HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#1561 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 09. 16:28

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 16:00

XP-nek is ekkora reklámkampányja volt vagy csak a Vista-t nem tudják ennyire eladni?

XP-ről még anno a PC World-ben olvastam, megtetszett és megis vettem, amint megtehettem.

Lehet én vagyok a tudatlan, de nem sok helyen láttam ilyen szinten reklámozni, mint a Vista-t :)

Az XP magyar változatának hivatalos bejelentését a Madách Színházban rendezte a Microsoft Magyarország. Volt minden: állófogadás, szakmai bemutató, stb. :D

#1562 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 09. 16:29

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 12:51

Könyörgöm ne okoskodj, és főleg azt ne döntsd el hogy nekem mi a jó, és mi a játszható.

átlag emberekről volt szó, nem rólad(nagy ego-ra vall, ha azt hiszed rólad van szó ), szerény személyednek mi teccik meg mi nem nem érdekel :)

Ha 200 FPS-el jáccol sem érdekel, legfeljebb jókat nevetgélek rajtad :)

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 09. 16:32 -kor

#1563 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 16:44

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 17:29

Ha 200 FPS-el jáccol sem érdekel, legfeljebb jókat nevetgélek rajtad :)

Mi is rajtad  :D
Aki nem látja a különbséget egy játéknál a 24 és mondjuk a 85 fps között az inkább ne ossza az észt  :omg:

#1564 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 16:47

Idézet: smyle - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 16:44

Mi is rajtad  :D
Aki nem látja a különbséget egy játéknál a 24 és mondjuk a 85 fps között az inkább ne ossza az észt  :omg:

te még takonnyel ittad a kávédat amikor mi már informatikával kezdtünk el foglalkozni, szóval piszt

ja és klassz az avatarod... kivel festetted le magad ?:D

nade nem illik személyeskedni.

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 09. 16:57 -kor

#1565 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 19:38

Bill játékterme :) http://www.microsoft.com/presspass/images/...atesCES1_lg.jpg

#1566 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 20:09

Idézet: Aty007 - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 19:38

szerinted otthon is ezt x@rt használja?

#1567 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 02:18

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 17:47

te még takonnyel ittad a kávédat amikor mi már informatikával kezdtünk el foglalkozni, szóval piszt

ja és klassz az avatarod... kivel festetted le magad ?:D

nade nem illik személyeskedni.

Én kérek elnézést a roppant intelligens óvodás stílusért!
Úgy látszik a hwsw fórumban ilyet is lehet.
Mindenki jobban járna, ha az ilyen nagyarcú ál-szagértők mint te, és akik nevében még írtál, nagyon gyorsan más elfoglaltság után néznének.
Először talán ülj vissza az általános iskola padba mert egyértelmű, hogy nagyon sokat hiányozhattál a nyelvtan órákról is.
Valahogy a nevelésed is igen erősen félresikerült mint láthatjuk.

Szerkesztette: smyle 2007. 01. 10. 02:19 -kor

#1568 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 02:57

nyelvtan óra > mint elé vesszőt kell rakni..

amúgy én pl. ~25-30 fps fölött leszarom a dolgot, nálam az már a játszható kategória
Per Aspera Ad Astra

#1569 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 08:20

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 21:09

szerinted otthon is ezt x@rt használja?

Engem nem izgat, hogy mit használ otthon, de ha téged érdekel, akkor járj utána  :)

#1570 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 10:15

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 2:57

nyelvtan óra > mint elé vesszőt kell rakni..

amúgy én pl. ~25-30 fps fölött leszarom a dolgot, nálam az már a játszható kategória

Köszi, hát és smiley szövegel a nyelvtanról...  egy olyan tag akinek a fenti nyelvtanilag hibás hozzászólást  tegnap 16:47-től éjjel 2:18-ig tartott összehozni .

