HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#441 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 16. 13:11

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 14:09

Campus-ban előre láthatólag márciusban lesz Vista. Valószínűleg business vagy enterprise verzió, mivel mennyiségi licencben csak ezek elérhetőek. Amit mindenkinek ajánlok az az MSDNAA. Ha jól tudom ez a legtöbb főiskolán, egyetemen elérhető és várhatóan sokkal korábban benne lesz a Vista mint campusban, továbbá teljes példányokokat tartalmaz.

Flowman, köszönöm, ez használható info!  :up:
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#442 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 13:11

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 12:12

Most én tehetek róla, hogy egy olyan helyen dolgozom, ahol van lehetőség a campus licenszben részt venni? Majd az állam eldönti hogy milyen szerződést köt az MS-el, nehogymár engem hibáztass azért, hogy az állam milyen szerződseket köt.  :omg:  :( És maximálisan ki is fogom használni a kínálkozó lehetőségeket ha tetszik, ha nem. lol. A személyeskedést itt fejezzük be! Egyébként meg nem hiszem, hogy sokat akarok. Tudod itt ahol dolgozom több ezer számítógép van, nap mint nap előfordulhat hogy gépeket kell újratelepíteni... ezért kérdeztem. Egyszerű és könnyen átlátható, nem agyonbonyolított licenc feltételek kellenek az ilyen helyekre, más különben nem lehet majd hatékonyan dolgozni, az sosem jó ha a bürokrácia miatti faszságokra túl sok energiát kell fordítani.

A mennyiségi licenc változásairól már van információm, nem lesz vele gond. :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#443 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 13:12

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 8:35

Hát ez nagyon gáz... mármint nem az, hogy Te nem tudod :)

Igazitsatok ki ha rosszul gondolom, ha igaz az, hogy a Microsoft 50 000 Ft körüli árat kér a Home Premiumért, de a magyar kereskedők 74 000 Ft-ot akarnak érte felszámolni, talán úgyis, hogy az MS csak a hivatalos világpiaci árat kapja érte, tehát a többletett megtartják a kereskedők, akkor az a Microsoftnak is rossz nem ? Azért kérdezem és nem jelentem ki, mert normális helyzetben ez evidens lenne, de a számítástechnikát áthatjkák a gyári szinten folytatott titkos egyezségek, és megállapodások kéz kezet mos alapon. Erre csak egy példát mondok, amikor a RAM gyártók kartelbe tömörültek :)

50000*1.11*1.11*1.2 = ~74e
Nagyker (Forgalmazó) haszna, Kisker haszna, ÁFA.  :smoker:  :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#444 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 16. 14:43

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 14:12

50000*1.11*1.11*1.2 = ~74e
Nagyker (Forgalmazó) haszna, Kisker haszna, ÁFA.  :smoker:  :Đ

Fenomenális... akkor mindehol ennyi lesz vagy még több ? Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért van az, hogy közvetlenül a Microsofttól lelehet rendelni Service Pack CD-t Trial DVD-t, de full oprendszert csak így hogy legalább kettő a nagyker meg a kisker rányomja a hasznát ?

Az EA-nál már megvan hogy közvetlenül tőle lehet vásárolni, de sajnos csakúgy hogy letölthetővé teszi amint levette az MC-ről a pénzt, EA Downloaderen keresztül.
http://www.ea.com/pc_download.jsp

#445 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 14:44

Ja még valami úgy tudtam, hogy 50 000 a kisker meg a nagyker hasznával együtt lesz.

#446 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 14:49

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 14:09

Az igazságról meg fingod sincs.

pff, mindegy :)

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 11. 16. 14:59 -kor

#447 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 19:06

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 13:09

Campus-ban előre láthatólag márciusban lesz Vista. Valószínűleg business vagy enterprise verzió, mivel mennyiségi licencben csak ezek elérhetőek. Amit mindenkinek ajánlok az az MSDNAA. Ha jól tudom ez a legtöbb főiskolán, egyetemen elérhető és várhatóan sokkal korábban benne lesz a Vista mint campusban, továbbá teljes példányokokat tartalmaz.

Tulajdonképpen akkor a Campus kell az Office-hoz, MSDNAA meg az XP-hez, meg majd a Vista-ra. A sokkal korábban az kb mit takar?  :)

Már várom a Vista előadást. Mondjuk azt nem tudom, hogy hogy férünk el, mert elég sok emberrel beszéltem akik jönnek (infóstól kezdve, matematikuson át, orvosokig). A terem meg nem túl nagy, ahova meghírdették.  :)

#448 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 19:24

http://msdnaa.bme.hu...naa_program.htm

#449 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 20:22

Rákérdeztem a Vista-ra a Tisztaszoftert bonyolító cégnél (rufusz kft) ezt a választ küldték:

Tisztelt !

