Köszönöm a segítséget fiúk, de már írtam hogy leszedtem kb azonnal a vírust.
Csak AZ LEPETT MEG, hogy NOD32 mellett is simán feltelepedett és dolgozott...Idáig azért nem nagyon írtam, mert nem volt semmi vírusírtó, és úgy jött a sok trojan....
És most így nagyon hátbavágott hogy fent virít a nod, és egy mocsok kis közismert trojan gyűjti a pwket meg fagyasztja az egész gépet
Ébb ezt mondom Jahno: semmiféle .exe nem lett elindítva (!!!!), semmit nem kérdezett a gép (most jóideje csak én ülök előtte, amikor nyomtatok!!), NOD semmit nem nyafogott, full system scann után közölte minden oké. Semmit nem talált!
Manuálisan nekem kellett leírtani OTmoveIT-tal, jó kis programnak tartom :Đ
Fut a DLL, sebaj, leírtja menet közben :Đ
Arra kitérnek a honlapján, hogy a windóz könyvtárban nem tanácsos megadni fileokat neki, hogy "moveit" :Đ :Đ
A Win teljesen rendben van, trojanmentes most a gép minden progi szerint és normálisan működik, nincs jelszómentegetés, stb.
caratyuska: igen azt a topicot majd átnézem tüzetesebben, amint naponta kevesebb mint 3 zh-t írok
des: No ez érdekes:P Aktív program?? Olyan kő!
Amúgy az a vicc total commanderrel dátum szerint raktam pl system32-t, "feed to listbox", és így kajakra SEMMI nem volt benne, a Program Files\.....Web Folder-ben volt, namost én még azt el tudom képzelni, hogy ez hetek óta fentvan már a gépen...(...), és most aktiválta magát valahogy, ahogy olvastam róla alattomos egy dög!!!

Súgó
A téma zárva.