Sziasztok
Tegnap meghalt az XP-m. Nekiálltam megcsinálni, de egy elég érdekes akadály állított meg, a billentyűzetet nem működik. De kezdem az elejéről:
A gép bekapcsolása után elkezd betölteni az XP majd eltűnik a képernyő és marad a feketeség, és nem történik semmi. (asszem ezt hívják „kék halálnak”). Ezután megpróbáltam csökkentett módban indítani, de amikor kijött és választanom kellett volna, a billentyűzet nem működött. Ezt követően betettem az XP telepítő cd-t, de amikor kiírta, hogy „nyomjon meg egy billentyűt a cd-ről való indításhoz” a billentyűzet megint nem működött. Követetkezőleg betettem a Hirens Boot nevezetű cd-t, hogy ellenőrizzem a merevlemezt, meg a memóriát, de megint nem működik a billentyűzet. Az egészben az érdekes hogy a BIOS-ban tökéletesen működik. Ezek után kivettem a merevlemez betettem a másik gépbe, és ott formáztam az egészet, majd visszatettem és indítottam az XP telepítését, de az újabb meglepetés az volt, hogy nem találja a merevlemez. Amikor megpróbáltam ellenőrzés közben F6-ot nyomkodni be is jött az illesztő program hozzáadása felület, de a billentyűzet megint csak nem működött. Ez volt az a pont, amikor feladtam

.
Ha tudtok segíteni ne, habozzatok. Kösszi.