HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#631 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 17. 19:13

Most olvastam a Gamestar-t,ott is biztos tényként írják az őszi pc-s megjelenést,PC Guruba is az volt írva,lehet hogy tudnak valamit... (ezzel nem azt akarom mondani hogy szerintem ősszel fog megjelenni)

#632 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 19:45

Nem baj, hogy kisebb a terület, az engem nem zavar, sőt :)

Csak az irányítás, de majd csak mexokom. :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#633 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 21:03

Idézet: Snexi - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 20:13

Most olvastam a Gamestar-t,ott is biztos tényként írják az őszi pc-s megjelenést,PC Guruba is az volt írva,lehet hogy tudnak valamit... (ezzel nem azt akarom mondani hogy szerintem ősszel fog megjelenni)

Igazából ha egyetlen mérvadó online magazinban sincs, akkor a GameStar vagy a PC Guru nem mond sokat... :) Mondjuk, tökön is szúrnám magam, ha vennék egy Xbox360-at, és utána bejelentenék őszre PC-re a játékot...  :omg: Idézz már légyszíves a fenti újságokból, hogy pontosan mit is írnak?

#634 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 22:01

Idézet: Snexi - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 20:13

Nem kell mindent elhinni. Ha felírnám a GameCON-ra napi hírnek tényként, hogy a főszerkesztőnk kapott egy levelet a Rockstar egyik alkalmazottjától PC-s megjelenés ügyében, akkor elhinnéd?

Amíg nincs hivatalos bejelentés, addig nem is érdemes erről beszélni. A Gamestar, meg a PC Guru is (meg gyakorlatilag az összes offline újság) vásárlókra vadászik, így néha-néha kénytelenek megszellőztetni egy fals információt. Ne dőljetek be. A játék továbbra sincs bejelentve PC-re, bárki bármit mond.
Papesz

#635 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 22:14

Ne is várjon senki pc bejelentést, amíg a konzolos megjelenés le nem cseng, ha már az utolsó fillért is kipumpolták a konzolosokból akkor jöhet a pc-s zsebpénzként. De ha most bejelentenék, hogy ősszel jön pc-re, 10-ből 3 ember nem venné meg konzolra, és lehet konzolt sem venne, pedig különben vett volna. Nem csak a kiadónak üzlet ez,hanem a sonynak meg az msnek is érdeke, hogy ne legyen pc-s bejelentés. (még)

#636 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 23:04

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 23:14

Ne is várjon senki pc bejelentést, amíg a konzolos megjelenés le nem cseng, ha már az utolsó fillért is kipumpolták a konzolosokból akkor jöhet a pc-s zsebpénzként. De ha most bejelentenék, hogy ősszel jön pc-re, 10-ből 3 ember nem venné meg konzolra, és lehet konzolt sem venne, pedig különben vett volna. Nem csak a kiadónak üzlet ez,hanem a sonynak meg az msnek is érdeke, hogy ne legyen pc-s bejelentés. (még)

Ja, amúgy a GTA TV-reklám is Xbox360-ra van kihegyezve, 159 dollár, jóvan a "lélektani határ" alatt, egy tonna konzolt eladnak vele.

Szerkesztette: spidey 2008. 04. 17. 23:05 -kor

#637 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 00:15

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 0:04

Ja, amúgy a GTA TV-reklám is Xbox360-ra van kihegyezve, 159 dollár, jóvan a "lélektani határ" alatt, egy tonna konzolt eladnak vele.

Font lesz az jóbarát. Dollárt mondjuk szívesebben adnék érte annyit :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#638 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 05:22

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 22:03

Idézz már légyszíves a fenti újságokból, hogy pontosan mit is írnak?

Pc Guru:"Ugyan a PC-s debütálásról hivatalosan még szó sincs,a verebek (nem is akármilyenek,a mi saját,külön bejáratú,megbízható verebeink) év végén esedékes megjelenésről csiripelnek"

Gamestar:"No de arra a napra még várnunk kell egy csöppet (nem is beszélve az ősszel esedékes PC-s verzióról)"

Én egy szóval nem mondtam hogy hiszek nekik,még oda is írtam.Ha megjelenik egyáltalán akkor azt csak 2-3 hónappal késöbb fogják bejelenteni pc-re a konzol megjelenéshez képest.

Szerkesztette: Snexi 2008. 04. 18. 05:23 -kor

#639 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 06:49

kizárt dolognak tartom hogy ebben az évben kijöjjön pc-re... ha egyáltalán kijön.
JóSebesség

#640 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 08:02

Biztosan meg fog jelenni PC-re, előbb vagy utóbb.

Szerkesztette: Warton 2008. 04. 18. 08:04 -kor

#641 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 08:08

Ok.
JóSebesség

#642 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 09:35

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 8:08

Ok.

