HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#1661 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:59

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 17:24

A 24 se nyűgözött le, a dupla rész ellenére sem jutottunk közelebb a megoldáshoz,

Hát ez 24-ben nem szokás, a megoldástól a 24. rész 44. percéig csak távolodunk :D Ha már most lenne megoldás mi lenne a maradék 15 részben?

Egyébként abban igaza van mindenkinek hogy nagyon olyan ez a 6. évad, hogy újra elsütik az előző ötben már elsütött ötleteket. Eléggé semmilyen. Frissíteni kellett volna az írógárdát az 5. után :) Na meg az n+egyedik arab terrorista is már unalmas nincs túl nagy fantáziájuk. Pedig lehetne sok egyéb ellenségkép is.

Egyébként ezt a Milo-s dolgot nem értem, évekig állandó irodai ember volt, erre most hogy került hirtelen ki a terepre?

Szerkesztette: Mumia 2007. 02. 16. 18:01 -kor

#1662 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 18:01

a 4. után volt nagy frissítés. David Fury is csatlakozott, akit nagyra tartok - de ebben a 6. évadban pont azok az epizódok amikben aktívan részt vesz elég gyengék.  :(  (pedig az 5.-ben nagyon jókat írt)
JóSebesség

#1663 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 18:10

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 17:59

Egyébként ezt a Milo-s dolgot nem értem, évekig állandó irodai ember volt, erre most hogy került hirtelen ki a terepre?

Kellett egy jó technikus is. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1664 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 18:23

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 18:59

Hát ez 24-ben nem szokás, a megoldástól a 24. rész 44. percéig csak távolodunk :D Ha már most lenne megoldás mi lenne a maradék 15 részben?
...

Úgy értem, hogy semmivel sem jutottunk közelebb a megoldáshoz. Pontosabban annak egyik "rétegéhez", hisz eddig minden évadban volt valami mégnagyobb összeesküvés, amit egy kisebbel leplezni próbáltak.

Egyébként eddig egyre jobban tetszettek az újabb évadok, de visszagondolva talán az 1. volt a legjobb. Annak ellenére, hogy a megvalósítása annak volt a leggyengébb, s Teri is kezdett néha idegesítő lenni. Mégis a család és a haza védelmének kettőssége olyan pluszt adott, amivel most is bőven megállná a helyét. A mostani "családi szál" nekem nem jön be.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#1665 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 18:56

Idézet: Etele - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 17:43

Én a The 4400 hamradik évad második felével vagyok így... kezd érdektelenné válni a sorozat. :(

Igen, szerintem is teljesen ellaposodik az évad, a befejezés meg...  :down:  :omg:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#1666 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 01:46

Idézet: iljicSke - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 19:56

Igen, szerintem is teljesen ellaposodik az évad, a befejezés meg...  :down:  :omg:

vígasztalásul szóljon hogy nyáron valszeg már nézhetjük a negyedik évadot 4400-ból :D szerintem korrekt, volt a végében némi lámaság, de elmegy

engem igazából kicsit az akasztott ki hogy a hirtelen felnőtt fekete csajt leginkább a szex köti le, és a fél sorozaton keresztül csak dugnak a sráccal és ennyi, a végén meg hirtelen hupsz, már meg is fosztották a hűdeultimateszuper képességeitől. kicsit kibogozhatták volna jobban. bár gondolom az is hozzátett az egész cselekményben hogy nemgondolták hogy full sorozatot fognak belőle csinálni, de azért 3 évad alatt lett volna rá idejük :D

Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#1667 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 06:20

Ma "Csillagkozi Rombolo" 1. resz a tv2-on 14:25-tol. :fear:

Gondoltam szolok, hatha valaki meg nem latta, es nincsen keznel egy angol verzio sem.
(Reszemrol inkabb eloveszem a 720p verziot, ha evek mulva elolrol kezdem a sorozatot, annak nincs elszurva a szinkronja :D)

Na, de most szurkoljunk, hogy valami nezheto BSG 3x15-ot kapjunk hetfore a multkori moslek helyett.

Szerkesztette: nyunyu 2007. 02. 17. 06:27 -kor

#1668 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 06:33

Idézet: obersmith - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 1:46

vígasztalásul szóljon hogy nyáron valszeg már nézhetjük a negyedik évadot 4400-ból :D szerintem korrekt, volt a végében némi lámaság, de elmegy
[spoiler kiszedve]
bár gondolom az is hozzátett az egész cselekményben hogy nemgondolták hogy full sorozatot fognak belőle csinálni, de azért 3 évad alatt lett volna rá idejük :D

Alapvetoen ott volt a problema, hogy amikor a harmadik evadot forgattak, akkor meg boven nem lehetett tudni, hogy lesz-e negyedik, ezert csaptak ossze a veget.

