HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#1521 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:58

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 22:39

ROFLMAO  :omg:
 aláírás
Spoiler

#1522 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 23:00

Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 21:52

és erre büszke vagy?  :confused:  :p

ez olyan, mint ma mondtam az ismerösömnek lécci csináljon már otthoni gyrost (amit egyszerüen hihetetlen finomra gyárt), a másik haver meg lebasz, áááááá az nem jó..de a végén kiderült, hogy életében nem evett, de elvei vannak és akkor sem ha az olyan jó :D

Ho-ho-hóóó! Egy dolog nem nézni, és egy másik negatívan nyilatkozni.
Én nem láttam még csak az első évadot, de nem is anyázok olyan sűrűn.

De mostmár meglesek 1-2 szezont és vérből indítom a támadást.  ;)

Szerk.: kieg,..

Szerkesztette: Papa 2007. 02. 10. 23:05 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1523 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 23:38

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 21:31

de, ez még az a Lost. soha nem a szigetről szólt a sorozat, hanem az emberekről. épp azért nézem el pl ha a Lostban javítanak csöveket, nem pedig a Heroesban. Szó se róla, idegesítene ott is, de eddig azért ilyen nem fordult elő.

Viszont a Heroes szvsz nem a karakterekről szól elsősorban..hanem az erejükről. Főleg, mivel a forgatókönyv-írók nem brillilóznak dialógus-írásokban. Ráadásul Nikki szála még mindig nem kapcsolódott sehogy a fő történethez 14 rész után.

DE. Én elismerem hogy kurva jó sorozat. Sőt, azt is, hogy sok ember számára NR1. Viszont, én úgy vagy ezzel mint te a Losttal. Nem értem miért. Ha nem lenne a metacritic( http://www.metacriti...heroes?q=heroes ) és Cadaver, azt hinném hogy csak nekem vannak vegyes érzelmeim a sorozattal kapcsolatban.

ps.: látom a busz nagyon felkeltette érdeklődésedet. holnap lesz kép.

a busz azért keltette fel, mert direk átnéztem és nem látom, pedig érdekelne persze..

én szeretem a lostot, csak nyujtják mint a rétestésztát ami nem lenne baj, de már annyi elvarratlan szál van benne, mint az állat :)

A heroes-ban hid el niki szála csatlakozni fog, hiszen a végsö robbanáskor is ott volt..nálam a heroes se No1, igazán most nincs is a Lost Room miniseries óta, no az odaszögetez egyszuszra a székembe :)

a 24 is eléggé rezgette a lécet az öreg tatával vazz, beoltja a fiát a marhák meg nem veszik észre az üres fecskendöt az asztalon, meg volt még pár ilyen zagyvaság benne, de jól elszórakozok rajtuk :)

Jaja, a Lost az emberekröl szól, sak Te sem néznéd ha nem lenne a kismillió titok a szigeten, hanem bekurnák öket egy szobába oszt mindenki flesbekkelne :D hogy mik történtek elébb, szal igenis kismillióan nem Kate önmarcangolására kiváncsiak, hogy hogy hullik végül pont a legparasztabb szereplö farkára, miután majd megal a bhünbánatba és szégyenbe Jack-el szemben, hanem hogy mis ez a sziget, mi a szerepe kismillió dolognak, no meg mi is fog történni :)

na de télleg szeretem ezt a sorit, szal én is várom a köv. részét, bár lehet nem igy látszik..

szal lostra fel :)

ehh msot nézem, asszem indulok a snake olt mellett egy gandalf jól megmondja blog-al a sorozatjunkie-n  :nevet2:

Szerkesztette: Gandalf 2007. 02. 10. 23:46 -kor

"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#1524 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 23:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 21:58

Szerintem pedig éppenhogy qrva felesleges volt, az a szál, semmi haszna nem volt, azon kívül, hogy halálra idegesített mindenkit :D Igen persze elvégzett egy gyorstalpaló kémelhárítóit :nevet2: És rögtön egy olyan bizalmi állásba tették  :omg: Mindezt 3 év alatt.

milyen kémelháritót, komputeres szakember volt..és igen valszeg jack miatt is vehették fel, ha már az elnök a haverja nem?  :Đ

dehogy felesleges, imádom Elisa Cuthbertet  :wub:

#1525 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 23:51

Idézet: spidey - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 21:44

Na, ez nekem sok... :)

nekem is, én ebben a képben 2 üzekedö szamarat látok, nem a csokit..de biztos a csoki az, csak én látom rosszül..

el kéne küldeni a CTU-ba képelemzésre :)

#1526 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 23:53

Loston énis túlvagyok, hát "nem" csalódtam most sem

Bár a forgatókönyvet mintha még mindig elmebetegek és skizofrének írnák valami brainstorming foglalkozáson ;)

Úgyhiszem ez kötélidegzetűeknek való és nem nekem.
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#1527 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 00:00

Nem tudom mi bajotok van a csokival, az alapszínek ugyanazok a buszon, mint a csokin, ennyi elég is szerintem. :think:
Ha még tovább nézitek, akkor a betűk is kivehetőek halványan.

