HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#1541 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 07. 19:37

Idézet: evone - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 15:44

es ezzel mi a baj?

olvasd el amit ion is irt...
egyebkent maga a szajt is irritalo, de mindegy :) Ja nem a winportal, mert azt szeretem. Hanem ez a vista mutogatos, aki akarta ugyis kiprobalta, de ha nem ikkor sem feltetlen, ott fogja probalgatni.

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 07. 19:41 -kor

#1542 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 07. 19:40

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 19:37

olvasd el amit ion is irt...

jolvan, lattam hogy lami az iras, attol az otlet nemrossz
macbook air 2014

#1543 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:38

az jelent valamit, hogy hány pontot ad a gépre a vista?

az konkrétan meglepett, hogy egy ati x800 mindössze 1.0 pontot kapott. pedig legújabb (legalábbis tegnapelőtt még az volt) ati driver van fent...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1544 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:58

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 11:38

az jelent valamit, hogy hány pontot ad a gépre a vista?

az konkrétan meglepett, hogy egy ati x800 mindössze 1.0 pontot kapott. pedig legújabb (legalábbis tegnapelőtt még az volt) ati driver van fent...

Ha 1.0-át ad a VGA-ra akkor biztosan kikapcsolta az Aero-t is. Registry buhera, mert szarok az Ati és Nvidia driverei is.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1545 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 12:45

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 11:58

Ha 1.0-át ad a VGA-ra akkor biztosan kikapcsolta az Aero-t is. Registry buhera, mert szarok az Ati és Nvidia driverei is.

be tudom kapcsolni az aerot (registry turka nélkül), és müxik is :confused:
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1546 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 12:48

http://index.hu/tech...tver/gates0108/

Idézet

A Microsoft visszavonulóban lévő első embere nyitotta meg Las Vegasban a 40. születésnapját ünneplő konzumelektronikai expót, a CES-t. A megnyitóra való bejutásért vívott közelharc azonban feleslegesnek bizonyult - semmi nem fagyott le, semmi nem romlott el, és csak az derült ki, amit eddig is mindenki tudott: ha nem vigyázunk, nemsokára még az anyagcserénket is a Windows irányítja.

Idézet

Tumultuózus jelenetek, egymás veséjét kikönyöklő sajtócsürhék, tehetetlen biztonsági őrök – Bill Gates CES-megnyitóbeszédére mindenki be akart jutni, talán még maga Steve Jobs is. Lehet, hogy egyszerűen a szoftveróriás humán manifesztációja volt a kiváltó ok, de az is lehet, hogy mindenki arra számított: Gates szokásához híven szoftvert demonstrál majd, és belesül, ahogy szokott, az pedig már mekkora poén. Bár idén a vonatkozó tavalyi tapasztalatokból okulva nem a Hiltonban, hanem a jóval tágasabb Venetian nagytermében rendezték a Las Vegas-i konzumelektronikai expó megnyitóját, és az újságírók még a halandók előtt megpróbálhattak bejutni, mégis káosz lett belőle. Csoda, hogy mindenki megúszta élve.

Két óra elteltével, amikor a terem csurig telt úgy négyezer emberrel, megjelent a fake velencei csillárok alatt egy sötét nadrágos alak világoskék, legombolt nyakú ingben, és fahangon azt mondta, hogy „the digital decade is happening”. Vagyis hogy épp most történik a digitális évtized. Ahogy ott állt jelentéktelenül a világoskék ingében, és ezt mondta, leginkább azon lehetett csodálkozni, hogy nem taposta el a tömeg a szerencsétlent; hogy élve bejutott.

De a színpadon álló férfi nem lehetett akárki, és ezt már akkor lehetett sejteni, amikor az expót rendező szervezet, a CEA elnöke, Gary Shapiro felkonferálta: Shapiro elmondta, hogy hogy Bill Gates az az ember, aki „alapjaiban változtatta meg a világot”, mi több, „jobbá tette az emberiséget”, és ő egy „óriás”.

