Üdv Minden Nagykópénak!!
Látom Ti azért benne vagytok rendesen...... nem úgy mint én.
Az elmúlt néhány napomat fórumok olvasásával töltöttem, többek között ezt is átnyálaztam, igaz csak az utolsó huszonx oldalt, nem tudom van-e jogom ennyi tudással mint az enyém ide írogatni, de kérdeznék....
Az én tudásomban nagy hiányosságokat vélek felfedezni, jóideje nem követem a fejlődést, én elvesztem a P2 -nél.
Kérdésem lenne, hogy honnét tudnék infókat szerezni, milyen vátozás történt azóta P2-től, Inter® Core 2 Duo E6700 -ig.
Itt nagyonnyomjátok az Amd-et, meg a kétmagos procikat, de innen onnan meg azt olvasom hogy nem nagyon kezelik ezeket a softverek??!! vagy tök félreértek mindent??
Nagy zavar van odabent...
Meg borzasztó sok órajelek az Amd-nél, és valós órajel meg csak.... jóval kevesebb, mégis jókat írtoik róla, én meg nem értem miért....?
Meghát összekellene nekem is rakni valami konfigot, de jelenleg nem nagyon állok az anyagiak magasságán, de mégis úgy kellene ezt csinálni, hogy Netezésre is, kissebb játékokra is jó legyen, meg ha később szeretnék bővíteni, ne kelljen mindent a kukába tenni.......
Én ilyenre gondoltam, lehet kicsit LoL, de ne ordítsatok nagyonnn... Inkább vélemény érdekelne, bár ezze meg már biztos teli a papucsotok is.... nem csak a fxotok...
Abit AB9;
P4 3,2 800 2Mb;
2*512 /800Mhz Kingmax
Geeforse 7300 Gt v 7600Gt
250Gb/16Mb Seagate
400w-os codegen ( na de ezt itt nagyon szidjátok....) Ez Kb ahogy én nézem 130 000Huf
Dvd-m van Pioneer 111D
Szóval? előre is köszi.....
Ui.: Ne ordítsatok, segítsetek! Köszi