HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#1021 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 01. 20:07

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 9:50

Az a felirat amúgy is olyan kicsi, hogy nem lehet elolvasni... Én a mobiltelefon betűméretét is nagyra állítottam, pedig alig 2 méterre ülök a tévétől, igaz csak 32"-es.

dehogynem :) ottvannak a linkelt képeken. csalóka ám a kinagyatott aliasolt font :)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1022 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 20:10

nos én 32'"es hdtvn teljesen jól tudom elolvasni a feliratokat, ugyancsak 2 méterről. és alapbeállítás, tehát "kicsi" feliratos :D
JóSebesség

#1023 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 20:17

na kíváncsi vagyok a 72cm lg katódsugár retteneten milyen lesz majd :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1024 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 20:19

állítólag sdtv esetén az optiionsban érdemes kikapcsolni a flicker filtert ha túl elmosódott a kép.
JóSebesség

#1025 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 20:50

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 20:04

úgy beszélsz mintha nem láttál volna még úgy-ahogy-van-szar whql drivert windowsra ;)

Az ilyeneken marha jókat tudok derülni, meg tiszta szívből sajnálni a supportot :Đ

Ipse ír, hogy nem megy a játék vagy vmi, közben 2 éves driver van a pcn/boxon/ps3on/dvdjátékoson és persze ki a hülye? Naná, hogy a fejlesztő :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1026 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 21:17

Hja most is a fagyásokat ez alapján nézegetik... Azt nem is csodálom, ha azoknak nem megy rendesen a játék, akik egy éve frissítették utoljára az Xbox szoftverét (vagy éppen flash-elt dobozuk van) de azokkal meg minek torodni?? :think:

Igen, a kontroller (kényelmesebb), az exkluzív DLC (nincs PS3-ra), az Achievementek (ami rávesz arra, hogy rendesen kijátszd a gamét) és a multiplayer (tobb ember) miatt érdemes Xbox-ot venni. Meg a 7 perces install elkerulése végett :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1027 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 21:28

Próbált már valaki ilyet PS3-hoz? A videó alapján elég jól használhatónak tűnik... Néztem 20k körül van az ára, nem olcsó de még kibírható... Ha nyár végéig nem jelentik be PC-re a játékot, akkor lehet megpróbálkozom vele...
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#1028 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 21:33

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 18:38

Tudja, de gyakoriak a balesetek.

Azért ezen az egyen mindenképpen csiszolnia kéne még a Rockstarnak.
Igaz, hogy fejlődik az AI, de még így is bőven csinál hatalmas baromságokat. (tudom, csináljak jobbat :))
Több sávos autóúton rengetegszer az utolsó pillanatban váltanak sávot, persze elém, így aztán szépen belecsattanok, a taxiról már nem is beszélve ami ha beülünk onnan aztán nem ismer se Istent, se embert, belehajt mindenbe, továbbá kilenc alkalomból tízszer biztos hogy úgy áll meg a célállomáson, hogy kiüt egy villanyoszlopot. Szóval az AI-ban még jócskán vannak olyan hibák amik speciel engem bosszantottak, de ettől még nagyon jó az egész, régen nem sikerült már ennyire jól szórakoztatnia és magával ragadnia egy játéknak.
mgf

#1029 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 21:39

Idézet: GAI - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 21:28

Próbált már valaki ilyet PS3-hoz? A videó alapján elég jól használhatónak tűnik... Néztem 20k körül van az ára, nem olcsó de még kibírható... Ha nyár végéig nem jelentik be PC-re a játékot, akkor lehet megpróbálkozom vele...

:offtopic:

Ez a videó olyan részletesen mutatta be a folyamatot, hogy még én is megértettem :)

Jó alaposan rámutat a gombra, hangsúlyosan még egyszer és csak utána nyomja meg. És illusztrálja is. Ugrik így és ugrik úgy is. Tök jó!

ON:

Az egyébként biztos, hogy aki nem akar konzolt vagy az irányításától irtózik valamint a GTA4-et már szederjes ajkakkal várja PC-re az most nincs könnyű helyzetben. Én teljesen védve vagyok most a konzoltól, mert se szófa, se fotel, se TV nincs még. Ha már ezek meglesznek, akkor meg majd kijön PC-re is alighanem... :omg:

Üdv!
.
.
.

