HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#1501 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 10. 20:43

a 14. rész nekem a főcím után kiverte a biztosítékot. a nagy 'főgonosz' hirtelen milyen puhány lett. Lol.

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 02. 10. 20:43 -kor

JóSebesség

#1502 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 20:45

Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 20:40

Felfüggesztik a rendőrségtől hazamegy és egy rendkívül drámai jelenetben megmenteni a feleségét azzal, hogy megszereli a vízvezetéket. Micsoda hős! :omg:

Ne viccelj, nem érted a lényeget! Kisbaba jön  :Đ
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1503 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 20:56

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 7:24

LOST 3x07

Kész, ennyi, évad legjobbja, de nekem egyben a kedvenc részem is lett. HIHETETLEN mennyiségű akció(Losthoz képest, de egyébként is pörgött). Rengeteg kérdés, ugyanakkor jó pár válasz.... és hát hihetetlen mennyiságű utalás! A vége nagyon durva volt. Ehh... nem csak a vége, az egész.

kiszámoltam, Juliet 2001 szeptember 11-e óta van a szigeten. Vajh' jelent ez valamit, vagy csak easter egg?(amiből sok volt egyébként az epizódban)

10/10.

Egyetértek. Az egyik legjobb rész eddig. :up: Csak nehogy akciófilm legyen belőle... :D Gondolom, a következő részben erős lelassulás lesz. Megismerjük Desmond múltját, Claire majdnem vízbe fullad, apróságok. :)

Idézet

Jules, Just a little note to let you know we love you, and we miss you so much. Any day now right? We'll send you another video soon! -Rachel

Juliet, Juliet it's me, I've been trying to contact you for years and warn you......since I knew they were coming to get you....since before you left.....this is the only way....communications out there Juliet. But Hanso has been doing experiments on humans for years. and you're in one....the (inaudible) experiment. You are one. We all are. The hanso foundation, the JWC, Widmore Corporation, Mittelos Biosciences. It's all the same Juliet. Over a century they've been in control they've been killing us. They were trafficking slaves in the 1800's not to sell....They're going to KILL YOU!....And they were the ones who commissioned Valenzetti....still doing experiments on humans......Just don't let them know that I contacted....

Ezt te fordítottad? Mert én alig értettem belőle valamit, annyira el volt torzítva...
Egyébként a Miamis dolog szvsz egyértelmű volt, Juliette testvére csaj, egyértelműen, csak én először azt hittem, hogy rákos, a kendő miatt.

Szerkesztette: spidey 2007. 02. 10. 21:33 -kor

#1504 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 21:08

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 20:44

Elég ritka az, hogy valakinek 24-ből már az első évad is tetszik, így utólag elkezdve. Én anno tv-ben néztem még az elsőt, de leginkább csak az tartotta bennem a lelket, hogy "ha eddig néztem, akkor most már végignézem, hogy mi lesz a vége" :D Utána el is felejtettem az egészet nem is foglalkoztam vele, hogy van e több évad belőle, egészen tavalyi év elejéig.

Szerintem pont az első évad volt nagyon jó, az újdonsága miatt. A második érdekesen kezdődik, a depressziós Jack-kel, meg a fejjel, de utána úgy voltam: "Terroristák? De eredeti. Ja, és arabok. Még eredetibb..." :omg:  Aztán a sok politika meg Kim TELJESEN felesleges jelenléte vágta ki a biztosítékot. S3-ban legalább már berakták a CTU-hoz dolgozni, érezték, hogy egyébként senkit nem érdekel, hol sikítozik éppen. :)

#1505 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 21:16

Szerintem az volt ultragáz, hogy berakták dolgozni, mégis milyen alapon vesznek fel, egy ilyen senkit a CTU-hoz? Ok, hogy az apja akárki, de ott azért nem az számít :D Az tény, hogy tök felesleges volt a ténykedése a 2. évadban én szimplán átugrottam azokat a részeket. De ugyanígy tök felesleges volt a 3.-ban is. Csak ott már átugrani sem lehetett mert a történet része volt.

#1506 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 21:24

Nanemá, minden baby-sitter kapásból megtanulja a titkosügynökségek számítógépes rendszereinek pontos működését amíg a gyerkőc alszik. :Đ

Más:

Idézet

Moving on. Let's jump WAY into the future. Episode 14 to be exact. This is where LOST and Star Wars collide in the guise of one Billy Dee Williams. Yes, Lando himself has signed on for a guest starring role as a charismatic 'other'. The episode also promises plenty of action as Locke, Sayid, Kates, and possibly others, locate the 'Others' village in a bid to rescue Jack. But does he want rescuing?