Jövõ évtõl lesz elérhetõ Tisztaszoftver Program keretében a Windows Vista, valamint az Office 2007, mert a megjelenésétõl számított három hónapon belül tudják csak szerzõdés alá vonni.

A terjesztés, megrendelés menetérõl sajnos még nem tudjuk Önt tájékoztatni, mert errõl nem született döntés, nem kaptunk róla információt. A pontos ügymenet megismeréséig kérjük szíves türelmét!

Köszönettel:

Petrics Patrícia
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#450 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 20:26

Idézet: bon - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 20:22

Rákérdeztem a Vista-ra a Tisztaszoftert bonyolító cégnél (rufusz kft) ezt a választ küldték:

Tisztelt !

Jövõ évtõl lesz elérhetõ Tisztaszoftver Program keretében a Windows Vista, valamint az Office 2007, mert a megjelenésétõl számított három hónapon belül tudják csak szerzõdés alá vonni.

A terjesztés, megrendelés menetérõl sajnos még nem tudjuk Önt tájékoztatni, mert errõl nem született döntés, nem kaptunk róla információt. A pontos ügymenet megismeréséig kérjük szíves türelmét!

Köszönettel:

Petrics Patrícia

MSDNAA-ban még az évben lesz, de nem tőlem tudjátok. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#451 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 21:20

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 21:26

:)

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 11. 16. 21:48 -kor

#452 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 21:28

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 20:26

Na igen, de én középiskolában dolgozom az meg nem felsőoktatás. tudtommal az MSDNAA csak arra vonatkozik nem? Mondjuk az nem zárja ki hogy mégis meglesz  :)
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#453 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 21:33

Onboard fasttrak 378 cucchoz hol találok drivert a vistahoz? még a bétákhoz mintha annó találtam volna, de nem rémlik szét gugliztam magam, de nem találtam ;(

#454 Felhasználó inaktív   knor 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 16. 21:41

Segítségeteket kérem: más tapasztalta-e már, hogy Vista rtm alatt messengernél hangok- és videóhangoló beállításnál az első lépésben nem hallatszik a teszt-zene, amit folyamatosan játszik. Viszont ha megnyitom a hangerőszabályzót a tálcán, a potméter-csík mozog, amígcsak abba nem hagyatom vele a teszt-file lejátszást.
a külön messengerhez való hangerőszabályzó is fullon van!

A beszélgetőpartneremet sem hallom, ő persze hall engem.

Minden más program ad hangot, az 5.1-ből szól a center kivételével mindegyik szól. (minden jól van összedugva!) Mi lehet a gond?

a hangkarim: creative sb. audigy ls
driver: ami a creative oldalán kinn van, a legfrissebb az sp1-hez van, azzal használom.
Acer TM 5730G laptop Intel® Core2 Duo P8400 2,2GHz, 3GB RAM, 250GB HDD

#455 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 08:41

Van itt olyan betateszter, aki kapott ingyen vistat?

#456 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 09:34

Idézet: ion - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 9:41

Van itt olyan betateszter, aki kapott ingyen vistat?

pff... 2 millió ember volt a világon beta teszter, szerény személyem is hivatalos beta teszter vagyok, szerinted az MS 2 millió ingyen példányt kioszt ?

#457 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 09:52

A kerdesemben megcsak nem is utaltam arra, hogy mindenkinek kiosztjak...

Szerkesztette: ion 2006. 11. 17. 09:54 -kor

#458 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 10:26

Idézet: ion - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 10:52

A kerdesemben megcsak nem is utaltam arra, hogy mindenkinek kiosztjak...

Hátha máshogy nem nagyon van értelme, ha igazságosan nézzük.. talán sorsoljanak ki párembert ? Vagy pofa alapján kategorizálják, vagy mégis hogy?

#459 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 10:34

Ma kaptam egy mailt a beta teamtol, hogy jogosult vagyok egy business vagy ultimate vista tiszteletpeldanyra. Arra voltam kivancsi, hogy mas is kapott-e.

#460 Felhasználó inaktív   FLeK0 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 17. 11:02

Azok nagy része kapott ingyen vistát, akik connecten teszteltek és jelentettek pár bugot. kedves ajándék :)

Szerkesztette: FLeK0 2006. 11. 17. 11:03 -kor

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.