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 02. 11. 00:01 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1528 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 00:05

nalam 24 okozta mergezesi tunetek jelentek meg. a szemem egett, kaprazott, fejem fajt, s*ggem is szet ultem... 15 reszt neztem meg majdnem egyhuzamban.... abbahagytam mar kb 21-22kor mert mar pihennem kellett. :) most 'ebredtem' fel rehabitlitaciombol, de inkabb nem mergezem magam tovabb.. majd delutan folytatom....
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1529 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 07:34

Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 23:38

[...]

én elsősorban nem a rejtélyek miatt nézem. persze a szoba valóban unalmas lenne, de pl ha egy rejtélyek nélküli szigeten lennének, akkor is ugyanígy tetszene.

a rétestészta dologgal kapcsolatban.... hát ez relatív. én minden rész közben jól szórakozok, és végülis nem is sietek sehová. válaszok meg vannak, lesznek. azért van több kérdés mint válasz, mert egyrészt: mindegyik ember a szigeten egy szerencsétlen balfék, másrészt: válaszokkal eltűnne a misztikum.

viszont:

ez most olyan mint hogy te megmagyaráztad Nikki-t. Pl. mi értelme volt hogy börtönbe dugták? szóval érted... mindent lehet kritizálni, isteníteni. azt gondolom, hogy valamikor csak-csak csatlakozik a főszálhoz, de mikor?

de mondhatnám Linderman-t: na ő is olyan hogy egyfolytában zagyválnak róla, de még nem láttuk. 

szóval ja... minden sorozatot meg lehet úgy világítani hogy az gagyinak vagy szupernak tünjön. a 24-et is, bevallom hogy az első 4 zsenális 6. évad rész után kicsit leülepedett a lelkesedésem, olyan deja vu érzésem van.(nagyon hasonlít a 2. - 4. évadra az egész)

Én csak(meg CAdaver gondolom) leírta, hogy nem erre az irányra számított a Heroes-al kapcsolatban. Én speciel azt gondoltam, hogy az első 5-6 rész után összejönnek, és együtt 'hősködnek'. Azonban Kring teljeesen máshogy képzelte el a Heroest.

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 02. 11. 07:36 -kor

JóSebesség

#1530 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 08:37

Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 23:48

dehogy felesleges, imádom Elisa Cuthbertet  :wub:

Egy istentelenül idegesítő balfék szöke - se beszélni, se gondolkodni nem tud. Tényleg csak rontja a 24-et.

Mondom ezt az 1x01-2x18 alapján (csak hogy lássátok, nem mindenki a 6. évadot nyomja).
 aláírás
Spoiler

#1531 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 08:41

Hogy legyen valami ajánló-féleség is most már a sok lamentálás :D között... :)

A Drót 3. évadja is zseniálisra sikeredett. Üti az összes most futó sorozatot, amit láttam. :respect:
(Csak azt nem értem, mi a qrva rákért kell kiadni egy új sorozatot DVD-n 4:3-as képpel! :reklamacio: )

Kép

#1532 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 09:04

Lost mar nalam is elvesztette a varazsat. Eleve ez az idiota musorrend felidegesitett, fogalmam se volt mar mi tortent az utolso 1-2 reszben.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1533 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 09:57

Én ezt azért nem mondanám..Kitünö alakja van, és jó szinésznöcskének tartom, de nem vagyunk egyformák :)

Idézet

Egy istentelenül idegesítő balfék szöke - se beszélni, se gondolkodni nem tud. Tényleg csak rontja a 24-et.

Mondom ezt az 1x01-2x18 alapján (csak hogy lássátok, nem mindenki a 6. évadot nyomja).

Szerkesztette: Gandalf 2007. 02. 11. 09:58 -kor

#1534 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 10:00

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 8:04

Lost mar nalam is elvesztette a varazsat. Eleve ez az idiota musorrend felidegesitett, fogalmam se volt mar mi tortent az utolso 1-2 reszben.

