Idézet: Necros - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 20:12
Nemtom, viharhozo írta.

A 24-ben is van sok hiba, ez igaz.

De kit érdekel? :Đ
Valassz egy tetszoleges message boardot, ha szoba kerul, jon a kopkodes. A kedvecem az volt, amikor kifejtettek, hogyaszongya worst shows ever: The Shield, The Office, Arrested Development, BSG, VM. Es komoly egyetertes jott letre, h ezek a legrosszabbak, bezzeg a CSI az odaver, mert baromi realisztikus.
En ippeg jokor talaltam ra, mostanaban vhogy csak gazos dolgok jonnek ki. A PB-t jellemezni se tudom, bar ketsegtelenul szorakoztato. A 24 kepes minden evadban rosszabb lenni, magam sem tudom, minek nezem, egyszeru megszokas. A Losttal csinjan kell banni, en csiptem eddig, de nagy marhasag szaga van az uccso ket resznek. Az Earlnek kb. minden harmadik resze jo, bar a 2x12 miatt barmit elnezek. Az Office-bol egy resznel tobb mar faraszto, annyi viszont kell. A House harmadik evadarol meg nem dontottem, egyelore piszokul hianyzik az a bizonyos resz (1x21, 2x08). A DH nem rossz. A Heroes nalam a megnez-elfelejt kategoria. Ott van meg a GG, ami egyertelmuen a sokadik-szezonban-mi-a-fene-legyen problemaval kuzd, tobb-kevesebb sikerrel.