HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#621 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 16. 18:42

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 19:38

Take2t nem fogja megvenni az ea :)

Hát most a részvényeit vásárolja föl mert a T2 visszautasította az ajánlatát.Szóval elöbb-utóbb ha az EA nagyon akarja feltudja vásárolni

#622 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 21:46

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 19:38

Take2t nem fogja megvenni az ea :)

Legalábbis szerintem :D

Szerintem sem fogja megvenni, a vezetőség holnapra gyűlésre hívta a részvényeseket. Igyekeznek majd rábeszélni őket, hogy ne (most) adják el a papírokat, mert a GTA IV bankot fog robbantani.

Aztán hogy pár év múlva mi lesz, azt senki sem tudja.
Papesz

#623 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 22:16

Idézet: Snexi - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 18:42

Hát most a részvényeit vásárolja föl mert a T2 visszautasította az ajánlatát.Szóval elöbb-utóbb ha az EA nagyon akarja feltudja vásárolni

Nem fogják hagyni pont azért, amit Papesz írt.

Személy szerint az eat az egyik leggusztustalanabb kiadónak tartom. Tudod, amikor már a főnök mondja, hogy a sok felvásárlás után sikerült fejlesztőcsapatokat és sikertermékeket kivégezni azzal, hogy rájuk húzták a saját sz*rságaikat és nem hagyták őket innovatívan dolgozni és tömegszemetet gyártunk, akkor ott komoly igazság leledzik :Đ

Na jó nem egészen így mondta, de én ezt egy beismerővallomásnak tekintem :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#624 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 06:48

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 23:16

Nem fogják hagyni pont azért, amit Papesz írt.

Személy szerint az eat az egyik leggusztustalanabb kiadónak tartom. Tudod, amikor már a főnök mondja, hogy a sok felvásárlás után sikerült fejlesztőcsapatokat és sikertermékeket kivégezni azzal, hogy rájuk húzták a saját sz*rságaikat és nem hagyták őket innovatívan dolgozni és tömegszemetet gyártunk, akkor ott komoly igazság leledzik :Đ

Na jó nem egészen így mondta, de én ezt egy beismerővallomásnak tekintem :Đ

Tegyük hozzá, eladható tömegszemetet. És itt ismét egyfajta tyúk-tojás problémába ütközünk: az a rossz akinek igénye van a szemétre vagy az aki leszállítja neki.

Sőtmitöbb, abban sincs sok újdonság hogy a nagy hal megeszi a kisebbet.

#625 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 16:29

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 19:34

Ez a rohadt téktú pisztolyt tart a fejemhez, hogy vegyek egy x360-at. Báááh  :eek:  :Đ

Ugyeugye, nem csak engem ért el. :Đ

(Pedig a topik elejére vissza lehet olvasni, hogy nem vártam a játékot igazán. De aztán folytattam a San Andreast, és elkapott teljesen... És bár a terület most kisebb, nem lesz benne sok minden, ami az előzőben volt, a játékvilág sokkal gazdagabb, élethűbb lesz. Kell.)  :)

Idézet: Snexi

Én biztos nem vennék csak egy játék miatt konzolt.Látok rá némi esélyt hogy megjelenjen PC-re,óktoberi megjelés jó lenne (mert egy oldal azt állította hogy pc-re óktoberben jön) Viszont ha az EA megveszi a Take2-t akkor 100% hogy kijön pc-re

Október? (Októberben a második "ó" a hangsúlyos) :) Melyik idióta magazin írt ilyet? Karácsonyra még talán van matematikai esély, de nem hiszem. 2009 karácsony talán.  :Đ Ha az EA megveszi, nem változtat semmit. Battlefield: Bad Company jön PC-re? Na ugye...
Pedig ha csak egy kiadó nem akkora óriás, mint az Ubisoft, akkor az EA előbb-utóbb megzabálja... Japánnak kell lenned, hogy ne vásároljon fel az EA vagy az Activision. (Ha japán vagy, akkor meg a Sony vásárol fel, vagy fuzionálsz valakivel...) :) Szép új világ.

