Sziasztok!
Lehet nem a megfelelő topicba írok, akkor szóljatok légyszi, és máshol kérdezem meg!

Szóval, lenne egy nagyon idegesítő problémám. Asszony gépén pop-upok ugornak fel netezés közben, lassan már szinte minden második weblap megnyitásakor IE-vel, s nem tudom neki kiírtani. CiD: felirat olvasható az ablak nevében, s hol angol, hol magyar hirdetéseket mutat. Olvasgattam a dologról, azt írják, hogy elvileg ha az Msn Plus! telepítésénél engedélyezzük a szponzorprogit, akkor települ föl. Tudtommal nem telepítettem a szponzorprogit, erre mindig is vigyáztam (bár ez nem biztos, mert lehet anno az asszony tette föl a Plus!-t... Általában én telepítek, ha kell valami megkér rá, de mostanság saját kezébe vette a dolgokat.

) Egyesek szerint a telepített programok között ott kell lennie egy CiD nevűnek, s simán lehet uninstallálni. Nos, nekünk nincs a listában... Mások szerint egy bizonyos NoLop.exe nevű cuccal lehet leszedni - ennek futtatása nem talált semmi gyanúsat. Ja igen, futtattam Ad-aware-t, meg AVG Spyware elleni cuccost is, egyik sem talált semmit (ezzel kapcsolatban) - hmm, kicsit azért gyanús... Aki tudna valami megoldást a dologra, az kérem ne tartsa titokban!

Köszi!
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.
A halott Jedi a jó Jedi! (Sith közmondás)