Idézet

Az óriás ekkor átvette a szót, és elmondta, amit mindenki tud: elkészült a Windows Vista. A Vista a Microsoft történetének legfontosabb, legjobb minőségű szoftvere, amely az összes többihez viszonyítva a legtöbb befektetéssel készült, mondta Gates, majd felidézte, milyen sokan tesztelték az operációs rendszert a hozzá fejlesztett Office-szal együtt, aztán át is adta a szót munkatársának, Justin Hutchinsonnak, és levonult a színpadról. Na, ezért a tíz percért volt ez a nagy tülekedés.

Idézet

De Hutchinson, a Microsoft termékmenedzsere nem okozott csalódást, számos újdonsággal lepte meg a hallgatóságot. Elmondta például, hogy a Windows Vistában lesz úgynevezett „Restore” funkció, amely révén lehetővé válik a fájlok korábbi verzióinak visszaállítása. (Halk moraj a teremben – ilyesmi a jobb alkalmazásokban legalább egy évtizede van.) „Jobb, mint visszamenni az időben!” - harsogta Hutchinson, és ez tényleg vicces, nevettek is rajta sokan a teremben. Aztán a termékmenedzser Xbox-kontrollert ragadott, megnyitott egy a Google Mapshez hasonló, de annál részletesebb és valóban háromdimenziós térképet, majd mintha csak szimulátorral játszana, repült egy kört Las Vegasban úgy, hogy néha egészen az utcaszintig leereszkedett. Tanulság: a Vista kompatibilis az Xbox irányítójával, így aki konzolhoz szokott, de a c-n játszana, nem kell az egérrel kínlódnia.

Idézet

A legeslegnagyobb álmélkodást azonban mégsem ez, hanem a Vista forradalmian új háttérkép-megoldása váltotta ki a közönségben. Viharzott a taps, volt nagy hűházás, amikor Hutchinson az addig statikus, vízesést ábrázoló Windows-háttérképet egy mozdulattal megelevenítette, mondhatni reanimálta, és a vízesés innentől kezdve valóban esett, mint a valóságban. A trükköt követő ovációból egyértelműen megállapítható, hogy az animált háttérképeké a jövő. Fiúk ott Cupertinóban, jó lesz vigyázni!

Gates visszajött a színpadra, és egy pillanatra megdermedt a terem, hátha Windowst akar tesztelni. De nem, csak a Windows Home Servert mutatta be, azt is csak fényképről. Szép fekete, néhol kék. A Home Server azon az ötleten alapul, hogy Amerikában a háztartások 40 százalékában már több mint egy gép van, amelyeket illik összekötni egymással, nem is beszélve az egyéb windowsos eszközökről, például a Zune-ról vagy az Xboxról. Egy Home Server automatikusan menti az adatokat, kilát a netre, és hot swap-os, vagyis működés közben is lehet benne cserélni a merevlemezt. Aztán Gates mutatott még fényképet négy számítógépről, mindegyik Vista-partner és mindegyik forradalmi a maga nemében: a HP TouchSmart például érintőképernyős, a Medion UMPC ultramobilis és támogatja az Origamit, a Toshiba Portege R400 meg a Side Show-t – ezzel a gép bekapcsolása nélkül is hozzá lehet férni néhány alapfunkcióhoz, például a zenelejátszáshoz. A Sony Vaio VGX-TP1 kalapdoboz alakú.

Idézet

A show-t Gates zárta: bemutatta Mark Fields-et, a Ford Amerikáért felelős elnökét, aki egyenesen a CES-szel egy időben zajló detroiti autókiállításról repült Vegasba, hogy együtt örüljön a Microsofttal a Sync-nek, a Microsoft második autószoftver-próbálkozásának (az első csúnyán megbukott).

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 08. 12:54 -kor

#1547 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 23:55

Akinek notija van az kipróbálna valamit:

Apronet főoldalt megnyitva erősen megcsappan az akkuidőm.
Valami buzeráns flash vagy egyéb lehet a ludas... (IE alatt)

50% akkunál kb 2.5 órát írt ki a gépem, apronet megnyitása után 1.5 óra.
Több ismétlést csináltam, apronettől van...

#1548 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 09. 09:08

Már IE 7-re is vannak pluginek, amelyekkel letilthatod a flasht, képeket és egyéb csodákat. ;)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#1549 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 09:39

Mykee, es hol?

