Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?
Elküldve: 2008. 04. 08. 06:41
Azt olvasni (már a GameRevolver-től is) hogy PS3-on szebb és jobban fut, ráadásul van split screen is xboxxal ellentétben.
JóSebesség
Elküldve: 2008. 04. 08. 10:55
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 6:41
Azt olvasni (már a GameRevolver-től is) hogy PS3-on szebb és jobban fut, ráadásul van split screen is xboxxal ellentétben.
Latod, en is ilyeneket olvasok mindenhol. Egyebkent eleg furcsa, hogy meg nem adtak ki egy nyamvadt gameplay moviet sem rola. Rendben, GTA-rol van szo, Rockstar Games szoval csak nem lesz rosszabb az elozo reszeknel (eddig mindig elorelepes volt az ujabb epizod) de pl. mas jatekoknal hogyan megy ez? Elorendelem a jatekot 40 fontert amirol info gyanant ezt-azt sikerult osszekaparnom meg lattam rola 3 semmitmondo teasert es 2 interjut aztan vagy jo lesz vagy nem?
A masik erdekes dolog, hogy elvileg boxra fejlesztettek a jatekot es megis a PS3 miatt toltak el a megelenest meg most ez a split-screen is. Oke, a PS3 CPU-ja erosebb de a VGA-ja meg gyengebb a boxnal. Hmm mindegy, ez meg mindig nem eleg ok arra, hogy megis PS3-at vegyek. Inkabb egy masodik box (Premium)
kenyelmes kontroller
achievement system
XBox Live-szeruseg
letoltheto tartalom
kulso meghajto
jobb PC kompatibilitas
^ ezeket kellene hozzacsapni a Sonynak a konzolkajahoz es akkor talan 'picit' jobban fogyna
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 04. 08. 11:05
az utóbbi 2 hónapban jobban fogyott mint az xbox 
amúgy szerintem azért fut jobban ps3on mert ott fel lehet installálni a hdd-re.
amúgy szerintem azért fut jobban ps3on mert ott fel lehet installálni a hdd-re.
JóSebesség
Elküldve: 2008. 04. 08. 11:10
Nekem már a san andreas se nagyon jött be meg akár melyik haver kérdeztem mind megunta hamar.Szóval ez a biztos jó lesz dologba én nem vagyok biztos.Van pár video fennt abból nekem az jött le ugyanaz a kopott grafika lesz mint a san andreas csak 10 szer annyi ember +terület.A grafja legalább 2 évvel el van maradva a mostani sláger gémek grafikájától.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 04. 08. 11:14
Azt elhiszem, hogy jobban fogyott
Foleg most a GTA miatt veszik sokan. Egyebkent meg a boxra jobbak az exkluziv jatekok. Sajnos (?). PS3 mellett egyedul a The Agency meg a Wipeout HD allt, de az Agency lesz PC-re is (HA jo lesz, messze van az meg) a Wipeout HD meg egy szaros portolas a PSP-rol (zsir ugyanaz a hang, az extrak stb., csak nezz meg egy videot) egyedul a grafika jobb (nem szogletes meg jobbak az effektek). Meg van 6 palya vagy mennyi lol. Szoval ez csalodas volt.
Arrol olvastam, hogy a PS3-ba alapbol azert KELL vinyo mert szinte mindent onnan swappel. Leven a Sony tullott a celon a Blu-Ray-el es nem igazan bir az adatforgalommal a konzol
No, emiatt meg a fenti okok miatt mondtam le rola. Egyebkent nincs velem bajom... ugyan nem csipem a Sony hozzaallasat a dolgokhoz - mivel nincs is neki ilyen - de Sony a PSP-m, a TV-m, a fenykepezogepem meg a mobilom. A PS3 is eselyes volt.
EDIT: djculture Ja, nagyon nyomatjak a marketingot hogy milyen next-gen a grafika meg minden de teny, hogy nem egy nagy szepseg (elozo reszek sem errol voltak hiresek). Raadasul a latotavolsag is le van butitva.