Szerkesztette: spidey 2008. 04. 17. 16:40 -kor

#626 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 17:18

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 17:29

Október? (Októberben a második "ó" a hangsúlyos) :) Melyik idióta magazin írt ilyet? Karácsonyra még talán van matematikai esély, de nem hiszem. 2009 karácsony talán.  :Đ Ha az EA megveszi, nem változtat semmit. Battlefield: Bad Company jön PC-re? Na ugye...
Pedig ha csak egy kiadó nem akkora óriás, mint az Ubisoft, akkor az EA előbb-utóbb megzabálja... Japánnak kell lenned, hogy ne vásároljon fel az EA vagy az Activision. (Ha japán vagy, akkor meg a Sony vásárol fel, vagy fuzionálsz valakivel...) :) Szép új világ.

A Battlefiled Bad Company valószínüleg azért nem jön pc-re mivel a 2142-vel egyidejüleg kezdték el fejleszteni,a pc részről a 2142-re koncentráltak,konzolos részről pedig a BC-re.A 3 majd jön.Októberi PC megjelenést egy francia gta site írta amit nem erősítettek meg de nem is cáfoltak

Szerkesztette: Snexi 2008. 04. 17. 17:19 -kor

#627 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 17:40

Idézet: Snexi - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 18:18

A Battlefiled Bad Company valószínüleg azért nem jön pc-re mivel a 2142-vel egyidejüleg kezdték el fejleszteni,a pc részről a 2142-re koncentráltak,konzolos részről pedig a BC-re.A 3 majd jön.Októberi PC megjelenést egy francia gta site írta amit nem erősítettek meg de nem is cáfoltak

...magyarul a szerkesztő a kisujjából szopta, vagy a nagymamájától hallotta. :) Gondolod, ha hiteles infó lenne, nem lenne fent 100 oldalon? Bad Company meg a 2142 meg még technikailag is más emeleten van, nem azért nem jön PC-re, mert nem volt rá ember szvsz (olvasnivaló)...

Szerkesztette: spidey 2008. 04. 17. 17:41 -kor

#628 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 17:42

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 18:40

...magyarul a szerkesztő a kisujjából szopta, vagy a nagymamájától hallotta. :) Gondolod, ha hiteles infó lenne, nem lenne fent 100 oldalon?

Nagyon sok oldalon fönn volt,de én nem mondtam hogy hiteles,sőt. én nem hiszek a pc-s megjelenésben

#629 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 18:12

Idézet: Snexi - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 18:42

Nagyon sok oldalon fönn volt,de én nem mondtam hogy hiteles,sőt. én nem hiszek a pc-s megjelenésben

ööö...(5 posttal feljebb)

Látok rá némi esélyt hogy megjelenjen PC-re,októberi megjelés jó lenne (mert egy oldal azt állította hogy pc-re októberben jön) Viszont ha az EA megveszi a Take2-t akkor 100% hogy kijön pc-re

Döntsd már el...  :Đ

Szerkesztette: spidey 2008. 04. 17. 18:14 -kor

#630 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 18:18

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 19:12

ööö...(5 posttal feljebb)

Látok rá némi esélyt hogy megjelenjen PC-re,októberi megjelés jó lenne (mert egy oldal azt állította hogy pc-re októberben jön) Viszont ha az EA megveszi a Take2-t akkor 100% hogy kijön pc-re

Döntsd már el...  :Đ

Ha megveszi az EA akkor látok rá némi esélyt.Egyébként egyiknak hiszek benne másiknap nem :D Elég pesszimista tipus vagyok.

#631 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 19:13

Most olvastam a Gamestar-t,ott is biztos tényként írják az őszi pc-s megjelenést,PC Guruba is az volt írva,lehet hogy tudnak valamit... (ezzel nem azt akarom mondani hogy szerintem ősszel fog megjelenni)

#632 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 19:45

Nem baj, hogy kisebb a terület, az engem nem zavar, sőt :)

Csak az irányítás, de majd csak mexokom. :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#633 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 21:03

Idézet: Snexi - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 20:13

Most olvastam a Gamestar-t,ott is biztos tényként írják az őszi pc-s megjelenést,PC Guruba is az volt írva,lehet hogy tudnak valamit... (ezzel nem azt akarom mondani hogy szerintem ősszel fog megjelenni)

Igazából ha egyetlen mérvadó online magazinban sincs, akkor a GameStar vagy a PC Guru nem mond sokat... :) Mondjuk, tökön is szúrnám magam, ha vennék egy Xbox360-at, és utána bejelentenék őszre PC-re a játékot...  :omg: Idézz már légyszíves a fenti újságokból, hogy pontosan mit is írnak?

