HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#1481 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 09. 19:25

Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 19:14

szerintem meg az a legjobb..a többi mind annak az utángyártása jól, jobban, rosszabul..
az elsö rész alapozta meg a többit, eddig egy filmben sem voltak ilyen kifacsart, hirtelen mellbebaszó szivatások..szorit az idö, mindég közbejön valami etc..jobarátból hirtelen ellenség etc..

Én is így vagyok vele. :)

Első évadnál még megvolt az újdonság varázsa. A többi évad is jó (legalábbis az első 3, mert csak addig láttam :) ), de az első volt a formabontó, az újító.  :respect:

#1482 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 19:25

720p-ben már ki lehet venni a logó színeit és nagyon kicsit a betűket. :)
amúgy nagyon úgy néz ki hogy előre tudják hogy mit csinálnak.
JóSebesség

#1483 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 20:06

A PB forgatókönyvírói meg pont ellenkezőleg. :D :D

#1484 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 20:06

Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. Feb. 9., Friday - 19:09

nem értelek, én anno dvd-ben töltöttem le magyar felirattal, egyszerüen az elsö dvd után függö lettem (ez csak az elsö évadra vonatkozik, a feleségemnek mikor megmutattam, ö is rendkivül várta a részeket)..miaz, hogy zavar az óra? az egyébként a reklámbevágások helye..nem hiszem el, hogy valakinek nem tetszik, hihetelen feszült az egész végigvitel, a dramarurgia is nagyon ott van szal egyszerüen szuper..nekem amugy a 3. éva nem tetszett, de van aki meg azt isteniti :)

izlésekröl ugye felesleges vitázni, de ha te 2 rész után lekenszelleznéd a 24-et, marhára kiváncsi lennék mit nézel?

:omg:  :think:

nemtom, igazabol a 3. vege es a 4. amiben tortenik is valami. szoval meg megnezek par reszt. :) de valoban teljesen felesleges errol "vitazni" mert kinek ez tetszik, kinek meg az. es nem is mondtam hogy nem tetszik, csak tobbet vartam igy elsore mert mindenki errol a sorozatrol 'omleng'... ennyi...

amugy a most futo sorozatok kozul ezeket nezem:

csi (a masik 2 csi-t egy darabig neztem, de nekem boven eleg egy ebbol a fajta sorozatbol)
sg1, sga (ez sem igazan tetszik mar, de mar szokasbol is nezem. (najo, azert vannak jo reszek amik azert telleg visszazokkentenek hogy jo ez meg, de egyre kevesebb) en spec nem tartom problemanak hogy az sg-t mar befejezik a 10. evad utan.)
pb

+ valoszinu a 24 is bekerul de ezt meg nemtudom biztosan.

amit kiprobaltam meg es nem jott be:
dexter (3-4 reszig birtam, mar nem emlekszem)
surface (eredetiben 3 reszt neztem meg, de tvben adtam meg neki 5-6 ig...aztan cancel)

a 4400at is tvben kezdtem el de a 2. reszrol mar lemaradtam. de vegulis tok mindegy. barmikor leszedhetem ha kifogyok a sorozatokbol.

regebbi sorozatok amiket szerettem, illetve amik most nem mennek, illetve egyeb

sledgehammer
the simpsons
futurama
married with children
farscape
rocko's modern life

+ volt meg par de az mots mindegy.

Szerkesztette: des 2007. 02. 09. 20:10 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1485 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 20:17

Idézet: Etele - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 20:06

A PB forgatókönyvírói meg pont ellenkezőleg. :D :D

Teljesen más okból nézem én már a PB-t mint az 1. évadban. Akkoriban az izgalom miatt, a kreativitás miatt(kicsit MacGyver feelingje volt az egésznek, Scofield mindig kiokoskodott valamit) de a 2. évadban már nincsen meg ez a varázs. A legutóbbi részt pl végigröhögtem. Pozitív értelemben.  :D
JóSebesség

#1486 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 20:33

Én meg néha meg-megállítom a PB-t, netezek kicsit... szinte alig köt le. :(

#1487 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 14:00

hatalmas Lost 3x7 easter egg :

http://www.youtube.c...h?v=gwWhM8Xb_oQ

Bizony, ez valós, bárki meghallgathatja saját maga is. Visszafele kell játszani az agymosós-videó-jelenetet.

'Only fools are enslaved by time and space'

a többi Kate és Alex sikoltozása.