San Andreas-t en ugyan vegigvittem, lattam benne a nagy potencialt de engem a Vice City fogott meg a hangulataval, azota is az a kedvencem (a GTA2 mellett).
A GTA4-ben hosszabb tavon foleg a multiplayer meg az Euphoria motor erdekel.
Gond egy szal sem, mar elorendeltem a CoD4:GOTY-t, azzal majd elbenazgatok addig is ^^
Arrol olvastam, hogy a PS3-ba alapbol azert KELL vinyo mert szinte mindent onnan swappel. Leven a Sony tullott a celon a Blu-Ray-el es nem igazan bir az adatforgalommal a konzol
EDIT: djculture Ja, nagyon nyomatjak a marketingot hogy milyen next-gen a grafika meg minden de teny, hogy nem egy nagy szepseg (elozo reszek sem errol voltak hiresek). Raadasul a latotavolsag is le van butitva.
San Andreas-t en ugyan vegigvittem, lattam benne a nagy potencialt de engem a Vice City fogott meg a hangulataval, azota is az a kedvencem (a GTA2 mellett).
A GTA4-ben hosszabb tavon foleg a multiplayer meg az Euphoria motor erdekel.
Gond egy szal sem, mar elorendeltem a CoD4:GOTY-t, azzal majd elbenazgatok addig is ^^
Szerkesztette: N.M.I. 2008. 04. 08. 11:22 -kor
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 04. 08. 11:20
Idézet: djculture - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 12:10
Nekem már a san andreas se nagyon jött be meg akár melyik haver kérdeztem mind megunta hamar.Szóval ez a biztos jó lesz dologba én nem vagyok biztos.Van pár video fennt abból nekem az jött le ugyanaz a kopott grafika lesz mint a san andreas csak 10 szer annyi ember +terület.A grafja legalább 2 évvel el van maradva a mostani sláger gémek grafikájától.
Hát nekem az eddigiekből az derült ki, hogy a grafika fényévekkel jobb mint az SA. Persze, lehetne jobb is (ha mondjuk pc-re írták volna, nem konzolra
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 04. 08. 11:25
Jó gyerekek, de a gtat eddig sem a grafika miatt szerettük, jó pár autós játékot fel tudnáok szerintem sorolni, amiben 1000x szebben kidolgozott autók vannak és jó pár fps/tps-t, amiben jóval szebb emberek. GTAknak a hangulata magával ragadó. Nekem a 3 és a vc nagyon tetszettek, vc különösen, már az intrójánál szétröhögtem az agyam
SA egyébként nekem sem tetszett annyira (cj egy buta tök hatását keltette végig, se iq, se elegancia, tipikus niggaganxtsa)
Szerkesztette: BoGab 2008. 04. 08. 11:27 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2008. 04. 08. 11:45
Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 11:25
, tipikus niggaganxtsa) 
pont azért lett olyan sikeres, vette a sok divatnigger :o :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2008. 04. 09. 21:50
Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 21:48
xbox360-at elvből nem veszek. ps3 100k, hozzá bill átalakító 20k, a játék szintén lesz vagy 20k. Ez 140k. Egyetlen játék miatt. 140k-ból elég jól kitatarozom a PC-met :Đ
Asszem, ideje beírni a Sam&Max topik-ba, hogy jön Wii-re is, hátha ott is megindul a flame yóól, és megnöveli az érdeklődést egy másik remek játék iránt :Đ
Elküldve: 2008. 04. 11. 18:33
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 12:14
Sajnos (?). PS3 mellett egyedul a The Agency meg a Wipeout HD allt
Azért ne feledkezzünk meg a Gran Turismo 5-ről, mert (amellett, hogy az általad felsorolt játékokról még nem is hallottam) ez lesz az a játék, ami miatt majd ha megjelenik (nem a Prologue hanem a full) mindenképpen fogok egy PS3-at venni. De az még kb 1 év.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2008. 04. 11. 20:58
GT5, Metal Gear Solid, Final Fantasy XIII... világverő cucc mind.