#634 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 22:01

Idézet: Snexi - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 20:13

Nem kell mindent elhinni. Ha felírnám a GameCON-ra napi hírnek tényként, hogy a főszerkesztőnk kapott egy levelet a Rockstar egyik alkalmazottjától PC-s megjelenés ügyében, akkor elhinnéd?

Amíg nincs hivatalos bejelentés, addig nem is érdemes erről beszélni. A Gamestar, meg a PC Guru is (meg gyakorlatilag az összes offline újság) vásárlókra vadászik, így néha-néha kénytelenek megszellőztetni egy fals információt. Ne dőljetek be. A játék továbbra sincs bejelentve PC-re, bárki bármit mond.
Papesz

#635 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 22:14

Ne is várjon senki pc bejelentést, amíg a konzolos megjelenés le nem cseng, ha már az utolsó fillért is kipumpolták a konzolosokból akkor jöhet a pc-s zsebpénzként. De ha most bejelentenék, hogy ősszel jön pc-re, 10-ből 3 ember nem venné meg konzolra, és lehet konzolt sem venne, pedig különben vett volna. Nem csak a kiadónak üzlet ez,hanem a sonynak meg az msnek is érdeke, hogy ne legyen pc-s bejelentés. (még)

#636 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 23:04

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 23:14

Ne is várjon senki pc bejelentést, amíg a konzolos megjelenés le nem cseng, ha már az utolsó fillért is kipumpolták a konzolosokból akkor jöhet a pc-s zsebpénzként. De ha most bejelentenék, hogy ősszel jön pc-re, 10-ből 3 ember nem venné meg konzolra, és lehet konzolt sem venne, pedig különben vett volna. Nem csak a kiadónak üzlet ez,hanem a sonynak meg az msnek is érdeke, hogy ne legyen pc-s bejelentés. (még)

Ja, amúgy a GTA TV-reklám is Xbox360-ra van kihegyezve, 159 dollár, jóvan a "lélektani határ" alatt, egy tonna konzolt eladnak vele.

Szerkesztette: spidey 2008. 04. 17. 23:05 -kor

#637 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 00:15

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 0:04

Ja, amúgy a GTA TV-reklám is Xbox360-ra van kihegyezve, 159 dollár, jóvan a "lélektani határ" alatt, egy tonna konzolt eladnak vele.

Font lesz az jóbarát. Dollárt mondjuk szívesebben adnék érte annyit :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#638 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 05:22

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 22:03

Idézz már légyszíves a fenti újságokból, hogy pontosan mit is írnak?

Pc Guru:"Ugyan a PC-s debütálásról hivatalosan még szó sincs,a verebek (nem is akármilyenek,a mi saját,külön bejáratú,megbízható verebeink) év végén esedékes megjelenésről csiripelnek"

Gamestar:"No de arra a napra még várnunk kell egy csöppet (nem is beszélve az ősszel esedékes PC-s verzióról)"

Én egy szóval nem mondtam hogy hiszek nekik,még oda is írtam.Ha megjelenik egyáltalán akkor azt csak 2-3 hónappal késöbb fogják bejelenteni pc-re a konzol megjelenéshez képest.

Szerkesztette: Snexi 2008. 04. 18. 05:23 -kor

#639 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 06:49

kizárt dolognak tartom hogy ebben az évben kijöjjön pc-re... ha egyáltalán kijön.
JóSebesség

#640 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 08:02

Biztosan meg fog jelenni PC-re, előbb vagy utóbb.

Szerkesztette: Warton 2008. 04. 18. 08:04 -kor

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.