#1030 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 21:39

Idézet: GAI - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 22:28

Amit én linkeltem korábban, az jobb szvsz :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1031 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 01. 21:41

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 22:17

Igen, a kontroller (kényelmesebb), az exkluzív DLC (nincs PS3-ra), az Achievementek (ami rávesz arra, hogy rendesen kijátszd a gamét) és a multiplayer (tobb ember) miatt érdemes Xbox-ot venni. Meg a 7 perces install elkerulése végett :Đ

Szerintem pedig akinek megvan mindkét konzol, az jobban teszi, hogy a multiplatform játékokat ps3-ra veszi, hogy kímélje a boxának élettartamát, meg csökkentse a környezetének zajterhelését.:)

A kontroller szubjektív, én megszoktam, a boxé szokatlan számomra, egyszer sem éreztem még kényelmetlennek a dualshockot; az exkluzív content valszeg fizetős lesz, ahogyan valószínűleg ps3-ra is érkezik majd valami más; az achievmentek hát...kitérdekel kategória, most komolyan, egy gta esetében pláne; multiplayer? - 16-16 ember mindkét platformon. A 7 perces telepítés pedig busásan megtérül később.:)

talán a nagyobb felbontás és az élesebb kép szól a box mellett, ps3-on viszont részletesebbnek tűnnek a textúrák. végeredményben egyébként elhanyagolhatóak a különbségek. az összehasonlító HD-videók alapján is.

Szerkesztette: special 2008. 05. 01. 21:51 -kor

#1032 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 22:19

Idézet: mgf - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 22:33

Azért ezen az egyen mindenképpen csiszolnia kéne még a Rockstarnak.
Igaz, hogy fejlődik az AI, de még így is bőven csinál hatalmas baromságokat. (tudom, csináljak jobbat :))
Több sávos autóúton rengetegszer az utolsó pillanatban váltanak sávot, persze elém, így aztán szépen belecsattanok, a taxiról már nem is beszélve ami ha beülünk onnan aztán nem ismer se Istent, se embert, belehajt mindenbe, továbbá kilenc alkalomból tízszer biztos hogy úgy áll meg a célállomáson, hogy kiüt egy villanyoszlopot. Szóval az AI-ban még jócskán vannak olyan hibák amik speciel engem bosszantottak, de ettől még nagyon jó az egész, régen nem sikerült már ennyire jól szórakoztatnia és magával ragadnia egy játéknak.

:eek: Hát ez nem hangzik túl jól :(
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1033 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 22:25

Idézet: GAI - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 22:28

Ennek a boxos változatát (Semmi rasszista gondolat!) próbáltam és lagol az egér (akár csak a PS2-es Max Shooter esetében). :( Szóval, a PC-s hirtelen "egér rántást" el lehet felejteni. Ezt leszámítva jó. :)

Szerkesztette: Csokis 2008. 05. 01. 22:26 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1034 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 22:49

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 23:25

Ennek a boxos változatát (Semmi rasszista gondolat!) próbáltam és lagol az egér (akár csak a PS2-es Max Shooter esetében). :( Szóval, a PC-s hirtelen "egér rántást" el lehet felejteni. Ezt leszámítva jó. :)

PS2-vel én is próbáltam egy hasonló cuccot és nem volt valami jó (mondjuk az már ránézésre is elég bóvli minőségű volt) de ez a videó alapján nem tűnik rossznak. Nem kell nekem halálpontos precizitás (a GTA nem is igényli annyira mint egy FPS) csak az kell hogy ne kelljen a kontrollerrel szenvedni :) Ahogy nézem ezt be lehet állítani úgy hogy a kontrollerrel párhuzamosan működjön, tehát nem kell kihúzogatni állandóan mint a PS2-nél, meg a programozása is jóval kifinomultabb, szóval egész megtetszett (persze az igazi mégiscsak az lenne, ha kihoznák PC-re a játékot, de ha mégsem, akkor legalább jó tudni, hogy van alternatíva).

A másik hogy miért bilikék?  :Đ A gyönyörű csillogó fekete PS3 mellett nem mutat valami jól :)

Szerkesztette: GAI 2008. 05. 01. 22:52 -kor

"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#1035 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 22:57

Idézet: GAI - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 23:49

PS2-vel én is próbáltam egy hasonló cuccot és nem volt valami jó (mondjuk az már ránézésre is elég bóvli minőségű volt) de ez a videó alapján nem tűnik rossznak. Nem kell nekem halálpontos precizitás (a GTA nem is igényli annyira mint egy FPS) csak az kell hogy ne kelljen a kontrollerrel szenvedni :) Ahogy nézem ezt be lehet állítani úgy hogy a kontrollerrel párhuzamosan működjön, tehát nem kell kihúzogatni állandóan mint a PS2-nél, meg a programozása is jóval kifinomultabb, szóval egész megtetszett (persze az igazi mégiscsak az lenne, ha kihoznák PC-re a játékot, de ha mégsem, akkor legalább jó tudni, hogy van alternatíva).