http://www.buddytv.com/articles/lost/lost-...d-bey-3598.aspx

Szerkesztette: spidey 2007. 02. 10. 21:34 -kor

#1507 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 21:46

Idézet: des - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 15:33

lehet 24 fuggo lettem. :think: nem birom abahagyni.... 8.reszt nezem eppen.

de az lol volt hogy benne van a zakkant is a prison breakbol. (gondolom ez nem spoiler, meg azert itt szvsz mar mindenki a 6. evadnal tart.)

látod gyik, én megmondtam :D

a feleségem anno mikor az elsö évad csorgott dvd-n hozzám, még angolul, megigértette, hogy addig nem nézem mig haza nem ér :D
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#1508 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 21:50

Idézet: Etele - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 17:58

My name is Earl-ben is játszik. Ott is egy elmebeteget. :D :D

Söt van egy filmje van damme-nak, moikor a sivatgban lenyulják a mociját meg jól megverik, abban is játszik..érdekes azért, hogy eddig nem tünt fel, viszont a zakkant figurát hihehtetlenül hozta a PB-ben  :respect:

#1509 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 21:52

Idézet: Papa - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 18:01

Kivéve, akik elvből hozzá sem kezdtek  :Đ Like me  ;)

és erre büszke vagy?  :confused:  :p

ez olyan, mint ma mondtam az ismerösömnek lécci csináljon már otthoni gyrost (amit egyszerüen hihetetlen finomra gyárt), a másik haver meg lebasz, áááááá az nem jó..de a végén kiderült, hogy életében nem evett, de elvei vannak és akkor sem ha az olyan jó :D

#1510 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 21:58

Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 18:13

Hűű az nagyon rég lehetett, és én sem lehettem teljesen józan. :D

Nem a Dexterre írtam véletlenül? (azaz hogy direkt :D )

Egyre kevésbé tetszik a Heroes, épp a fent említett szappanoperásodás miatt. A mostani rész végén meglepetést, és áll zuhanást kiváltani akaró telefonhívás után én inkább a fejemhez kaptam... Tim Kring biztosan sokat tekergette a Lost DVD-ket előre-hátra, és elleste az egy helyben álló, sehova sem haladó sorozatkészítés minden trükkjét, és a négyzetre emelte.
Pedig nem is lenne nehéz lökést adni a sorozatnak (ezt csak azoknak, akik látták eddig a sorozat minden részét):
Sylar megölhette volna Bennettet. De nem! Mit csinál? Bezárja abba a ketrecbe, ahol eddig ő volt... Idióta! Mégis mit gondolt, hogy majd 2 hétig nem jár keresi senki a főnököt a saját bázisán és éhen hal a pacák? Oké, fontos szereplő, nem akarták kinyírni szemüveges barátunkat. De Sylar még mindig kinyírhatta volna Claire anyját, az is lökést adott volna az egész sorozatnak. Ehelyett jön kedvenc szótlan Voodoo mágusunk, és bedob egy 9. szintű brainwash varázslatot, Claire mama elfelejt mindent. Claire pedig csodálkozik, hogy mennyire szenilis az anyja, hogy arra sem emlékszik, amit aznap reggel megbeszéltek. Gonoljatok bele, mennyire más lenne az egész, ha Claire elveszíti a nevelőszüleit, egy egészen új szituáció állt volna elő.
Leginkább azért vagyok morcos, amit Hiroval műveltek az előző 2 részben. 12. rész vége: Hiro elindul egy festménnyel, hogy megszerezze a kardot. 14. rész vége: egy totálisan felesleges, és értelmetlen mellékszál után Hiro elindul egy festménnyel, hogy megszerezze a kardot. :omg:

Azt még hozzátenném, hogy a Lost így is tetszett, pedig néha a pokolra kívántam az egész forgatókönyvíró bagázst (főleg a 2. évad közepe felé). A 3. évad egész egyszerűen fenomeális eddig.

a lostban áruld már el mi az akurva fenomém eddig?

kate + az általam legjobban utált karakter vazzeg követ fejt? Mi a f@sznak?
az eddigi részekben semmi sem történt mint, hogy kiderült az egyik fögecinek tumora van, majd hogyan vegyük rá a szuperdokit, hogy müccse meg, meg kiderült, hogy egy másik szigeten vannak..no meg a jó visszatekintések..nem mondom, teszik a lost, de hogy kiemelkedönek mondani..hááát..
ebböl is az elsö rész fasza, a második felétöl egy csomó ismerösöm nem nézi...

Szerkesztette: Gandalf 2007. 02. 10. 22:12 -kor

#1511 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:03

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 20:16

Szerintem az volt ultragáz, hogy berakták dolgozni, mégis milyen alapon vesznek fel, egy ilyen senkit a CTU-hoz? Ok, hogy az apja akárki, de ott azért nem az számít :D Az tény, hogy tök felesleges volt a ténykedése a 2. évadban én szimplán átugrottam azokat a részeket. De ugyanígy tök felesleges volt a 3.-ban is. Csak ott már átugrani sem lehetett mert a történet része volt.

gondlopm elvégzett vazz egy iskolát  :omg:

nem két hét telt el azóta...

a másodikban meg épp, hogy nem volt felesleges a kislányos szál miatt..

