Idézet: mzso - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 21:58
Érdekes hogy a tesz a kerio kipróbálására ösztönzött.

Semmire se ösztönzött én nem nagyon bízom az ilyen tesztekbe.
A Kerio új verziója már elég régóta foglalkoztat és gondoltam a melyik jobb kérdésre egy szakértő mondjuk FHD is válaszol ugyanis egy csomó helyen olvasni hogy rendesen haptákba kapták a kerio-t. Mivel én régebben a kerio-t is nagyon szerettem ezért gondolkodok el néha azon hogy kipróbálom. De ált. csak eddig jutok.
Nincs szivem lezúzni az Agnitumot.
Ha tesztek alapján választanék védelmi szoftvert akkor most nem avast!-om lenne hanem nod32...
Ez tuti jó üzlet, de tényleg csak a felhasználókat ijesztgetik vele. Aki egy kicsit is utánajár, maga is láthatja, h. csak "próbálkozás" volt. /persze ma az újracsomagolt kaja is eldható/
.
Sajnos az ilyen teszteket nagyon sokan kézpénznek veszik és a már jól bevált cuccaikat gyorsan lecserélik az éppen aktuális győztesre. pl egy csomó embert nem tudtam még csak arra se rávenni hogy próbálja ki az avast!-ot mer ugye az nem szerepel az elsők között az ilyen teszteken. És hiába mondom hogy ezt nem kell kézpénznek venni,.
Apropó nem tudjátok a 4-es agnitum van már magyarul? Ill megvan már a kiforott rendes változat vagy még csak béta?
Szerkesztette: Airbus A380 2006. 12. 08. 07:45 -kor