Elküldve: 2008. 04. 11. 21:56
Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 21:58
GT5, Metal Gear Solid, Final Fantasy XIII... világverő cucc mind.
Nem beszélve a Ratchet & Clank-ről, vagy a God Of War-ról.
Papesz
Elküldve: 2008. 04. 12. 10:42
Emberfuggo. GT5 engem nagyon nem erdekel leven ott a Forza 2 meg a PGR4 box-ra, ha autokazni akarok. De nem fogok. Metal Gear Solidon rendre elalszom (PSP), Final Fantasyt meg eleg bugyuta. Ratchet & Clank helyett inkabb GTA4.
God of War-t szerettem PSP-re de nem eppen az a jatek ami meger 40 fontot mert tul linearis es egyszeri vegigjatszas utan ki lehet dobni a kukaba. Es meg achievement rendszer sincs hozza :/
GS szerint nem kulonbozik a multiplayer mod egyik konzolnal sem szoval nem lesz split-screen PS3-ra?
God of War-t szerettem PSP-re de nem eppen az a jatek ami meger 40 fontot mert tul linearis es egyszeri vegigjatszas utan ki lehet dobni a kukaba. Es meg achievement rendszer sincs hozza :/
GS szerint nem kulonbozik a multiplayer mod egyik konzolnal sem szoval nem lesz split-screen PS3-ra?
Elküldve: 2008. 04. 16. 13:44
Eladási rekordot várnak a GTA4-től
Index
2008. 04. 16., 11:45 | Frissítve: 2 órája
Tavaly a Halo 3 minden rekordot megdöntött a videojátékok történelmében az első heti eladási adataival. Az előzetes várakozások szerint a Grand Theft Auto 4 hamarosan ezeket is eltörli, és egy hét alatt hatmilliós eladással fog 400 millió dolláros forgalmat generálni a kiadójának – amit éppen a konkurencia szorongat egy ellenséges felvásárlási próbálkozással.
Alig másfél hét múlva a boltokba kerül az év legjobban várt videojátéka, a Grand Theft Auto 4. A játék előző részei egytől egyig óriási sikereket arattak, díjak tucatjait söpörték be, és az erőszakos tartalom miatt állandó botrányok tartották őket a média figyelmében. A négyes sorszámot viselő rész valójában a hatodik, volt ugyanis a sorozatban két nem számozott epizód is, a Vice City és a San Andreas (utóbbi volt eddig a legnagyobb bestseller, 22 millió eladott példánnyal).
A GTA4 a sorozat első tagja, ami a jelenlegi csúcskategóriás konzolokra, Playstation3-ra és Xbox360-ra készült (pc-s verziót még nem jelentettek be), így grafikában és játékmenetben is új szintre léphet az eddigi részekhez képest.
A Variety belső informátorai szerint a játék kiadója, a Take 2 hatmillió eladott példányt és 400 millió dolláros forgalmat vár a játékról a megjelenés utáni első héten. Ezzel a GTA4 messze lekörözné a Halo 3 által tavaly felállított videojáték-rekordot, ami ötmilliós eladás és 300 milliós bevétel volt. A játék lenyomhatja a mozis rekordot is, amit a Karib-tenger kalózai 3 tart 404 milliós első heti nemzetközi jegybevétellel. Vannak még bátrabb elemzők is, akik akár a nyolcmilliós első heti eladást is elképzelhetőnek tartják.