JóSebesség

#1488 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 16:33

lehet 24 fuggo lettem. :think: nem birom abahagyni.... 8.reszt nezem eppen.

de az lol volt hogy benne van a zakkant is a prison breakbol. (gondolom ez nem spoiler, meg azert itt szvsz mar mindenki a 6. evadnal tart.)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1489 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 16:47

Idézet: des - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 16:33

:D Szerintem ezzel mindenki így van! Én is elkezdtem, az első után mondtam hogy szo-szo, de inkább nem tetszik, aztán megnéztám pár nap múlva a 2,3.részt és onnantól már nem volt megállás. :Đ  Bár még csak most kezdem majd el a 3.évadot, most éppen a Heroes-lemaradásomat kellett pótolni :D  Az se kutya, sőőt! :smoker:
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#1490 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 18:37

Idézet: Csiresz - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 16:47

[...]most éppen a Heroes-lemaradásomat kellett pótolni :D  Az se kutya, sőőt! :smoker:

Egyre inkább szappanoperába megy át. Én azt hittem, hogy majd előbb-utóbb lesz mindenkinek szuperhősös csiricsáré ruhája, és úgy rugdossák szét a gonosztevők seggét, de inkább az Esmeralda felé halad a sorozat.
Faster! Harder! Cadaver!

#1491 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 18:41

Nahát Cadaver.  :eek:  Ezt tőled nem vártam volna.
Még múltkor aztírtad hogy ennél jobban egy sorozat se tetszett soha.
JóSebesség

#1492 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 18:51

Üdv a klubban!  :cool:  :D Én tavaly az első évad első néhány részét néztem meg egyben, utána gyorsan megnéztem az összes részt pár héten belül. :Đ Nagyon profi a sorozat. :smoker:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1493 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 18:58

de az lol volt hogy benne van a zakkant is a prison breakbol.

My name is Earl-ben is játszik. Ott is egy elmebeteget. :D :D

Idézet

(gondolom ez nem spoiler, meg azert itt szvsz mar mindenki a 6. evadnal tart.)

Én pl. még a 24 4. évadot sem láttam.

#1494 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 19:00

Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 18:37

Egyre inkább szappanoperába megy át. Én azt hittem, hogy majd előbb-utóbb lesz mindenkinek szuperhősös csiricsáré ruhája, és úgy rugdossák szét a gonosztevők seggét, de inkább az Esmeralda felé halad a sorozat.

Érdekes, nekem pont az a verzió nem tetszene, az már olyan rajzfilmes lenne :Đ
Jó ez így, sz@rkeverés rulz :D
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#1495 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 19:01

de az lol volt hogy benne van a zakkant is a prison breakbol. (gondolom ez nem spoiler, meg azert itt szvsz mar mindenki a 6. evadnal tart.)

Kivéve, akik elvből hozzá sem kezdtek  :Đ Like me  ;)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1496 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 19:13

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 18:41

Nahát Cadaver.  :eek:  Ezt tőled nem vártam volna.
Még múltkor aztírtad hogy ennél jobban egy sorozat se tetszett soha.

Hűű az nagyon rég lehetett, és én sem lehettem teljesen józan. :D

Nem a Dexterre írtam véletlenül? (azaz hogy direkt :D )

Egyre kevésbé tetszik a Heroes, épp a fent említett szappanoperásodás miatt. A mostani rész végén meglepetést, és áll zuhanást kiváltani akaró telefonhívás után én inkább a fejemhez kaptam... Tim Kring biztosan sokat tekergette a Lost DVD-ket előre-hátra, és elleste az egy helyben álló, sehova sem haladó sorozatkészítés minden trükkjét, és a négyzetre emelte.
Pedig nem is lenne nehéz lökést adni a sorozatnak (ezt csak azoknak, akik látták eddig a sorozat minden részét):
Sylar megölhette volna Bennettet. De nem! Mit csinál? Bezárja abba a ketrecbe, ahol eddig ő volt... Idióta! Mégis mit gondolt, hogy majd 2 hétig nem jár keresi senki a főnököt a saját bázisán és éhen hal a pacák? Oké, fontos szereplő, nem akarták kinyírni szemüveges barátunkat. De Sylar még mindig kinyírhatta volna Claire anyját, az is lökést adott volna az egész sorozatnak. Ehelyett jön kedvenc szótlan Voodoo mágusunk, és bedob egy 9. szintű brainwash varázslatot, Claire mama elfelejt mindent. Claire pedig csodálkozik, hogy mennyire szenilis az anyja, hogy arra sem emlékszik, amit aznap reggel megbeszéltek. Gonoljatok bele, mennyire más lenne az egész, ha Claire elveszíti a nevelőszüleit, egy egészen új szituáció állt volna elő.
Leginkább azért vagyok morcos, amit Hiroval műveltek az előző 2 részben. 12. rész vége: Hiro elindul egy festménnyel, hogy megszerezze a kardot. 14. rész vége: egy totálisan felesleges, és értelmetlen mellékszál után Hiro elindul egy festménnyel, hogy megszerezze a kardot. :omg:

