Ha most anyagilag nem nem állénék így (ahogy állok) vennék egy PS3-at.
Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?
Elküldve: 2008. 05. 01. 08:20
Nekem mindegyik GTA nagyon bejött a kettest leszámítva. Az valahogy kimaradt, alig játszottam pár órát vele.
Elküldve: 2008. 05. 01. 08:33
A 3D-sek közül Én is nagyon bírtam eddig mindegyik részt, igazából nem állítok fel rangsort közöttük.
Az első (3D-s) rész átütő sikere és az újdonság varázsa, a Vice city maffia környezete után a San Andreas hatalmas bejárható és változatos területe, benne az extrákkal, mint pl. az ejtőernyőzés, ami szerintem hatalmas buli volt.
Kicsit sajnálom is, hogy a negyedik rész ismét "csak" egy nagyvárosban játszódik, nincs valami kis hegy amire fel lehet autókázni.
Még csak most jutottam át a harmadik szigetre, ott még sok mindent kell felfedezni, biztos lesz látnivaló. :Đ
Az első (3D-s) rész átütő sikere és az újdonság varázsa, a Vice city maffia környezete után a San Andreas hatalmas bejárható és változatos területe, benne az extrákkal, mint pl. az ejtőernyőzés, ami szerintem hatalmas buli volt.
Kicsit sajnálom is, hogy a negyedik rész ismét "csak" egy nagyvárosban játszódik, nincs valami kis hegy amire fel lehet autókázni.
Még csak most jutottam át a harmadik szigetre, ott még sok mindent kell felfedezni, biztos lesz látnivaló. :Đ
mgf
Elküldve: 2008. 05. 01. 09:45
Idézet: Aragorn - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 8:20
Nekem mindegyik GTA nagyon bejött a kettest leszámítva. Az valahogy kimaradt, alig játszottam pár órát vele.
xbox360?
macbook air 2014
Elküldve: 2008. 05. 01. 09:50
Idézet: special - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 16:04
na ja, boxon magasabb a rendering felbontás, viszont néhány post alapján "néha" mégis kevésbé részletes az effektív kontent.
xbox: http://www3.telus.ne...wag/burger1.png
ps: http://www3.telus.ne...wag/burger2.png
xbox: http://www3.telus.ne...wag/burger1.png
ps: http://www3.telus.ne...wag/burger2.png
Az a felirat amúgy is olyan kicsi, hogy nem lehet elolvasni... Én a mobiltelefon betűméretét is nagyra állítottam, pedig alig 2 méterre ülök a tévétől, igaz csak 32"-es.
LY
Elküldve: 2008. 05. 01. 10:06
Idézet: bolic system - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 6:34
Vice City a csúcs?
Olyan f*s élvezhetetlen, hogy inkább letöröltem sokadszor. Viszont a SA nagyon bejött, csak a helikopteres gyakorlatnál elakadtam, persze egy kis savegamével tudtam továbbjutni.
Azért nem veszek PS3-at azért a játékért.
Azért nem veszek PS3-at azért a játékért.
Kinek mijön be.Nekem a gta3 tetszett legjobban eddig.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2008. 05. 01. 16:56
Eloszor nekem sem tetszett a Vice City, gagyinak tartottam a kort, a kocsikat meg a zenét is. De aztán megszerettem a fohos személye (végre emberi, beszélo alakot találtak ki) meg talán a Scarface c. film miatt. Végulis egy kiforrottabb GTA3-at kaptunk (mintha a Mafia után rájottek volna a fejlesztok, hogy néhány dolog még hiányzik a játékból).
A San Andreas azért nem tetszett, mert nem volt valami emlékezetes a buta foszereplo meg túlzásba vittek sokmindent (pl. jetpack meg a sok felesleges helyszín) de azért egynek elment - bár a hangulata nem volt olyan magával ragadó.
De ez az új rész nem semmi
A kuldetések is jók és nem is nehezek (nem csak a fo szálat csinálom), most húztam fel magam eloszor, 44%-nál (talán az éhség miatt :Đ). Egy mocskot kell lekovetni motorral a kozépso szigeten (utálom a motrokat) persze ez ilyen betanulós genyaság, amíg nem tudod, hogy merre megy az ellenfél / hol állnak elotted keresztbe a kocsik addig nem lehet nagyon megcsinálni. De ez sem lesz vészes szerintem, a harmadik próbálkozásnál már elég sokáig bírtam.
Egyébként rohadt jók a ragdoll animációk mikor a motorról lebukfencezik Niko barátunk
A San Andreas azért nem tetszett, mert nem volt valami emlékezetes a buta foszereplo meg túlzásba vittek sokmindent (pl. jetpack meg a sok felesleges helyszín) de azért egynek elment - bár a hangulata nem volt olyan magával ragadó.