én megmondom, annyi mint az elsökben, azaz nagyjából semmi, csak a szigeten élö szöke csajszi multjába kaptunk betekintést, meg Kate és Sawyer összefeküdt a ketrecben mindenki szeme láttára  :D

Van még ehy két story, de nézd meg szerintem..nem rosz ez :)

#1535 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 10:20

Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 10:00

én megmondom, annyi mint az elsökben, azaz nagyjából semmi, csak a szigeten élö szöke csajszi multjába kaptunk betekintést, meg Kate és Sawyer összefeküdt a ketrecben mindenki szeme láttára  :D

Van még ehy két story, de nézd meg szerintem..nem rosz ez :)

Previously on Lost nekem eleg volt... :Đ Sawyert ne bantsd, legjobb arc az egesz sorozatban Sayidon kivul. :D Kate nekem se kulonosebben szimpi, dehat nem lehet mindenki az. :cool:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1536 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 11:33

Csatlakozok Gandalfhoz, szerintem sem volt fölösleges Kim a sorozatban. Nem csak azért mert qrva jól néz ki. :Đ Kell Jacknek valaki, akiért aggódhat külön, aki segít megmutatni az emberi oldalát. Az első évadban az egész család töltötte be ezt a szerepet, utána a lánya, majd Audrey. Most a bratyó és a fater, de szerintem jó lenne visszahozni Audreyt inkább.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1537 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 12:13

Hát én a lostot már elég régen feladtam. Jól indult, de baromi idegesítő módon nyújtják. Azthiszem ha végetért és méghozzá normális lezárással(amit kétlek), akkor megnézem majd az utolsó évadot.

A heroes viszont nagyon bejön, nekem tetszik hogy mindíg van a végén valami felütés. Ráadásul a losttal szemben itt történik is valami. Jessica unalmas, ez oké, viszont ő ismeri linderman-t (tényleg, őt láttuk már? ugye nem?), és szerintem linderman lesz a kapocs a szálak között.

Spoiler:
Érdekes lesz ez a claire-nathan dolog, pláne mikor petrelli megtudja, hogy a cheerleader akiért az öccse majdnem meghalt, a lánya... pláne érdekes lenne a sorozat, ha a gyerekek örökölnének néha képességeket - claire atomdurva lehetne :cool: Viszont ha most peter rájön hogyan kontrollálhatja magát, olyan erős lesz(sőt erősebb) mint syler :think:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1538 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 12:23

Idézet: freeone - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 12:13

Spoiler:
................................

Claire már így is atomdurva! :lollypop:  :cool:  :D
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#1539 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 12:34

Idézet: freeone - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 12:13

Hát én a lostot már elég régen feladtam. Jól indult, de baromi idegesítő módon nyújtják. Azthiszem ha végetért és méghozzá normális lezárással(amit kétlek), akkor megnézem majd az utolsó évadot.

A heroes viszont nagyon bejön, nekem tetszik hogy mindíg van a végén valami felütés. Ráadásul a losttal szemben itt történik is valami. Jessica unalmas, ez oké, viszont ő ismeri linderman-t (tényleg, őt láttuk már? ugye nem?), és szerintem linderman lesz a kapocs a szálak között.

Spoiler:
Érdekes lesz ez a claire-nathan dolog, pláne mikor petrelli megtudja, hogy a cheerleader akiért az öccse majdnem meghalt, a lánya... pláne érdekes lenne a sorozat, ha a gyerekek örökölnének néha képességeket - claire atomdurva lehetne :cool: Viszont ha most peter rájön hogyan kontrollálhatja magát, olyan erős lesz(sőt erősebb) mint syler :think:

Mi történt az elöző részben?

Gyorsan kielemeztem. És direkt úgy, hogy béna résznek tűnjön:

-Sylar kiszabadult. a nagy kegyetlen Sylar... életben hagyja azt az ember aki elfogta és majdnem kinyíratta. Ezzel majdnem 5 részt pocsékoltak el(semmi nem derült ki róla)
-Sylar el akarta kapni Claire-t, de nem tudta. A nagy kegyetlen Sylar hirtelen belassúlt mint egy csecsemő, és a papa pont akkor lép be királyi kísérettel amikor épp lenne valami dráma.
-Claire elment anyukához. Számunkra nem derült ki semmi új, mert az elöző részből is láthattuk, hogy anyuka mire képes.
-Nikki kijött a börtönből. Ez kb 3 rész pazarlás. SEMMIT sem tudtunk meg róla ismét. Lindermant meg ismeri minden 2. hős, szóval 14 rész pazarlás.
-Isaac még mindig szerelmes.
-Peter is tudja.
-Peter erős. Sok mindenre képes. Végre megtudtuk hogy nem csak akkor ha van valaki a közelben. Ő okozza a robbanást! (3 része tudjuk)
-Nathan Claire apja.
-Hiro nem akar vállalatvezető lenni.

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 02. 11. 12:45 -kor

JóSebesség

#1540 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 12:38

Na tegnap megnéztem a  The Lost Room minisorozatot. Nagyon tetszett, nem tudtam a gép elől felállni. :) Bár igazából nem kaptunk választ a 10-es szoba  és a tárgyak létrejöttének okára. Dimenziótörés? Az is lehet, hogy lesz folytatás?  :think:

Szerkesztette: Brett Shaw 2007. 02. 11. 12:42 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.