Elküldve: 2006. 12. 29. 14:10
Üdvözlök mindenkit!
lehet, hogy egy kicsit off lesz, de sztem ez bemutatja, hogy egyik viruirtó sem 100%.
már kb 2 hete nagy volt a pingen netes játékokban. általában 30-40 apingem, most 40-70, és van amikor 170 és följebb. mondom virus. nod méllyel átnézem, semmi. mondom szolgáltató, írok nekik, aztmondják h az ő hibájuk nem lehet. nod le kaspersky fel, update, full scan. semmi. mondom akkor ez van. ma, az 1944. frissítést követően átviszgáltam méllyen a gépet, mert már két hete minden update után átnéztem, mert nem akartam beletörődni. csipog a nod, nem is egyszer, mondom befejete a scant, de ahogy felnyitom, kb 40 file fertőzött. mondom szép, tudtam, Tudtam. a win elöjön, h a diszket rakjam be mert létfontosságú fájlok íródtak felül. berakom neki. eltünik az ablak, semmi telepités vagy valami, közben már nemcsak a windows mappából, ha nem a dokumentumaimból, a .NET framework programit, és a windows live messenger telepítőjét is megfertőzte, azt is törli a nod és karanténozza. vége a scannek, mondom ujraindítom, de biztos h hibák lesznek a hiányzó filék miatt. restart, minden tökéletes. közben kijött még egy update (1945), frissítek, scannelek (mélyen), semmi.játékban még nem próbáltam h a pingem változott-e de sztem igen.
a Trójai neve Win32.Agent.NDN TrojanDropper. és az a szép, hogy az 1944. frissítésben van benne a felismerése. mégsem haragszom a nodra, bár ilyen még nekem nemvolt, hogy egy ismeretlen virus garázdálkodhat a gépemen, sztem elég régóta. semmi "olyan" helyen nem voltam, semmi veszélyeset nem töltöttem le. bocsánat az írásmódomért.