Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 13:52
erre, csak annyit, hogy az igazság nem mindig egyszerű..
a campushoz meg annyit még, hogy úgy kellene módosítani, hogy csak a szociális alapon rászorultaknak legyen elérhető, ne pedig azoknak akik költségtérítésesen kifizetnek félmillkát is ha kell szemeszteren, vagy van otthon négy laptopjuk
Már mondtam, hogy légyszíves fejezd be a személyeskedést. Nyilván ismered a fórumszabályzat ide vonatkozó részét. Egy egyszerű kérdést tettem fel, ami szerintem rajtam kívűl még sok hwsw-s kollegát érint, amihez nem érdemben szóltál hozzá, hanem egyből elkezdesz fricskázni. Nyilván semmi belelátásunk nincs az állam által kötött szerződésekbe, amik lehet hogy nem jók ebben a formában, főleg itt, ahogy te is mondtad a megszorítások idején, de erről nem én tehetek és nem azok akik a campusban részt vesznek. Az igazságról meg fingod sincs.
Tehát... Nyilán nem nagyon tudjuk még, hogy alakul mindez, állambácsi és az MS majd egymás közt el fogja dönteni. Az eredeti kérdésem főként MS-hez közelállóknak szólt pl (gyorgy_ms), hátha tudnak valami infot ezzel kapcsolatban. Ennyi.