Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 10:56
Régen olvastam már ekkora baromságot, grat. Igazán jót nevettem
A tisztelt szagértő' úr kérdezzen már meg 1 veterán CS-st vagy egy quake3 játékost hogy a 25-30 fps mennyire játszható sebesség.
Az hogy az ember szeme másodpercenként 24 képkockát-t tud feldolgozni, az csak 1 dolog. Játékonál mint említettem teljesen más a sziitu.
OFFtopic (M@Xtreme makacskodása, és éretetlenkedése miatt, elnézést a többiektől, de meg kell próbálni elméjében lámpát gyújtani)
Nem ártana, ha mielőtt írnál valamit gondolkoznál is... vagy legalábbis lehet megpróbáltad csak nem sikerált ?
Na akkor nézzél már az aláírásomban is lévő Statomra...
http://bf2s.com/player/43514697/
Total 963:11:17 ennyi óra BF2 jelenleg
Szerintem ez nagyobb erőforrásigényű játék mint a vacak elavult 9 éves CS... A CS akár többszáz FPS-el is futhatna ... de nem érdekel, vannak olyan BF2-esek akik még 9600XT-vel nyomják, és elég magas rangak, szóval gondolkozni, gondolkozni, gondolkozni...
Ja és még valami, légyszíves ne offold a Vista topicot. /me úgymond megkéri M@Xtreme fórumfelhasználot, hogy ne offolja a Vista topicot.
Idézet
Újabb boot-konfigurációs segédeszköz jelent meg a Windows Vista operációs rendszerhez. Az EasyBCD segítségével egy barátságos felhasználói felületen állíthatjuk be a Windows új rendszertöltőjének minden paraméterét. Az ingyenesen letölthető és használható EasyBCD támogatja a 64 bites rendszereket is.
Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 10. 16:08 -kor