De ez az új rész nem semmi
Egyébként rohadt jók a ragdoll animációk mikor a motorról lebukfencezik Niko barátunk
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 05. 01. 17:34
24%nál tartok 13:25 játékidő után
tényleg nem nehéz, ellenben még mindig tartom hogy a legjobb játék amivel valaha játszottam.
legidegesítőbb dolog a játékban? Michelle. OMG.
:Đ
legidegesítőbb dolog a játékban? Michelle. OMG.
JóSebesség
Elküldve: 2008. 05. 01. 18:02
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 16:56
mintha a Mafia után rájottek volna a fejlesztok, hogy néhány dolog még hiányzik a játékból
Nem elég dologra jöttek rá. Én eddig a legtöbbször a gtakban a kereszteződésekben törtem rommá az autót, mert nem indexelnek, ha jól láttam pár gameplay videóban a negyedik részben sem sikerült ezt megoldani :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2008. 05. 01. 18:32
Itt indexelnek meg rád is dudálnak, ha nem figyelsz a szabályokra
Sot, még hátramenetet is tud némelyik...
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 05. 01. 18:37
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 19:32
tehát tudja az ai a kreszt rendesen gta4-ben? tdu-ban engem kiidegel, hogy sík buta az ai.
Szerkesztette: Valdy 2008. 05. 01. 18:37 -kor
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 05. 01. 18:52
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 18:32
Dudálás az előzőekben is volt :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
Elküldve: 2008. 05. 01. 19:24
Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 19:32
Bizony, jól lehetett vele a statisztikát javítani :Đ
Amúgy a paramedic, cop, firefighter küldetések meg vannak rendesen csinálva?
Előzőekben pl rendkívül idegelt, hogy volt egy pici rendőrautó és akkor azzal nyomjak le 200 bűnözőt, miközben a zsaruk is lőnek rám, meg a 200 bűnöző is, persze kocsicsere nincs :Đ
Amúgy a paramedic, cop, firefighter küldetések meg vannak rendesen csinálva?
Előzőekben pl rendkívül idegelt, hogy volt egy pici rendőrautó és akkor azzal nyomjak le 200 bűnözőt, miközben a zsaruk is lőnek rám, meg a 200 bűnöző is, persze kocsicsere nincs :Đ
Nem lesznek paramedic és firefighter missziók, csak zsaruk.
Szerkesztette: spidey 2008. 05. 01. 20:08 -kor
Elküldve: 2008. 05. 01. 19:25
Idézet: Syner - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 9:18
hogy van az, hogy USA-ban csak 9500 Ft, itt meg 18k?

európában/abszurdisztánban a vásárláskor ilyenek után
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2008. 05. 01. 19:27
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2008. ápr. 29., kedd - 23:41
PS3-on egyáltalán nincs AA, kisebb felbontásban fut (1152x640) de legalább van rajta egy blur filter is amitől homályos is lesz.
A tesztelő meg hülye, a vaknak is látni kéne hogy valami bibi van PS3-on.
A tesztelő meg hülye, a vaknak is látni kéne hogy valami bibi van PS3-on.
dilemmáim vannak. eztmost PS3-ra vagyem meg vagy X360-ra?
Elküldve: 2008. 05. 01. 20:00
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 14:33
vagy fordítva :Đ http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1...4&postcount=507
Elküldve: 2008. 05. 01. 20:01
Idézet: Renwick - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 15:54
Pedig a Blu-ray lemez megkarcolásához azért már izom kell.
állítja a propaganda... aztán meglássuk.
Elküldve: 2008. 05. 01. 20:04
Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 19:30
Azért, ha jól tudom ezeket a játékokat nem csak a fejlesztőnél/kiadónál, hanem a ms/sony-nál is megnézik és tesztelik. Szóval, ha ez ennyi QA-n átment nem feltétlenül bugos annyira. Amúgy ha elolvasod figyelmesen a hibák nagy része nem 'bug', szóval nem minden konzolon reprodukálható hibákról van szó. Szerintem ezeknek a nagy részét a konzolok os/firm frissítése meg fogja oldani.
úgy beszélsz mintha nem láttál volna még úgy-ahogy-van-szar whql drivert windowsra
Elküldve: 2008. 05. 01. 20:05
Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 20:27
dilemmáim vannak. eztmost PS3-ra vagyem meg vagy X360-ra?
:Đ
csak a DLC miatt venném Xboxra, ha most lenne(holnap lesz de GTA4 már megvan
online teljesen jó a játékban ps3on, lag nincs.
JóSebesség

Súgó
A téma zárva.