#1669 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 14:03

Én most a 4400 at nézem folyamatosan. Efész jo. Már a 2/10-es résznél járok. De ugy érzem csalodni fogok. Már kezdik eltolni a hülyeség felé a film tartalmát...már kezd túl mese lenni.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1670 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 17:30

Idézet: acu - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 16:07

1. legkevésbé nézett csatornán megy (upn/cw)
2. alig promózzák, azt a keveset is szarul csinálják.
3. megamugy rejtély az egész. (oké, pl house-al egyidőben megy  :omg:  :D )

S3-ra már csak 20 részt rendeltek. egyetlen esélye S4-re hogy a csatorna vezetőjének kedvenc sorozata.  :D (megtalán hogy relatíve olcsón megcsinálják)

Ja, utananezegettem en is a dolognak, de akkor sem ertem. :) Lehet, h a keddi nap miatt van, de meg a CW-sek kozott is gyenge a nezettseg. Raadasul agyba-fobe fikazzak egy csomo forumon, ami vegkepp erthetetlen.

Levetitettem ket reszt az asszonykamnak, es a reakcio az 'azonnal nezzuk meg a tobbit is, mert jo' volt. O eddig ket sorozatot birt tizenot percnel tovabb, a House-t es a Kill more girlst. Most mar hetszentseg, h ezt a rejtelyt senki nem oldja meg. :)

#1671 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 18:55

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 20:32

Lost 3x08 egy kis elmélkedés

Kulcs elfordít.

Desmond visszakerül a múltba. Újraéli, de nem tud változtatni rajta. Erre hirtelen visszakerül a szigetre - vagy nem?

Hisz ha így nézzük: még mindig nincs értelme a képességének. Hisz a múltat újraélte, oké, de miért látja a jövőt?

Hát a válasz egyszerű. Az a Desmond aki most a szigeten van gyakorlatilag a jövőből jött. Pontosan ezért mondta az epizód végén, hogy

'amikor elfordítottam a kulcsot, újraéltem az életem egy részét. de ezek a flessek(magyarul nem tudom hogy lett lefordítva) nem álltak meg azóta sem.

Ergo - újraéli a 'jelent' . A kérdés csak az, hogy mi lesz ezután? Meddig tart ez a képesség? A kulcs lefordítása vagy inkább a bunker kiiktatása indukálta?

Az öreg nő sok mindenki lehetett. Lehetett a sziget. A füst. De akár maga Desmond is.
A következők miatt: Azt mondja hogy nem lehet megváltoztatni a jövőt. Ami majdnem igaznak is tűnik. DE. Akkor miért mondja, hogy ne vegye meg a gyűrűt? Ha nem lehet változtatni, akkor minek erőlködik? Minek kényszeríti? Ha nem kényszerítette volna, lehet hogy tudott volna Des változtatni, hisz akkor feleségűl kérte volt Pennyt.

Aztán. A FÉNYKÉP. Ez egy NAGYON fontos dolog. 1 fénykép készült, és az Desmondhoz került. 2. évad fináléban, amikor a kutatók felhívják Pennyt, akkor viszont OTT VAN MELLETTE a fénykép! Elképzelhető, hogy Desmond TÖBBSZÖR éli meg a múltat vagy akár a jövőt és így 'figyelmeztette' Pennyt.

Ami viszont számomra a legérdekesebb: HOGYAN ÉLTÉK TÚL? Lezuhant a repülő, Jack egy BAMBUSZ ERDŐ közepén felkel néhány karcolással. Berobban a bunker, Locke és Desmond ugyanúgy felkel. És itt a csavar: ugyanúgy ahogy Jack. Még a kamera is ugyanúgy mutatja elöszőr a lombkoronát, aztán pedig a szemet. Sokan azt spekulálják, hogy a füstnek van köze a túléléshez.

De, ez mind... ez mind nem biztos. Ez az epizód zseniális volt - így összekutyulni a szálakat még egy sorozatnak se sikerült. És ami a legszebb az egészben, hogy bizony ezek az emberek tudják merre megy ez a sorozat.

Azért becsülöm a kitartásod ;)

SPOILER VESZÉLY!

Rájöttem hogy miért nem tetszik nekem ez a LOST. (múltkori volt az utolsó)
Túlságosan földhözragadt válaszokat keresek én ebben és ezért nem értem ezeket a fekete füstöket, jegesmacikat, sziget szellemét, EMP ami csak bizonyos helyeken tesz tönkre mindent (2km-re már semmi hatása), folyamatos flashback-ek, amikről nem is lehet tudni hogy valósak-e avagy sem, így már mindjárt képbe illik a dagi elmegyógyos része is.Végülis ezért kell bele ennyi hülyeség hogy a végén bármire rá lehessen fogni, hogy ezért ;)

Szerkesztette: Crybaby 2007. 02. 17. 18:57 -kor

Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#1672 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 19:52

Nagyon remélem, hogy lesz folytatása a Veronica Marsnak. Ötletes, humoros, tele van jó csajokkal, nem bugyuta tinisorozat, sok jó karkater, jó színészek. És ezt fikázzák? :omg:  :confused:

Az Everwood 5. évadról hallottatok valamit?  :think: Az IMDB-n valaki írta, hogy 2007 őszén vagy 2008 tavaszán visszatérhet.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1673 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 19:57

Ki fikázza? Egész egyszerűen nem nézik.
JóSebesség

#1674 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 20:01

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 19:57

#1675 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 20:01

Idézet: Crybaby - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 18:55

Azért becsülöm a kitartásod ;)

SPOILER VESZÉLY!

