HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#5761 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 29. 09:16

Nem 30-án jön a két kiegészítő? Olyasmiket olvasok hogy április 18 :angry:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#5762 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 09:23

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 29. 10:16

USA április 13, míg Európa április 16! Ez utóbbi dátum szerepel a CD Galaxis oldalán is.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#5763 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 09:24

:blink: Nem tudom miért emlékeztem március30-ra :s :D
thx az infót :dry:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#5764 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 29. 09:24

:blink: Nem tudom miért emlékeztem március30-ra :s :D
thx az infót :dry:

Egy ideig így is volt, de kitolták a megjelenést.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#5765 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 29. 10:16

Ehhez kell az alapjáték, vagy anélkül is megy?

#5766 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 13:07

Úgytudom nem kell neki az alap :)

#5767 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 17:46

Nincs rá valami megoldás, hogy mentéseket átvigyem, ha újratelepítem a windowst? Már kezd elegem lenni belőle, hogy minden reinstall után újra végig kell játszani :rolleyes:

Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 29. 17:47 -kor

#5768 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 21:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 29. 18:46

Nincs rá valami megoldás, hogy mentéseket átvigyem, ha újratelepítem a windowst? Már kezd elegem lenni belőle, hogy minden reinstall után újra végig kell játszani :rolleyes:

De van. Volt egy leírás itt a topicban régebben ami alapján én simán áttettem másik win és live account alá a mentéseket.

#5769 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 21:36

igen, azthiszem egyedül a gta4 metnéseivel lehet játszani a games for windows-os játékok közül :omg: Nem tudom pontossan hogyan kell, rákeresel biztos megtalálod :)

#5770 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 22:22

Próbáltam átmenteni, létrehozni ugyanolyan névvel accountot, átmásolni a wlive fájlokat, de nem volt hajlandó betölteni az átvett mentéseket, hibásnak jelölte folyamatosan.

#5771 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 06:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 29. 23:22

Próbáltam átmenteni, létrehozni ugyanolyan névvel accountot, átmásolni a wlive fájlokat, de nem volt hajlandó betölteni az átvett mentéseket, hibásnak jelölte folyamatosan.

Ugyanaz a név + másolás nem elég. Az azonosítóval is kell trükközni, kicserélni az újra, stb... keress rá, tényleg működött a dolog.

#5772 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 09:37

Hi!

Szeretnék néhány új autót beimportálni GTA4-be, amit pl a GTAinside.com -on találtam. Ezeket a SparkIV toolal lehet beimportálni ha jól tudom? Bonyolult vagy van ehhez valami leírás esetleg ha szükséges? Ja és attól, hogy beimportálok a játékba moddolt dolgokat, a játékmentéseim még használhatók maradnak ugye?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#5773 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 11:39

igen, a mentéseidet nem bántja :)
nekem otthoni gépen van egy pakkom (egy exe file csak futtatni kell) amiben vagy 20-30 autót lecserél, elég jó fajtákra :) Csak gondold meg hogy felrakod-e, mert sajnos előjön akkor az a hiba, hogy egy fajta autóból jön egymás után vagy 90 darab, vagy egy darabig pl csak texik jönnek stb stb :) Ha érdekel, hazaérek felteszem valahova az exe-file-t (180mega azthiszem)

csináltam is anno pár videót ezekről pl:

:D

Szerkesztette: dani83 2010. 03. 30. 11:42 -kor

#5774 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 30. 12:39

igen, a mentéseidet nem bántja :)
nekem otthoni gépen van egy pakkom (egy exe file csak futtatni kell) amiben vagy 20-30 autót lecserél, elég jó fajtákra :) Csak gondold meg hogy felrakod-e, mert sajnos előjön akkor az a hiba, hogy egy fajta autóból jön egymás után vagy 90 darab, vagy egy darabig pl csak texik jönnek stb stb :) Ha érdekel, hazaérek felteszem valahova az exe-file-t (180mega azthiszem)

csináltam is anno pár videót ezekről pl:

:D

Jók a videók! :D

A 2.-at hogy csináltad olyan Cinematicra? :blink:

Közben egyébként megtaláltam a gtainside.com -on hogy hogyan kell custom cuccokat hozzáadni a játékhoz, ez ok. Ha hozzáadok egy új autót a játékhoz akkor azt nem csak simán hozzáadja az egészhez hanem valamit lecserél az eredetiből? Remélem érthető a kérdés. Én még az elején tartok a játéknak és nem tudom hogy a GTA 4-ben is lesznek e majd később ilyen "vidéki" country side területek mint pl a San Andreasban vagy a GTA4-ben tényleg szigorúan csak a város járható/repülhető be?
Ehhez kapcsolódik a kérdés, hogy vannak e custom mappek illetve modok a default Liberty Cityhez? Az alapjátékban van/lesz fodrász vagy azt is moddolni kell? :D Idegesít a borostás feje az arcnak, megkéne borotváltatni, gáz hogy otthon nincs fürdőszoba. :D
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#5775 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 13:33

video editorral, pc-s verzióban érhető el egyedül :closedeyes:
gta4-ben tényleg csak város van "sajnos" :mellow: custom mapok nincsenek, és leborotválni sem tudod Nico fejét :D
Azt meg hogyha egyenként változtatod az autókat nem tudom hogy működik, nekem van az a pakkom sima telepítős, kicserél 20-30 autót aztán annyi, ezzel kapcsolatban enynit tudok segíteni :glare:

( video editor a két kiegészítőben is lesz? )

szerk.: ha beteszel autót szinte biztos hogy az egy, már meglévőt cseréled le vele :)