Az FPS-nél valóban én is így gondolom, hogy játsdzható ennyitől kezdve. Ha ma valaki annyiért vesz egy videókártyát mint amennyibe egy alsó-közép kategóriás laptop kerül, az ésszerű indítéka az lehet, hogy  olyan videókártyára vágyott ami ezt a 25-30 FPS-t  2 -3 -4 év múlva is képes produkálni a legújabb játékokkal is (esetleg valami komoly tervező progi, vagy egyéb tudományos célokra használt program). A többi indítéka felesleges rongyrázás.

#1571 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 10:17

Idézet: Aty007 - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 8:20

Engem nem izgat, hogy mit használ otthon, de ha téged érdekel, akkor járj utána  :)

Nézd mint látható, nem tartozom a VIsta fanatikusok körébe... de vajon hányan józanodnának ki, amikor az öreg házában macintosokat látnának, és az utóda is valami más oprendszert használna? Nem mondom, hogy így van, de gyanítom :)

Biztos emlékeztek, a Frei dossziénak arra a részére, ahol azt mutogatták, hogy a nagy kozmetikai cégek szakemberei mindent használtak szinte, csak a saját terméküket nem :) (Amúgy csak a bemutatóját néztem meg annak a résznek, annyira nem izgatott, de talán ide pont jó példa ) :)

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 10. 10:19 -kor

#1572 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 10:44

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 11:17

Nézd mint látható, nem tartozom a VIsta fanatikusok körébe... de vajon hányan józanodnának ki, amikor az öreg házában macintosokat látnának, és az utóda is valami más oprendszert használna? Nem mondom, hogy így van, de gyanítom :)

Biztos emlékeztek, a Frei dossziénak arra a részére, ahol azt mutogatták, hogy a nagy kozmetikai cégek szakemberei mindent használtak szinte, csak a saját terméküket nem :) (Amúgy csak a bemutatóját néztem meg annak a résznek, annyira nem izgatott, de talán ide pont jó példa ) :)

Szerintem, meg tök mindegy, ki mivel dolgozik és alkot. Akinek van felesleges ideje ilyenekkel foglalkozni, hát tegye. A lényegen semmit sem változtat. Szóval engem a végtermék érdekel, ha megfelel használom, ha nem, keresek másikat.

#1573 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 10:56

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 10:15

Az FPS-nél valóban én is így gondolom, hogy játsdzható ennyitől kezdve. Ha ma valaki annyiért vesz egy videókártyát mint amennyibe egy alsó-közép kategóriás laptop kerül, az ésszerű indítéka az lehet, hogy  olyan videókártyára vágyott ami ezt a 25-30 FPS-t  2 -3 -4 év múlva is képes produkálni a legújabb játékokkal is (esetleg valami komoly tervező progi, vagy egyéb tudományos célokra használt program). A többi indítéka felesleges rongyrázás.

Régen olvastam már ekkora baromságot, grat. Igazán jót nevettem  :)
A tisztelt szagértő' úr kérdezzen már meg 1 veterán CS-st vagy egy quake3 játékost hogy a 25-30 fps mennyire játszható sebesség.
Az hogy az ember szeme másodpercenként 24 képkockát-t tud feldolgozni, az csak 1 dolog. Játékonál mint említettem teljesen más a sziitu.

#1574 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 12:23

Ez így van.

Végül mikor fog debütálni Mo.-on a Vista? Nem pont a magyar verzió érdekelne.. már várom nagyon :)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1575 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 12:30

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 10:56

Az hogy az ember szeme másodpercenként 24 képkockát-t tud feldolgozni, az csak 1 dolog. Játékonál mint említettem teljesen más a sziitu.

Az emberi szem nem másodpercenként 24 kockát tud feldolgozni hanem ennyit már folyamatos mozgásnak lát. Jól is néznénk ki ha másodpercenként csak 24 kockát tudnánk feldolgozni.  :D

#1576 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 12:33

Ehh jogos. Pöppet hülyén fogalmaztam. Az a lényeg hogy érted(titek) hogy mire gondolok na  :mad:  :D

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 01. 10. 12:34 -kor

#1577 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 12:49

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 12:23

Ez így van.

