Megkaptam a Koobe-t!

(3 nap alatt szálították) - koobe.hu-ról rendeltem
Dobozban:
gép, akkumulátor, bőrtok, fülhallgató, 1GB-os SD kártya, pendrive kártyaolvasó, csuklóakasztó, kínai/angol leírás (+ magyarul a gépen), hálózati töltő, USB kábel.
Töltési módok: PC (USB kábel), Hálózat (töltő)
Eddigi tapasztalataim:
Nagyon állat ez a kijelző, tényleg mint egy hagyományos papírlap!
Bekapcsolás: 12 sec ("könyvespolc" megjelenéséig), kikapcsolás: 7 sec, ebook megnyitása: változó (könyv mérettétől és sztem formátumától is függ - pld: 460 oldalas .rtf könyv: 10-11 sec), lapozás 1-2 sec
Alapértelmezett nyelv: tökéletes magyar
Eddig tesztelt formátumok: .doc, .rtf, .txt, .pdf, .jpg, .mp3
- zene: nincs semmi gond vele
- képek: a kijelzőnek megvannak a maga korlátai...nem kezel 16 millió színt

, de hát nem is erre találták ki
- könyvek:
txt: tökéletes (gyorsan betölti - sztem ezt tölti a leggyorsabban)
doc: ezt is jól kezeli
rtf: tökéletes
pdf: kötött margók -> tehát a betűt kicsinyíti -> mikrobetűk, ahogy várható is volt (max zoom-n egész tűrhető...)
nekem képeket nem jelenített meg a doc-ban, illetve képekkel telezsúfolt pdf-t meg sem nyitotta!!
Van egy erős gyanúm, hogy a képeket nem tudja megjeleníteni egy doksiban sem, bár ezt még tesztelem.
elválasztás: professzionális (értsd: alapból igényesen formázott, jól belött margók, szép tagolás, tördelés, stb..) e-booknál tökéletes, házibarkácsolású (értsd: öregéből nagyjából formázott doksi...) e-booknál szinte mindig elmarad az elválasztóvonal, illetve egyakran rosszul választja el
Ár: 70.000 (kerekítve)
Első benyomásom nagyon pozitív, egy-két próbálgatás után nagyon jó vételnek tűnik!