Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:55
az xbox360 beltartalmával van problémám :Đ De sehova nem jártam be fikázni. A ps3 hardware-ileg tetszetős gép

csak az a kontroller ne lenne, illetve kezelné játékok alatt a billt és az egeret. Mivel nem teszi, ezért
KELL az egér-bill átalakító, amit borsos áron mérnek. Különben a GTA4 játszhatatlan, legalábbis számomra.
Nem tudom, mi bajod van az X360 beltartalmaval, de en ugy vagyok vele - lehet, hogy naiv felfogas - hogy amig jo jatekok vannak ra, hat magasrol teszek ra, mi van benne

Es ez forditva is igaz, lehet akarmilyen csucs HW egy konzolban (vagy akar PC-ben), ha nincs ra olyan jatek, ami tetszik, nem tokmind1 a HW?
Eger+bill es kontroller temarol meg annyit, hogy meg kell szokni. Nem fog menni par ora jatek utan, par alkalom utan sem, sot, par het utan sem. En honapokat szorakoztam vele anno, amig olyan szintem raszoktam a kontrollerre, hogy elvezhetoen tudtam barmilyen konzoljatekkal nyomni. Es ennyi. Nem igaz, hogy nem lehet megszokni, es mivel alapvetoen a konzoljatekokat arra tervezik, hogy a leendo jatekos kontrollerrel fog jatszani, az ugy jo, ahogy van.
Semmi bajom a bill+eger kombinacioval, de el nem tudnam kepzelni, hogy konzolon azzal probalkozzak iranyitani...