#1550 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 09. 09:52

Például itt, de még keresem tovább, mert otthon egész gyűjteményem van...
http://www.ie7pro.com/

De még itt is nézz körül:
http://www.ieaddons.com

Viszont itt van még egy csomó ingyenes dolog, többek közt egy nagyon jó kép és flash kezelő és tiltó:
http://www.unhsoluti.../downloads.html

Aztán van még egy jó cucc, amit most nem találok, ami a legutoljára kinyitott fület ha bezárod vissza tudja állítani. Az IeRescue is jó progi, ha összeomlana a böngésző, de sajnos az fizetős.

Szerkesztette: Mykee 2007. 01. 09. 10:33 -kor

#1551 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 12:28

Srácok. Nem tudjátok hogy az új NV driverrel miért megy minden 3D-s alkalmazás konstans 30 fps-el? :)
(vsync off)

#1552 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 12:37

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 12:28

Srácok. Nem tudjátok hogy az új NV driverrel miért megy minden 3D-s alkalmazás konstans 30 fps-el? :)
(vsync off)

30 FPS játékra is jó :p

#1553 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 12:43

Maximum neked :)

#1554 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 12:48

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 9:52

Viszont itt van még egy csomó ingyenes dolog, többek közt egy nagyon jó kép és flash kezelő és tiltó:
http://www.unhsoluti.../downloads.html

Itt van egy ilyen:
Click here to download all our software

ez leszedei sharewareket is igaz? Nekem csak freeware kell, akkor egyenként kell leszedni? (mondjuk elsőnek a kisebbik gépen tesztelem, ha ok, és jó, akkor ....

#1555 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 12:49

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 12:43

Maximum neked :)

ehh tudod, az ember 24 fps-nél már folyamatosnak látja a képet, látszik, hogy (valószínűleg a pontosság kedvéért szerk)  nem biológiából doktoráltál :p

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 09. 13:04 -kor

#1556 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 09. 12:50

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 12:48

Itt van egy ilyen:
Click here to download all our software

ez leszedei sharewareket is igaz? Nekem csak freeware kell, akkor egyenként kell leszedni? (mondjuk elsőnek a kisebbik gépen tesztelem, ha ok, és jó, akkor ....

Szerintem leszed az mindent, nemcsak a freewaret... De jó cuccaik vannak... ;)

#1557 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 12:51

Aham.. ne kezdjük ezt már megin (itt is.) 1000x el lett mondva hogy a játék és a film teljesen más tészta..
Könyörgöm ne okoskodj, és főleg azt ne döntsd el hogy nekem mi a jó, és mi a játszható.

Kedves biológus pajtás, ajánlom figyelmedbe ezt a topikot: (amitől remélem jobb belátásra térsz, és nem terjeszted ezt az eszeveszett nagy marhaságot)
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=4524233

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 01. 09. 13:10 -kor

#1558 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 09. 15:38

Egyesek mit ki nem találnak, csak eladják a VISTA-t jól. :D
Kép
Mondjuk elég jó árak, és még kisfloppy is jár hozzá, meg legdrágább csomaghoz 512-es Pendrive.  :smoker:
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1559 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 16:00

XP-nek is ekkora reklámkampányja volt vagy csak a Vista-t nem tudják ennyire eladni?

XP-ről még anno a PC World-ben olvastam, megtetszett és megis vettem, amint megtehettem.

Lehet én vagyok a tudatlan, de nem sok helyen láttam ilyen szinten reklámozni, mint a Vista-t :)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1560 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 16:12

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 16:00

XP-nek is ekkora reklámkampányja volt vagy csak a Vista-t nem tudják ennyire eladni?

XP-ről még anno a PC World-ben olvastam, megtetszett és megis vettem, amint megtehettem.

Lehet én vagyok a tudatlan, de nem sok helyen láttam ilyen szinten reklámozni, mint a Vista-t :)

Első kérdésedben lényegében ott a válasz. Érzik, hogy nem valószínű a pozitív eladási rekord, de a negatívot  esetleg megdönthetik :)

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.