HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#641 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 18. 08:08

Ok.
JóSebesség

#642 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 09:35

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 8:08

Ok.

GoWnál is azt mondtad, hogy nem jön ki pcre, aa negatív hullámaid... :reklamacio:  :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#643 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 09:39

hát a gow csak félig jelent meg  :Đ borzalmas lett a port..
amúgy nem mondom hogy nem fog megjelebnni, csak nemsokkal föntebb ugyanezt írta mindenki :D

amúgy ebben az évben mint írtam kizártnak tartom. ha ősszel jönne, akkor azt mostanában kéne bejelenteni. de azt nem fogják megtenni hisz akkor sok emberi nkább nem venne a konzolos verzióból. így legkorábban jövő tavasszal jelenhet meg szerintem.
JóSebesség

#644 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 09:52

En meg ma rendeltem elo masodjara ezt a csodat. A GAME-nel tettem le a rendelest eloszor (10 fonttal olcsobb igy, kapok hozza ajandekba 500 Microsoft pontot bla-bla-bla) de pl. a CoD4-et is toluk rendeltem es meg mindig nem kaptam meg a postan :@ Ugyhogy azt meg kellett vennem utolag es ezt majd visszaviszem hogy visszaadhassak a teljes arat. Nomindegy, ugy dontottem inkabb szemelyesen veszme at, hagyom az online rendelees a csudaba.

Egyebkent nem volt konnyu, mert szinte mindenhol hianycikk a jatek. HMV-nel meg volt par elfekvoben, a srac gyorsan felre is tett nekem egyet. Meg a boltokban sem lehet majd megvenni a megjeleneskor, annyira kifogytak :) Ellenben nyitva akartak lenni ejfelkor (28-29 kozott) hogy a sok geek minel hamarabb megvehesse almai jatekat de ennek mar igy nem sok ertelme mivel csak egy fejrazast tudnak adni a jatek helyett.
Magyarorszagon mi a helyzet?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#645 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:08

A szokásos :Đ

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#646 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:11

azaz: csak garázsboltban érdemes venni, mert csak ott van értelmes áron. egyébként 18ezer. semmi ackió nincs, extrát nem kapsz hozzá. előrendelni lehet persze ki tudja mikor érkezik meg...  :Đ
JóSebesség

#647 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:12

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 10:11

azaz: csak garázsboltban érdemes venni, mert csak ott van értelmes áron. egyébként 18ezer. semmi ackió nincs, extrát nem kapsz hozzá. előrendelni lehet persze ki tudja mikor érkezik meg...  :Đ

...ha magyar boltból rendeled, lehet előbb megkapod a pcst :nevet:

#648 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:15

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 9:39

amúgy ebben az évben mint írtam kizártnak tartom. ha ősszel jönne, akkor azt mostanában kéne bejelenteni. de azt nem fogják megtenni hisz akkor sok emberi nkább nem venne a konzolos verzióból. így legkorábban jövő tavasszal jelenhet meg szerintem.

Én inkább nagyon év végét tippelek. Amúgy az őszt valszeg az saból sikerült kiszámolni, de azért ott kicsit más volt a szitu.

#649 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:44

18ezer?! Ahhh, az jo huzos. Itt 40 font (most kb. 322 a forint szoval az olyan 13ezer) meg ugyebar ott az 500 Microsoft pont amit lehet kolteni a Live-on, ez olyan 4 fontnak felel meg (~1300 forint) plusz kapsz 2 fontnyi bonusz pontot a Reward kartyadra amit levasarolhatsz kesobb, ami megintcsak 600 forint. Azaz kb. 11ezerbol jon ki a GTA4 :D

De Mo.-on legalabb lehet venni belole :) Itt nemsokara az utolso darabok is elfogynak (meg biztosan van par raktaron a nem-game boltokban pl. HMV vagy Tesco) es meg sem jelent a jatek. Aztan ha utana akarod beszerezni, akkor a megjelenestol varhatsz 48 orat, ekkor adjak el azokat a darabokat amiket elorendeltek de nem jott ertuk senki (akkor fizetsz csak, ha at akarod venni de nem muszaj atvenni sem).