Végül mikor fog debütálni Mo.-on a Vista? Nem pont a magyar verzió érdekelne.. már várom nagyon :)

Idézet a Microsoft Magyarország oldaláról  (sajtóközlemények)

"Közzétéve: 2006. 12. 06. (Budapest)

A mai napon tartott sajtótájékoztatón Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy az üzleti felhasználók számára már elérhető a Windows Vista operációs rendszer, a 2007-es Microsoft Office rendszer és az Exchange Server 2007 angol nyelvű verziója. A mennyiségi licenccel nem rendelkező ügyfelek körében a Windows Vista és a 2007-es Office rendszer január 30-tól lesz elérhető.
...........

„A magyar verziók megjelenése a mennyiségi licenccel rendelkező ügyfelek számára február közepén, míg a végfelhasználók számára az első negyedév végén várható” – közölte Vityi Péter.
"

Cipőt a cipőboltból Vista megjelenési időpontot a Microsoft-tól   :D

Szerkesztette: wpepi 2007. 01. 10. 12:51 -kor

#1578 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 15:53

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 10:56

Régen olvastam már ekkora baromságot, grat. Igazán jót nevettem  :)
A tisztelt szagértő' úr kérdezzen már meg 1 veterán CS-st vagy egy quake3 játékost hogy a 25-30 fps mennyire játszható sebesség.

OFFtopic (M@Xtreme makacskodása, és éretetlenkedése miatt, elnézést a többiektől, de meg kell próbálni elméjében lámpát gyújtani)
Nem ártana, ha mielőtt írnál valamit gondolkoznál is... vagy legalábbis lehet megpróbáltad csak nem sikerált ?:) :p

Na akkor nézzél már az aláírásomban is lévő Statomra...

http://bf2s.com/player/43514697/
Total      963:11:17 ennyi óra BF2 jelenleg :p

Szerintem ez nagyobb erőforrásigényű játék mint a vacak elavult 9 éves CS... A CS akár többszáz FPS-el is futhatna ... de nem érdekel, vannak olyan BF2-esek akik még 9600XT-vel nyomják, és elég magas rangak, szóval gondolkozni, gondolkozni, gondolkozni...
Ja és még valami, légyszíves ne offold a Vista topicot. /me úgymond megkéri M@Xtreme fórumfelhasználot, hogy ne offolja a Vista topicot.

Idézet

Újabb boot-konfigurációs segédeszköz jelent meg a Windows Vista operációs rendszerhez. Az EasyBCD segítségével egy barátságos felhasználói felületen állíthatjuk be a Windows új rendszertöltőjének minden paraméterét. Az ingyenesen letölthető és használható EasyBCD támogatja a 64 bites rendszereket is.

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 10. 16:08 -kor

#1579 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 16:28

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 13:49

Idézet a Microsoft Magyarország oldaláról  (sajtóközlemények)

"Közzétéve: 2006. 12. 06. (Budapest)

A mai napon tartott sajtótájékoztatón Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy az üzleti felhasználók számára már elérhető a Windows Vista operációs rendszer, a 2007-es Microsoft Office rendszer és az Exchange Server 2007 angol nyelvű verziója. A mennyiségi licenccel nem rendelkező ügyfelek körében a Windows Vista és a 2007-es Office rendszer január 30-tól lesz elérhető.
...........

„A magyar verziók megjelenése a mennyiségi licenccel rendelkező ügyfelek számára február közepén, míg a végfelhasználók számára az első negyedév végén várható” – közölte Vityi Péter.
"

Cipőt a cipőboltból Vista megjelenési időpontot a Microsoft-tól   :D

Köszike, akkor rakom félre rá a "léét" :)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1580 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 10. 16:31

Ó "kedves" GoodSpeed ne add itt az ártalan, forumozók mintaképét ha megkérhetlek.
Én feltettem egy 'egyszerű' kérdést (ami mellesleg teljesen a vistához kapcsolódik) és te elkezdtél velem kötekedni..
Innentől kezdve azthiszem neked kellene visszavenned az arcodból cseppet.

Az meg engem szted hol érdekel hogy mióta BF-ezel? :)

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 01. 10. 16:33 -kor

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.