HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXIV. OFFblászt! Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:11

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:04

szép jó estét!!!!

mizu? :D

Neked is. Stipi épp hülye. Jól fejbe kell húzni, mert marhaságokat beszél.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#202 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:14

Idézet: Mike666 - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:11

Neked is. Stipi épp hülye. Jól fejbe kell húzni, mert marhaságokat beszél.

mit beszél már megint?
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#203 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:15

Idézet: Mike666 - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:10

Amúgy én is tervezem a menekülést ebből a "börtönből"...

Azért ne túlozzunk...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#204 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:25

:Đ Üssetek! Hülyébb már nem lehetek! :Đ
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#205 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:27

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:25

:Đ Üssetek! Hülyébb már nem lehetek! :Đ

Popsipacsi  :Đ

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#206 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:27

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 20:52

Nem tudom, Te milyen módon közelíted meg, mondjuk a papírjaid és munkáid szempontjából biztosan sokkal jobban állsz, mint én...  :)
Legyen szerencséd, azt kívánom...  :respect: :)

Na, pont nem ebből a szempontból közelítem meg! ;)
Abból a szempontból, hogy szeretnék, akarok, és tudok is dolgozni. :) Ez az, amivel szeretett kishazánkban nem mész sokra... de ezt Te is tudod.

#207 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:34

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 19:15

M_Stipee, ha megyek akkor nem jövök vissza, ha mégis, akkor hozok Neked tengeri izémizéket. :up:
Somafero, hát ja, én sem jókedvemből gondolkozom ezen, illetve nem is gondolkozom, hanem 99%-ban döntöttem. Élhetetlen lett az országunk. Tavaly -vagy még idén is pár hónapja- azt írtam Poopanak, hogy ejnye-bejnye, gyávaság és nem hazafi elhúzni. Most meg már kaptam pár pofont azóta, az igazságszolgáltatásból is és a kormánytól is (politika OFF). Hiába szeretnék itt élni, ha nem tudok, mert nincs munka. Nem akarom, hogy napi gond legyen a fűtés, a telefon, a NET, vagy akár egy Brembo féket megvenni az alsóközépkategóriás kocsimra, mert ennek így nincs értelme. Azt szeretném, hogy ha rendesen dolgozom és adózom, rendesen adóstul veszek mindent, akkor ne kátyutengerben járjak, ne egyre kevesebbet tudjak hazavinni reálbérben, és egyáltalán ne én szívjam a faszt azért, mert az ügyeskedő drága szeretett domináns embertársaim elveszik tőlem. Ha ittmaradok, esélyem sincs normális életet élni, mert éngem tudnak megfogni a hazug kormányzók, akik közül választhatok, mert éngem tudnak megpumpolni a munkáltatók, akik választanak. Szabad munkaerőpiac, hát hogyne. Demokrácia? Na persze. Jólét? Naná!
De nem itt. Lépni kell. Fecó is megmondta, akinek nem tetszik, az mehet. Megyek is. :p

Ezt jólmegaszondtad. :Đ
De sajnos igazad van. :( 4 év múlva megyek énis. :up:

#208 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:36

Bazeg! Ezt mondom április óta! :reklamacio:
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#209 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:41

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:36

Bazeg! Ezt mondom április óta! :reklamacio:

Mit?  :rolleyes:

#210 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:42

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:27

...

email ment  :)

Idézet

[link]

#211 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:47

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:41

Mit?  :rolleyes:

Hogy húzni kell innen. Tudom nem egy apám szemében kedves megjegyzés, hisz ő itt maradt. De ezt nem lehet kibírni...

Sose gondoltam, hogy valaha ezt fogom mondani. Elhihetitek. De egyre feketébben látom a jövőt. :(
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#212 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:51

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:47

De egyre feketébben látom a jövőt. :(

Mondjuk valljuk be őszintén (ne vedd sértésnek), de Te amúgy is...  :smoker:

Idézet

[link]

#213 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:52

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:51

Mondjuk valljuk be őszintén (ne vedd sértésnek), de Te amúgy is...  :smoker:

Tény, h nem ismertek eléggé...

Régen nem voltam ilyen.

#214 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 20:58

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:52

Régen nem voltam ilyen.

Azt mi már nem látjuk, csak a jelent, a jelened...

Idézet

[link]

#215 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 21:01

Szerintem is menni kell innen, amíg még lehet. Ha már van választási lehetősége az embernek - és miért ne lenne - , el kell menni máshova, ahol ember lehet az ember. Az egész családalapítási terveinket keresztülhúzták ezzel a dagonyával, amit az elmúlt években idef@stak a nagyágyúk. Nem igazán életcélom és a férjemnek sem, hogy azért éljünk, hogy dolgozzunk és a fogunkhoz verjünk minden árva petákot. Eddig sem volt fényes a jövőkép, de ez, amit most vetítenek elő a hírek, már nekünk is sok. Ha nem megyünk csődbe, akkor is csak a taposómalom lesz és sziszifusz, amíg bírjuk. Elég volt ebből rendesen. Szívem szerint olyan messzire menekülnék a civilációtól, amennyire a fenenagy globalizációban csak lehetséges, mondjuk Mongólia vagy Új-Zéland pont ideális lenne... Nekem. De nem egyedül vagyok, így valami kivitelezhetőbbel kell próbálkozni, tervek már vannak, nem vagyok még elég tájékozott ahhoz, hogy most rögtön menjünk. De megyünk...
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#216 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 21:04

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 21:58

Azt mi már nem látjuk, csak a jelent, a jelened...

Az sötét. Vettem.

Szerk: Meg ÉN is, tudom. :)

Szerkesztette: EGOKA 2006. 10. 09. 21:07 -kor

#217 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 21:07

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 22:04

Az sötét. Vettem.

És nagyon szeretnénk (én legalábbis teljes szívemből kívánom), ha kivilágosodna...  :respect: :)

Idézet

[link]

#218 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 21:09

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 22:07

És nagyon szeretnénk (én legalábbis teljes szívemből kívánom), ha kivilágosodna...  :respect:   :)

:respect:  :)

#219 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 21:23

Kép

Úgy látom, vannak még értelmes emberek, és ennek mindig örülök... csak kár, hogy az értelmetlenek tönkreteszik a világot.

Jó éjt, szép jó alvást Nektek is! :hello:

#220 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 21:28

Hú de fcuk nap volt a mai (sebaj, majd holnap folytatódik), estére kis leeresztéssel, elalvás előtt iwiwen muhaházással, de most beülök a gumikacsám mellé a kádba, felveszem a zuhanysipkám és a karúszóm, aztán gerincre vágom magam az ágyban :D Jóccaka all! :hello:
Szerk: fúde értelmeseket postolok ma :omg:

Szerkesztette: OnLány 2006. 10. 09. 21:29 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.