Mindig van nagyobb hal
A bombasztikus eladási adatokra szüksége is van a játék kiadójának, a vezetőség ugyanis éppen egy felvásárlási manőver elől próbálja menekíteni a céget. A Take 2-t a világ legnagyobb játékkiadója, az Electronic Arts kebelezné be, kétmilliárd dollárért. Mivel az igazgatótanács visszautasította az ajánlatot, az EA közvetlenül a részvényeseknél próbálkozik. Ha a GTA4 bankot robbant, az meggyőzheti a tulajdonosokat arról, hogy ne adják el a részvényeiket - vagy legalább az árat alaposan megemeli majd a játék sikere.
A sajtóban egyébként már megjelent az első teszt: az angol Official Xbox Magazine körberajongta a játékot, és tízből tíz pontra értékelte.
Index
2008. 04. 16., 11:45 | Frissítve: 2 órája
Tavaly a Halo 3 minden rekordot megdöntött a videojátékok történelmében az első heti eladási adataival. Az előzetes várakozások szerint a Grand Theft Auto 4 hamarosan ezeket is eltörli, és egy hét alatt hatmilliós eladással fog 400 millió dolláros forgalmat generálni a kiadójának – amit éppen a konkurencia szorongat egy ellenséges felvásárlási próbálkozással.
Alig másfél hét múlva a boltokba kerül az év legjobban várt videojátéka, a Grand Theft Auto 4. A játék előző részei egytől egyig óriási sikereket arattak, díjak tucatjait söpörték be, és az erőszakos tartalom miatt állandó botrányok tartották őket a média figyelmében. A négyes sorszámot viselő rész valójában a hatodik, volt ugyanis a sorozatban két nem számozott epizód is, a Vice City és a San Andreas (utóbbi volt eddig a legnagyobb bestseller, 22 millió eladott példánnyal).
A GTA4 a sorozat első tagja, ami a jelenlegi csúcskategóriás konzolokra, Playstation3-ra és Xbox360-ra készült (pc-s verziót még nem jelentettek be), így grafikában és játékmenetben is új szintre léphet az eddigi részekhez képest.
A Variety belső informátorai szerint a játék kiadója, a Take 2 hatmillió eladott példányt és 400 millió dolláros forgalmat vár a játékról a megjelenés utáni első héten. Ezzel a GTA4 messze lekörözné a Halo 3 által tavaly felállított videojáték-rekordot, ami ötmilliós eladás és 300 milliós bevétel volt. A játék lenyomhatja a mozis rekordot is, amit a Karib-tenger kalózai 3 tart 404 milliós első heti nemzetközi jegybevétellel. Vannak még bátrabb elemzők is, akik akár a nyolcmilliós első heti eladást is elképzelhetőnek tartják.
Mindig van nagyobb hal
A bombasztikus eladási adatokra szüksége is van a játék kiadójának, a vezetőség ugyanis éppen egy felvásárlási manőver elől próbálja menekíteni a céget. A Take 2-t a világ legnagyobb játékkiadója, az Electronic Arts kebelezné be, kétmilliárd dollárért. Mivel az igazgatótanács visszautasította az ajánlatot, az EA közvetlenül a részvényeseknél próbálkozik. Ha a GTA4 bankot robbant, az meggyőzheti a tulajdonosokat arról, hogy ne adják el a részvényeiket - vagy legalább az árat alaposan megemeli majd a játék sikere.
A sajtóban egyébként már megjelent az első teszt: az angol Official Xbox Magazine körberajongta a játékot, és tízből tíz pontra értékelte.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2008. 04. 16. 13:46
Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 20:48
xbox360-at elvből nem veszek.
pedig a szoni legalabb anyira gizda ceg, sot!
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
Elküldve: 2008. 04. 16. 13:59
Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 18:33
Azért ne feledkezzünk meg a Gran Turismo 5-ről, mert (amellett, hogy az általad felsorolt játékokról még nem is hallottam) ez lesz az a játék, ami miatt majd ha megjelenik (nem a Prologue hanem a full) mindenképpen fogok egy PS3-at venni. De az még kb 1 év.
Ebben szerintem egyetértünk.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

Súgó
A téma zárva.