Azt még hozzátenném, hogy a Lost így is tetszett, pedig néha a pokolra kívántam az egész forgatókönyvíró bagázst (főleg a 2. évad közepe felé). A 3. évad egész egyszerűen fenomeális eddig.
Faster! Harder! Cadaver!

#1497 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 19:20

a kezdeti nehezkes kezdes utan (legalabbis nalam) mar tenyleg azt mondom jo ez a sorozat. es megtanultam azt is, hogy egy sorozatbol legalabbb 4-5 reszt megkell nezni (legalabb 2-3), hogy eldontsem, hogy akkor most mi legyen a sorsa.

11. resz utan kicsit pihenek most mert szetultem a s*ggem. de szerintem az elso evadot 2-3 napon belul kivegzem. aztan a tobbit is majd szepen sorban.. :)

#1498 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 19:43

Heroes: Xmen/Lost keverék. Csakhogy Kring nem lehet nagy Lost fan, mivel nem hiszem, hogy megértette a Lost lényegét.
Persze ettől még biztos sok embernek tetszik, de szerintem hosszú távon nagyon sok ember fog kiábrándulni - de még 1 évadot minden kritika nélkül kihúz , hogy gyakorlatilag 5 mp-s plot twisteket bepakolnak minden epizód végére.

Amúyg Cadaver:

Én:

Idézet

SZerintem annyira nem jó. Mondjuk én addig nem szívesen mondok véleményt egy sorozatról - úgy összeségében - amíg 1 évadot nem láttam legalább, bár egyelőre így is úgy is benne van a top 5-ömbe(főleg ep 3 -4 miatt) bár ez a 6. elég gyengusz volt.

Te:

Idézet

Miért volt gyengusz? gondolkodik.gif
Szerintem ugyanakkorát ÜTött mint az eddigiek. wink_2.gif Jobban tetszett, mint pölö a Lost első 6 része, vagy mint bármelyik általam eddig látott sorozat első 6 része. biggrin_2.gif

bár én is hüleységet mondtam, már nincs a top 5ben, de a 10ben sem, viszont nézem, mert hajt a kiváncsiság.

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 02. 10. 19:44 -kor

JóSebesség

#1499 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 19:44

Elég ritka az, hogy valakinek 24-ből már az első évad is tetszik, így utólag elkezdve. Én anno tv-ben néztem még az elsőt, de leginkább csak az tartotta bennem a lelket, hogy "ha eddig néztem, akkor most már végignézem, hogy mi lesz a vége" :D Utána el is felejtettem az egészet nem is foglalkoztam vele, hogy van e több évad belőle, egészen tavalyi év elejéig.

Szerkesztette: Mumia 2007. 02. 10. 19:45 -kor

#1500 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 20:40

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 19:43

Te:

Ahhh. :)
És ezt tényleg így is gondolom. Azóta viszont egyre nagyobb szar darabok vannak a palacsintában. Valahogy engem rettenetesen fáraszt az, hogy mindegyik rész végére megpróbálnak valami übernagy meglepetést, bombát tenni... Én már kezdem is a kiábrándulást. :D
szerk.(ide a közepébe, hova máshova :D ): Most ezt írnám: "jópár sorozat első 14 része sokkal jobban tetszett, mint a Heroes első 14 része".

Azért a 14. rész annyiból jó volt, hogy a halál idegesítő és eddig teljesen fölösleges Suresh nem szerepelt benne. (monológjain kívül volt eddig bármi haszna ennek a szereplőnek? :think: ) Illetve hiányzott Parkman rendőr is, aki az előző részben vágta ki nálam a biztosítékot. Felfüggesztik a rendőrségtől hazamegy és egy rendkívül drámai jelenetben megmenteni a feleségét azzal, hogy megszereli a vízvezetéket. Micsoda hős! :omg:

Szerkesztette: Cadaver 2007. 02. 10. 20:45 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »