Idézet: ion - Dátum: 2006. nov. 14., kedd - 20:57
1. Nem a 64-bit miatt kell ez a proci, hanem mert ilyet arulnak. Egyebkent meg ragaszkodnak az Intelhez meg van kotve a kezem.
Gondoltam ra, hogy ezt leirom ide az elejen, hogy peldaul neked ne kelljen fonnakadni rajta

De ugye mindenaron meg kell emliteni, hogy A64 a jobb... Lefogadom, hogy azt is leirtak itt sokszor, hogy ha valaki amd-t valasztott, akkor ne kezdjuk neki reklamozni az intelt, es forditva.
2. Mit akarsz az agpvel, ha egyszer integralva van az intel genyo? Nem mindenkinek kell vidkari. Wordhoz meg internethez minek?
3. Kesobb szerinted nem lehet venni memoriat abba a gepbe? Meg aztan mi van, ha neki 2x256 kell?
4. Mar miert ne lenne az?
5. Ez az elso jo eszreveteled, nem tunt fol, hogy ehhez van tap. Kosz.
6. A 7. pontban kiterhettel volna arra, hogy mert nincs floppy meg cdmeghajto a gepben....
Te már csak ilyen enervált vagy, nemde?
1, Ha ragaszkodnak a procihoz, akkor mi mit kezdjünk vele? Olvashattad itt ha fektettél minimális energiát az utánajárásba hogy copás. Reklám dolgot nem értem, felőlem arra b... költi ela pénzét amire akarja. Ide azért jönnek az emberek hogy jól költségk el a pénzüket. Te meg nem tudom miért.
2, Ha sose fog kellnei ám legyen... de van ám integrált vga PCIE-s lap is, sőt, azokon ált korrektebb vgak fordulnak elő. (oszt ha a Vista/Lunix meg nyekereg akkor meg jajj vmi agp-s akti gyorsan). Mellesleg látsz rajtam
GONDOLATOLVASÓ táblát?

Nem? Jó. Nincs is. Én vagyok a hüle mert nem írtak le mindent... bocs, lehet hogy így is a kelleténél több energiát fektettem bele...
3, Aztán ha neki 2×256 kell akkor mért 512est írtál? Aztán barátom vegyél vissza hangnemből mert te jöttél kérdezni (?), akkor talán ne neked álljon már fentebb rámutatunk a gyenge pontokra; te nem így gondolod?
4, Azért mert 360asból van 1-es is, és a többi dologból ez sütött le. A 350es Delta beles, a 360as Sirtec...
5, Optikai meghajtót meg flopit raknak a gépek 99,9%ba, házventit megy csak a 15-25%ba, azért. És bátorkodtam típust is ajánlani, hogy ha ragaszkodsz egy 120-150w-os kazánhoz, akkor ne a tápot süsse meg, hanem kivigye halkan a házból, meg a vinyót is hűtse. Sokaknak nem evidens sajna...
Te meg ilyen kötöszködősutánanemolvasóspediglemarradós, aztánmegmégmegsértődős vagy nemde? Mindegy, részemről morgás off, remélem normálisan tudjuk folytatni sértődés meg sértegetés nélkül. Peace
Szerkesztette: MC Pite 2006. 11. 14. 21:11 -kor