Szerkesztette: dani83 2010. 03. 30. 13:44 -kor

#5776 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 30. 14:33

video editorral, pc-s verzióban érhető el egyedül :closedeyes:
gta4-ben tényleg csak város van "sajnos" :mellow: custom mapok nincsenek, és leborotválni sem tudod Nico fejét :D
Azt meg hogyha egyenként változtatod az autókat nem tudom hogy működik, nekem van az a pakkom sima telepítős, kicserél 20-30 autót aztán annyi, ezzel kapcsolatban enynit tudok segíteni :glare:

( video editor a két kiegészítőben is lesz? )

szerk.: ha beteszel autót szinte biztos hogy az egy, már meglévőt cseréled le vele :)

Ja igen a videoeditor ott van a telefonban. Na majd kipróbálom, kíváncsi vagyok mit tud. :D Köszi, hogy felajánlottad a packot, most egyelőre nem kell, előszőr csak egy két új kocsit akarok beletenni, nem akarom túlzásba vinni.

#5777 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 14:53

Tud szinte bármit, meg kell szokni elején nehéznek fogod találni, de eztán belejössz :closedeyes:
igen pack-ot gondold meg, visszaállítani már nem fogod tudni, csak ujratelepítéssel.
Énis csak azért tettem fel mert nemsoká jön a két kieg, addig ezzel elvagyok mint a befőtt :D

#5778 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 07:53

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 30. 15:53

Tud szinte bármit, meg kell szokni elején nehéznek fogod találni, de eztán belejössz :closedeyes:
igen pack-ot gondold meg, visszaállítani már nem fogod tudni, csak ujratelepítéssel.
Énis csak azért tettem fel mert nemsoká jön a két kieg, addig ezzel elvagyok mint a befőtt :D

Arra gondoltam, hogy mielőtt bármilyen modot is hozzáadok a játékhoz, csinálok egy biztonsági másolatot azokbol a fájlokbol amiket a mod hozzáadása után custom rebuild-elni kell mondjuk a SparkIV nevű progival, így talán elkerülhető az újra telepítés és elég csak ezeket az eredeti fájlokat visszamásolni. Vagy rosszul gondolom, merthogy olyan mélyen belenyúlnak a modok az egész játék struktúrájába, hogy tényleg nem lehet megúszni a reinstallt?

#5779 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 09:21

Hát nézd, nekem már volt olyan hogy másoltam egy file-t biztonsági másolat gyanánt, visszamásoltam és hibát írt ki a játék, hogy corrupted file vagy mi...ugyan ez van a savegame-ekkel is sajna.De lehet azzal a progival amit említettél működik a dolog, én minden progi nélkül csináltam.
Ha még csak most ismerkedsz a játékkal, ajánlom neked a 3xtime more peds modot, ettől 3szor annyi gyalogos lesz az utakon.Illetve van egy tweak1 nevű progi (tweak1,2,3) ebből az elsőt hazsnáld, hozzádob depth of field effektet a játékhoz, plusz a mosódást is szebbé teszi.
linket otthon tudok majd adni ha kell ;)

#5780 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 31. 10:21

Hát nézd, nekem már volt olyan hogy másoltam egy file-t biztonsági másolat gyanánt, visszamásoltam és hibát írt ki a játék, hogy corrupted file vagy mi...ugyan ez van a savegame-ekkel is sajna.De lehet azzal a progival amit említettél működik a dolog, én minden progi nélkül csináltam.
Ha még csak most ismerkedsz a játékkal, ajánlom neked a 3xtime more peds modot, ettől 3szor annyi gyalogos lesz az utakon.Illetve van egy tweak1 nevű progi (tweak1,2,3) ebből az elsőt hazsnáld, hozzádob depth of field effektet a játékhoz, plusz a mosódást is szebbé teszi.
linket otthon tudok majd adni ha kell ;)

Hát hivatalosan valahogy így kell (idézet a GTAinside.com -ról):

Idézet

1. Making GTA IV moddable:
Unfortunately, at the beginning there is no way to modify GTA IV files, because the game is in "read-only" mode. In order to be able to install mods, you need to install

* Aru's GTA IV Magic Patcher (DOWNLOAD)

or

* Xlive Less (supports v.1.0.0.4) (DOWNLOAD) (recommended)

Installation of Magic Patcher:

a) Have a fresh install of Grand Theft Auto IV without any modifications

b) Install the official GTA IV 1.0.0.4 Patch

c) Make a backup of pc\data\filelist.pak

d) Replace pc\data\filelist.pak with the file in the archive.

e) Start the game

Installation of Xlive less:

a) unpack the file xlive.dll into the game folder (don't forget to remove the asi loader if there is one)

b) optional: In order to turn on debug logging, unpack the file xlive_d.dll into the game folder and rename it to xlive.dll

c) Start the game

Idézet

Installing vehicle mods:

1. If you haven't done yet, download SparkIV (Download) and a vehicle mod.

2. Start SparkIV und open vehicles.img, which is located in pc\models\cdimages\.

3. Click "Import" and choose the WFT and WDT files of the car mod to replace the old files with the new ones.

4. Click "Rebuild" and then "Save".

5. Maybe you have to replace some lines in carcols.dat and handling.dat which are located in common\data. More detailed information can be found in the readme.txt file of the car mod

Hát a 3szor több gyalogos nem tudom hogy kell e egyelőre. :D A DOF esetleg látványos lehet, de ez nem fogja jobban megizzasztani a videókártyát?

Amúgy meg ez nagyon tetszik: :D

Itt letölthető. :D

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.