Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. Feb. 9., Friday - 19:09
nem értelek, én anno dvd-ben töltöttem le magyar felirattal, egyszerüen az elsö dvd után függö lettem (ez csak az elsö évadra vonatkozik, a feleségemnek mikor megmutattam, ö is rendkivül várta a részeket)..miaz, hogy zavar az óra? az egyébként a reklámbevágások helye..nem hiszem el, hogy valakinek nem tetszik, hihetelen feszült az egész végigvitel, a dramarurgia is nagyon ott van szal egyszerüen szuper..nekem amugy a 3. éva nem tetszett, de van aki meg azt isteniti
izlésekröl ugye felesleges vitázni, de ha te 2 rész után lekenszelleznéd a 24-et, marhára kiváncsi lennék mit nézel?

nemtom, igazabol a 3. vege es a 4. amiben tortenik is valami. szoval meg megnezek par reszt.

de valoban teljesen felesleges errol "vitazni" mert kinek ez tetszik, kinek meg az. es nem is mondtam hogy nem tetszik, csak tobbet vartam igy elsore mert mindenki errol a sorozatrol 'omleng'... ennyi...
amugy a most futo sorozatok kozul ezeket nezem:
csi (a masik 2 csi-t egy darabig neztem, de nekem boven eleg egy ebbol a fajta sorozatbol)
sg1, sga (ez sem igazan tetszik mar, de mar szokasbol is nezem. (najo, azert vannak jo reszek amik azert telleg visszazokkentenek hogy jo ez meg, de egyre kevesebb) en spec nem tartom problemanak hogy az sg-t mar befejezik a 10. evad utan.)
pb
+ valoszinu a 24 is bekerul de ezt meg nemtudom biztosan.
amit kiprobaltam meg es nem jott be:
dexter (3-4 reszig birtam, mar nem emlekszem)
surface (eredetiben 3 reszt neztem meg, de tvben adtam meg neki 5-6 ig...aztan cancel)
a
4400at is tvben kezdtem el de a 2. reszrol mar lemaradtam. de vegulis tok mindegy. barmikor leszedhetem ha kifogyok a sorozatokbol.
regebbi sorozatok amiket szerettem, illetve amik most nem mennek, illetve egyeb
sledgehammer
the simpsons
futurama
married with children
farscape
rocko's modern life
+ volt meg par de az mots mindegy.
Szerkesztette: des 2007. 02. 09. 20:10 -kor