Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 8:49
Uraim azt szeretném kérdezni, hogy a vistát próbálgatók már a 64 vagy még csak a 32 bites verziót bütykölik?
Valamint az érdekelne, hogy a 64bites vistahoz milyen biztonsági szoftverek vannak megfelelő vista támogatással (vírus, tűzfal, antispyware)?
Nekem 64 bites van fent. A gépemből csak a TV tunerekhez nincs hozzá driver. Én ezeket a programokat raktam fel: Azureus, Nero 7, Nod32, Power DVD, Sniper Elite, Windows Messenger, Winrar, XnView, Your Uninstaller 2006!, Daemon Tools. Ezek elvileg mind kompatibilisek, és működnek rendesen. De vannak komoly problémák, ami miatt valószínű visszaállok Xp-re.
Nem tudom használni a tunereket, nincs driver a webkamerámohoz, nincs driver a telefonomhoz, nagyon nem szeretem a nero 7-et, a 6 sokkal jobban tetszik, a Sniper Elite nevű játékban néha megáll a kép, olyankor alt+tab-ot kell nyomni, hogy újra menjen.
És ami úgy látom sokaknak probléma, egyszerűen nem tudja kezelni a hálózatot meg a netet. Csomószor nem ismeri fel, hogy van net. Hálózatnál pedig véletlenül sem látom a többi gépet.
A kezelés megszokható, de sok dolog hiányzik nekem ami Xp-ben volt. Elég lassan dolgozik a zip csomagolója, meg pl a lomtár ürítés is, lehet, hogy azért, mert azzal tököl, hogy a hátralévő időt számolgassa. Media Playerben ha lépegetek a zenében, ott is nagyon lassan reagál.
Röviden ennyi a tapasztalatom. Lehet, hogy még kipróbálom a 32 bitest is. Nem tudom, hogy azzal megoldódnának e a driver problémák.