+ még csináltatok két kis nyílást, és a konyhaajtó is nyitva van. (ha van egyáltalán
szerintem -szigoruan szerintem- nincs teendő. de ha mégis veszel jelzőt akkor ne fúrj meg semmit, ne indítson el semmit, szerintem bőven elég, hogy elkezd ordítani, akkor apu fölkel, anyázik, és ablak kinyit.
utána gázkészülek kivág, mosogatógép bevásárol.
NADE: ugye ha a láng elalszik, akkor a gáz nem ömlik befele? a régi készülékek hajlamosak tömítetlenségben szenvedni.

Súgó
A téma zárva.