#1512 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:10

én továbbra is azt mondom, hogy amig vannak fanatikus nézöi némely sorinak, tök felesleges fikázni vagy isteniteni..
lásd Turbo kollégát aki kikockázza a buszt, de ismét azt mondom, hogy a nekem meglévö sima hdtv verzióban egy kurva csokireklám nincs a buszon, vdubmoddal léptetve, nem a felbontás miatt nem látszik..egyszerüen nem értem miért egyébként :D

Nekem a lOST eleinte piszkosul bejött, de már tényleg kezd idegesitövé válni amennyire szétcsúszik..egy két fasza rész megspékelve valag térkitöltövel amiben persze csorgatnak a szánk elé valamit, de ez már rég nem az a lost ahogy indult :(

mégegyszer mondom, nekem tetszik, de nem a top1 az tutti, legalábbis nekem...

Méghogy a vizvezetékes szerelés nyálas a heros-ban..

uram , ilyet a lostban nem egyet, százat találni...

#1513 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:25

Izé.. azt hiszem nem ártana egy villanyszerelő. Ennyi kivert biztosítékot én még életemben nem láttam. :D

Szerkesztette: Cadaver 2007. 02. 10. 22:25 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#1514 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:30

Volt már?

Hanso Exposed Full Video

Lost Jigsaw Puzzle

Rachel Blake at Comic-Con 2006
:nevet:

Nem Turbo kockázta ki:
http://www.buddytv.com/articles/lost/more/...er-eg-3806.aspx
(Bár én se látok semmit...)

Szerkesztette: spidey 2007. 02. 10. 22:34 -kor

#1515 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:31

de, ez még az a Lost. soha nem a szigetről szólt a sorozat, hanem az emberekről. épp azért nézem el pl ha a Lostban javítanak csöveket, nem pedig a Heroesban. Szó se róla, idegesítene ott is, de eddig azért ilyen nem fordult elő.

Viszont a Heroes szvsz nem a karakterekről szól elsősorban..hanem az erejükről. Főleg, mivel a forgatókönyv-írók nem brillilóznak dialógus-írásokban. Ráadásul Nikki szála még mindig nem kapcsolódott sehogy a fő történethez 14 rész után.

DE. Én elismerem hogy kurva jó sorozat. Sőt, azt is, hogy sok ember számára NR1. Viszont, én úgy vagy ezzel mint te a Losttal. Nem értem miért. Ha nem lenne a metacritic( http://www.metacriti...heroes?q=heroes ) és Cadaver, azt hinném hogy csak nekem vannak vegyes érzelmeim a sorozattal kapcsolatban.

ps.: látom a busz nagyon felkeltette érdeklődésedet. holnap lesz kép.

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 02. 10. 22:32 -kor

JóSebesség

#1516 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:38

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 23:31

Ha nem lenne a metacritic( http://www.metacriti...heroes?q=heroes ) és Cadaver, azt hinném hogy csak nekem vannak vegyes érzelmeim a sorozattal kapcsolatban.

Nem csak neked. Én már kifejtettem, hogy a történetírás zavaros, a szituációk néha nem szándékosan, de viccesek stb. Amellett a Heroes nagy durranás, a sok hülyesége ellenére is.

#1517 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:38

Mindenki jön itt a Nr. 1. sorozat címkével... :D

Nálam az első helyen két sori is van: Firefly és Maffiózók. Mindegyiket többször is megnéztem, és mindannyiszor nagyon jól szórakoztam. :smoker: PB, Heroes, 24 - nem hiszem hogy újra előveszem őket. :)

#1518 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:39

Busz & csoki: http://img220.images...53/ssssshs1.jpg
OMG, ITS GMAN! :D :D http://img59.imagesh...355/gmanmo1.jpg
JóSebesség

#1519 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:44

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 23:39

Na, ez nekem sok... :)

#1520 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 22:58

Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 22:03

gondlopm elvégzett vazz egy iskolát  :omg:

nem két hét telt el azóta...

a másodikban meg épp, hogy nem volt felesleges a kislányos szál miatt..

Szerintem pedig éppenhogy qrva felesleges volt, az a szál, semmi haszna nem volt, azon kívül, hogy halálra idegesített mindenkit :D Igen persze elvégzett egy gyorstalpaló kémelhárítóit :nevet2: És rögtön egy olyan bizalmi állásba tették  :omg: Mindezt 3 év alatt.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.