Persze Collector's Edition az van noi valltaskaval meg CD-val majdnem ketszer annyiert, haha...

Azert arra kivancsi leszek, hogy mennyi fanatikus fog felmenni online autoversenyezni, uldozoset jatszani vagy lovoldozni a GTA4-gyel kozvetlenul a megjelenes utan, a single player vegigjatszasa elott :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#650 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:51

Überkonzol azt emilezte, hogy 29.-én küldik majd. Náluk "csak" 14.900+szállítási díj. Meg irják weblapon is, hogy aki akar az bemehet hozzájuk éjfélkor átvenni :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#651 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 15:30

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 1:15

Font lesz az jóbarát. Dollárt mondjuk szívesebben adnék érte annyit :)

Jah télleg, nem dollár, font, de akkor is marha olcsó már. :) Ez a GAME egyébként kicsit simlis helynek tűnik nekem...bár a boltjaik szépek. A magyar újságok szövegeit meg inkább nem kommentelném...  :omg:
A GoW porttal egyébként mi volt a baj? Nagyon szép (bár unalmas) a grafika,, jó az irányítás, nem nagy a gépigény...

Szerkesztette: spidey 2008. 04. 18. 15:38 -kor

#652 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 17:00

Szerintem port szempontból nem volt semmi baj a gow-al, a baj a gow volt maga  :Đ

#653 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 17:05

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 16:30

Jah télleg, nem dollár, font, de akkor is marha olcsó már. :) Ez a GAME egyébként kicsit simlis helynek tűnik nekem...bár a boltjaik szépek. A magyar újságok szövegeit meg inkább nem kommentelném...  :omg:
A GoW porttal egyébként mi volt a baj? Nagyon szép (bár unalmas) a grafika,, jó az irányítás, nem nagy a gépigény...

Bug hegyek, van multi csak minek.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#654 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 17:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 10:39

Kihagynák a Karácsonyi főszezont? Nem sok rációt látok benne. Szerintem csinálják, csak nem jelentik be, épp azért, amit mondasz.

#655 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 18:10

Idézet: Warton - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 18:53

Kihagynák a Karácsonyi főszezont? Nem sok rációt látok benne. Szerintem csinálják, csak nem jelentik be, épp azért, amit mondasz.

Egy ekkora brand-nek mint a gta tök mindegy hogy mikor jelenik meg

#656 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 18:14

Meg ha a portolassal el is tokolnek egy darabig, a multis reszt nem tudom, hogy oldjak meg.

Ha hivatalos szervereket akarnak, azt honnan, kitol? Mert a konzolokhoz ilyenek nem lesznek.
Ha ezt a jatekosokra hagyjak, akkor az meg tobb munka plusz valami anti-cheater vedelemmel is szorakozniuk kell.

:think:

#657 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 18:16

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 19:14

Meg ha a portolassal el is tokolnek egy darabig, a multis reszt nem tudom, hogy oldjak meg.

Ha hivatalos szervereket akarnak, azt honnan, kitol? Mert a konzolokhoz ilyenek nem lesznek.
Ha ezt a jatekosokra hagyjak, akkor az meg tobb munka plusz valami anti-cheater vedelemmel is szorakozniuk kell.

:think:

Volt már olyan port amiből kimaradt a multi.Meg amúgy is,egy gta-nal nem a multi a fő szempont (legalábbis számomra)

#658 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 18:47

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 16:30

Tulajdonképpen, ha azt vesszük, hogy "olcsó" most a font 313-as középárfolyammal, 50K a játékkal együtt, télleg nem vészes. De $159 -ért meg kb a fele lenne  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#659 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 19:11

na, előrendeltem platinumshoptól 15ért, elvileg 29én hozzák, ha nem akkor anyázok  :Đ
JóSebesség

#660 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 20:07

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 20:11

na, előrendeltem platinumshoptól 15ért, elvileg 29én hozzák, ha nem akkor anyázok  :Đ

Vettél új dobozt? :)

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.