GoWnál is azt mondtad, hogy nem jön ki pcre, aa negatív hullámaid... :reklamacio:  :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#643 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 09:39

hát a gow csak félig jelent meg  :Đ borzalmas lett a port..
amúgy nem mondom hogy nem fog megjelebnni, csak nemsokkal föntebb ugyanezt írta mindenki :D

amúgy ebben az évben mint írtam kizártnak tartom. ha ősszel jönne, akkor azt mostanában kéne bejelenteni. de azt nem fogják megtenni hisz akkor sok emberi nkább nem venne a konzolos verzióból. így legkorábban jövő tavasszal jelenhet meg szerintem.
JóSebesség

#644 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 09:52

En meg ma rendeltem elo masodjara ezt a csodat. A GAME-nel tettem le a rendelest eloszor (10 fonttal olcsobb igy, kapok hozza ajandekba 500 Microsoft pontot bla-bla-bla) de pl. a CoD4-et is toluk rendeltem es meg mindig nem kaptam meg a postan :@ Ugyhogy azt meg kellett vennem utolag es ezt majd visszaviszem hogy visszaadhassak a teljes arat. Nomindegy, ugy dontottem inkabb szemelyesen veszme at, hagyom az online rendelees a csudaba.

Egyebkent nem volt konnyu, mert szinte mindenhol hianycikk a jatek. HMV-nel meg volt par elfekvoben, a srac gyorsan felre is tett nekem egyet. Meg a boltokban sem lehet majd megvenni a megjeleneskor, annyira kifogytak :) Ellenben nyitva akartak lenni ejfelkor (28-29 kozott) hogy a sok geek minel hamarabb megvehesse almai jatekat de ennek mar igy nem sok ertelme mivel csak egy fejrazast tudnak adni a jatek helyett.
Magyarorszagon mi a helyzet?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#645 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:08

A szokásos :Đ

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#646 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:11

azaz: csak garázsboltban érdemes venni, mert csak ott van értelmes áron. egyébként 18ezer. semmi ackió nincs, extrát nem kapsz hozzá. előrendelni lehet persze ki tudja mikor érkezik meg...  :Đ
JóSebesség

#647 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:12

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 10:11

azaz: csak garázsboltban érdemes venni, mert csak ott van értelmes áron. egyébként 18ezer. semmi ackió nincs, extrát nem kapsz hozzá. előrendelni lehet persze ki tudja mikor érkezik meg...  :Đ

...ha magyar boltból rendeled, lehet előbb megkapod a pcst :nevet:

#648 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:15

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 9:39

amúgy ebben az évben mint írtam kizártnak tartom. ha ősszel jönne, akkor azt mostanában kéne bejelenteni. de azt nem fogják megtenni hisz akkor sok emberi nkább nem venne a konzolos verzióból. így legkorábban jövő tavasszal jelenhet meg szerintem.

Én inkább nagyon év végét tippelek. Amúgy az őszt valszeg az saból sikerült kiszámolni, de azért ott kicsit más volt a szitu.

#649 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:44

18ezer?! Ahhh, az jo huzos. Itt 40 font (most kb. 322 a forint szoval az olyan 13ezer) meg ugyebar ott az 500 Microsoft pont amit lehet kolteni a Live-on, ez olyan 4 fontnak felel meg (~1300 forint) plusz kapsz 2 fontnyi bonusz pontot a Reward kartyadra amit levasarolhatsz kesobb, ami megintcsak 600 forint. Azaz kb. 11ezerbol jon ki a GTA4 :D

De Mo.-on legalabb lehet venni belole :) Itt nemsokara az utolso darabok is elfogynak (meg biztosan van par raktaron a nem-game boltokban pl. HMV vagy Tesco) es meg sem jelent a jatek. Aztan ha utana akarod beszerezni, akkor a megjelenestol varhatsz 48 orat, ekkor adjak el azokat a darabokat amiket elorendeltek de nem jott ertuk senki (akkor fizetsz csak, ha at akarod venni de nem muszaj atvenni sem).

Persze Collector's Edition az van noi valltaskaval meg CD-val majdnem ketszer annyiert, haha...

Azert arra kivancsi leszek, hogy mennyi fanatikus fog felmenni online autoversenyezni, uldozoset jatszani vagy lovoldozni a GTA4-gyel kozvetlenul a megjelenes utan, a single player vegigjatszasa elott :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#650 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:51

Überkonzol azt emilezte, hogy 29.-én küldik majd. Náluk "csak" 14.900+szállítási díj. Meg irják weblapon is, hogy aki akar az bemehet hozzájuk éjfélkor átvenni :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35