Idézet: Zultan - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 10:38
Problémám a következő: Laptopomon XP alatt már régen a Comodo+AVG párost használtam. Eddig semmi gondom nem volt, sőt sokaknak már én ajánlottam és telepítettem a Comodot. Most váltanunk kellett internet szolgáltatást, illetve a hiányt pótolni, így került a gépre egy USB-s modil szélessáv. A második napon viszont nem indult a net, na mondom, befürödtem ezzel a mobil szélessávval. De nem, kiderült, hogy a Comodo tiltotta a netet, de nem tudom miért, mi változott. Próbáltam állítgatni, de nem ment, csak ha minden forgalmat engedélyeztem, vagy kikapcsoltam. Gondoltam, Comodot újra rakom, az majd segít, majd ő mindnet beállít magának újra. Nem, ugyan az a jelenség. Okés, mondom akkor legyen Outpost. Na az is tiltotta a netet. Biztosan be lehetne állítani, hogy menjen, de eddig akárhány tűzfal progit használtam, az volt a követelmény, hogy minél kevesebb beavatkozással stabilan működjön. Na ez most valamiért teljesen megszűnt. A win tűzfalával megy a net.
Van ötletetek?
Kipróbáltam egy asztali géppel is.
Comodo frissen telepítve, ment a net, Comodo frissítette magát, gép újraindult, majd tiltja a netet. De miért???

Súgó
A téma zárva.