Rájöttem hogy miért nem tetszik nekem ez a LOST. (múltkori volt az utolsó)
Túlságosan földhözragadt válaszokat keresek én ebben és ezért nem értem ezeket a fekete füstöket, jegesmacikat, sziget szellemét, EMP ami csak bizonyos helyeken tesz tönkre mindent (2km-re már semmi hatása), folyamatos flashback-ek, amikről nem is lehet tudni hogy valósak-e avagy sem, így már mindjárt képbe illik a dagi elmegyógyos része is.Végülis ezért kell bele ennyi hülyeség hogy a végén bármire rá lehessen fogni, hogy ezért ;)

ez nem kitartás, ez szórakozás, és én pont azért szeretem a lostot, mert nem az van, hogy letöltöm, megnézem, és utána ugyanolyan üres fejjel folytatom tovább a napot mint mielőtt elkezdtem nézni, hanem gondolkodom rajta. és így nem csak 42 perc kikapcsolódást nyújt, hanem sok esetben a következő epizódig kitart a 'dózis'.

az ELSŐ!!!!!! rész már eleve tele volt scifivel. szóval földhözragadt válaszokat nem érdemes keresni. pszeudo-tudománnyal amúgy elvileg minden magyarázható.

Az EMP-re már én is gondoltam, de aztán rájöttem, hogy minden elektronikus a szigeten dharmás, ami azért védett áramkörökkel rendelkezik(éppen ezért nem ment tönkre a számítógép elöször amikor lejárt a számláló) Viszont a 4. és a 7. részben is meg volt említve hogy az ádörök már nem tudnak kapcsolatba lépni ak inti világgal.

ps.: 24 4. évadában is robbant ám EMP, és ott is eleinte még tényleg nem működött semmi, 2 órára viszont újra világott az egész városrész :p sőt, 3. évad végén vörös kód lépett érvénybe, mégis iskolában volt minden gyerek. Ezeket a hibákat szerintem a sorozat folytonosságának tekintetében még el lehet nézni.

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 02. 17. 20:04 -kor

JóSebesség

#1676 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 20:12

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 19:57

Nemtom, viharhozo írta. :D A 24-ben is van sok hiba, ez igaz. :) De kit érdekel? :Đ

#1677 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 20:55

kezdem unni mar ezt a 24-et. mondjuk lehet hogy csak azert mert 1 het alatt megneztem 3 teljes evadot.  :D  :think: nem baj. a tobbit bespajzolom lehet.  :think: jo lesz ez kesobb... :cool:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1678 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 21:08

Idézet: Necros - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 20:12

Nemtom, viharhozo írta. :D A 24-ben is van sok hiba, ez igaz. :) De kit érdekel? :Đ

Valassz egy tetszoleges message boardot, ha szoba kerul, jon a kopkodes. A kedvecem az volt, amikor kifejtettek, hogyaszongya worst shows ever: The Shield, The Office, Arrested Development, BSG, VM. Es komoly egyetertes jott letre, h ezek a legrosszabbak, bezzeg a CSI az odaver, mert baromi realisztikus.

En ippeg jokor talaltam ra, mostanaban vhogy csak gazos dolgok jonnek ki. A PB-t jellemezni se tudom, bar ketsegtelenul szorakoztato. A 24 kepes minden evadban rosszabb lenni, magam sem tudom, minek nezem, egyszeru megszokas. A Losttal csinjan kell banni, en csiptem eddig, de nagy marhasag szaga van az uccso ket resznek. Az Earlnek kb. minden harmadik resze jo, bar a 2x12 miatt barmit elnezek. Az Office-bol egy resznel tobb mar faraszto, annyi viszont kell. A House harmadik evadarol meg nem dontottem, egyelore piszokul hianyzik az a bizonyos resz (1x21, 2x08). A DH nem rossz. A Heroes nalam a megnez-elfelejt kategoria. Ott van meg a GG, ami egyertelmuen a sokadik-szezonban-mi-a-fene-legyen problemaval kuzd, tobb-kevesebb sikerrel.

#1679 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 21:26

Heroes promok a TV2-n egész jók. Amikor megjelent Masi Oka, hogy:
"Hi, I'm Masi Oka and you're watching Teevee Two", az ütött.
Aztán később Hayden Panettiere :wub:
(Come to Butt-head...uh uh) :)

TV2 megint adja a BSG-t? Ez elég rossz vicc. leadnak kb. 10 részt, cancel, aztán a megvett 10 részt újra, ugyanakkor... :omg:

Szerkesztette: spidey 2007. 02. 17. 21:28 -kor

#1680 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 21:26

[ Katt ] Rájöttem, hogy szimplán az inverzét kell venni, annak amit ír. És így a "cikkei" egy csapásra humorosakká válnak. :o

szerk.: cikkei idézőjelbe...

Szerkesztette: Cadaver 2007. 02. 17. 21:27 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86