Annyira nem vagyok én se benne a témában, de ismerve a marketingszokásokat, simán beleszámolnak bármit, amitől több színt írhatnak rá

Ami a többi szempontot illeti: én pl. kizárólag a képminőséget nézem (fekete, színek, betekintési szög - ez nagyon durván ott tud lenni, láttam csomó monitort, ahol egyszerűen egy helyben, szemben ülve mások a színek a tetején, mint az alján

és akkor még meg se mozdultam

), a válaszidőt egyáltalán nem. A magyarázat: van egy ősrégi eizo 15" tft-m, vagy 5 éves, a válaszidejére nem is emlékszem, valami nagy és kétjegyű szám, de a magam szintjén abszolút problémamentesen játszottam rajta, meg néztem filmet - innentől ez az adat nekem a "lőtéri döglött kutyát nem érdekli" kategória :Đ no persze nem zárom ki, hogy vannak kifinomult érzékszervű gamerek, akiknek ez marhára nem mindegy, de nekem, akinek a játék nagyjából mellékes, bár valóban létező dolog, egyszerűen nem számít.
Sokkal inkább örülnék, ha lehetne a tft-ket is mondjuk 100hz-ről hajtani - no nem a villogás miatt, mert az nincs, hanem hogy videókban, játékokban, demókban sokkal kisebb legyen az esetleges jitter... (lásd 24-25fps-es videók 60hz-en, vagy 30fps 75hz-en

minél magasabb a freki, annál kisebb lenne a frame-ek hosszában bekövetkező "ugrálás") De ilyen nincs, szóval nem rágom magam rajta.
Na szóval szerintem ma minden monitoron lehet játszani és filmet nézni, csak ezt akartam mondani. Személy szerint csak javaslom a nem TN panelt.