A másik hogy miért bilikék?  :Đ A gyönyörű csillogó fekete PS3 mellett nem mutat valami jól :)

Majd átfújod kályhaezüstttel.  :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1036 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 23:51

https://www.hwsw.hu/hirek/35936/grand_theft...3_xbox_360.html

"Egyelőre nem világos az sem, hogy generális hibákról van szó a szoftver kódjában,"

Jujj srácok, ilyet nem kéne :eek: jó volna ide az "általános" is...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1037 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 00:20

Én inkább azt nem értem, hogy oldják meg ezzel a bill+egér kombóval a célzást. A félig behúzott ravasz lenne a free aim mód, de hogyan nyomod le a billentyuzet gombját félig? :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1038 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 00:55

Idézet: special - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 21:41

Szerintem pedig akinek megvan mindkét konzol, az jobban teszi, hogy a multiplatform játékokat ps3-ra veszi, hogy kímélje a boxának élettartamát, meg csökkentse a környezetének zajterhelését.:)
és ezzel elveszítsen minden rich online addon contentet amit a másik platform kínál  :up:

A kontroller szubjektív, én megszoktam, a boxé szokatlan számomra, egyszer sem éreztem még kényelmetlennek a dualshockot;
pedig a másik sokkalta jobban kézre áll. persze hate 8 éven át nyomkodtál dualshockot akkor elhiszem hogy eleinte szokatlan. :)

az exkluzív content valszeg fizetős lesz, ahogyan valószínűleg ps3-ra is érkezik majd valami más; az achievmentek hát...kitérdekel kategória, most komolyan, egy gta esetében pláne; multiplayer? - 16-16 ember mindkét platformon. A 7 perces telepítés pedig busásan megtérül később.:)
nem szeressük a telepítgetős cuccokat. pláne akkor amikor a PC mamár egy tipikus install max 5 perc, nálam pl a GT5P 15 percig telepítgetett. ez már a nonszensz kategória. pláne úgy az, hogy 40 gigás HDD-vel jön a gép, és 8-10 Gigát eszik ebből 1-1 ilyen telepítés...

talán a nagyobb felbontás és az élesebb kép szól a box mellett, ps3-on viszont részletesebbnek tűnnek a textúrák. végeredményben egyébként elhanyagolhatóak a különbségek. az összehasonlító HD-videók alapján is.
hát igen, valahol be kell mutatni a bluréj fölényét :)

Szerkesztette: SFIJ 2008. 05. 02. 00:57 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1039 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 01:11

Egy perce rendeltem meg a PS3 verziót, jövő héten itt lesz.  :D USA-ból lett megrendelve, mert az itteni ausztrál verziót cenzúrázták. Állítólag semmi lényegeset nem vettek ki, de ha már kifizetek száz dolcsit, akkor a full verziót szeretném megkapni, nem valami megnyírbáltat. Egy review szerint pl. amikor egy prostival vagy a kocsiban, akkor a normál verzióban a kamerát körbe lehet forgatni, hogy beláss a kocsiba, az ausztrál kiadásban csak az autót mutatja hátulról. Ezeket nem értem miért csinálják...

#1040 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 04:39

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 2., péntek - 1:55

nem szeressük a telepítgetős cuccokat. pláne akkor amikor a PC mamár egy tipikus install max 5 perc, nálam pl a GT5P 15 percig telepítgetett. ez már a nonszensz kategória. pláne úgy az, hogy 40 gigás HDD-vel jön a gép, és 8-10 Gigát eszik ebből 1-1 ilyen telepítés...

egyrészt a mostani pc játékok 10-20perceket telepítenek, másrészt a gta4 3.4gbt foglal a ps3on.

rich online content? mintha valami ms marketingest hallnaék  :Đ  :Đ ugyanolyan az online.

Szerkesztette: -Turbo- 2008. 05. 02. 04:40 -kor

JóSebesség

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »