Idézet: Smooth - Dátum: 2006. nov. 14., kedd - 21:00
Lapnak meg találsz pár alternatívát, ha kicsit visszalapozgatsz (bár talán a milyen gépet vegyek III-ban volt többször szó róluk) több oldalon is említésre kerültek. (azt is megleled ott, h melyik miért ajánlott)
de pl: Asus A8V-E SE olcsó, és az ésszerű tuningot jól viseli.
Proci jó vétel, VGA-nak inkább 7600GS (kicsit jobb a 6600GT-nél), esetleg a tuningosabb 7300GT-k, vagy galaxy 7600GS / Inno 7600GST.
Többnyire elég ezekből a 128as is
Hozzáfűzném, hogy az X1650Pro odatette a 7600GSnek, az X1650XT a 7600GTnek, keress tesztet, nézz olyan hűtéses karit ami tetszik, meg nézd meg melyik játékok fontosak neked s abban melyik hogy teljesít. NV fronton Galaxy, ATi fronton (Sapphire)/HIS/Asus/Gecube/Powercolor amik mostanában egész jó áron vannak és esetleg normális hűtést raknak rá. IceQ3 különösen rulez
(_Nekem_ a már elég erős ROP egységek mellett erősebb shader egységek (derivált X1950Pro!)és a sw-es fesz állítás tetszik, a az ATT/és a havi catalyst frissítés mellett. Pl ha a Carbon inkább pálya mint a Quake4 akkor kérdés eldöntve.)
Rhino: ph-s tesztekben láthatod, NCQ nem igazán hasznos, de lesd meg a teszteket, az a tuti.
Igenis, jogos gemini, csak a hozzáláás/logika nem tetszik. Ha szerintem jogosan mogorván közlöm hogy nem teljesen frankó (mert hát azért van a topic hogy elöbb belelapozzon akárki, hisz nem a saját szórakoztatásunkra vagyunk itt, hanem hogy egymást segítsük. Ha valaki nem fektete enregiát abba hogy utánanézzen, mi miért fektessünk a válaszba energiát???) akkor nem érzem jogosnak hogy erre más sértődjön meg. Ha rámszólnak hogy szemetelek akkor nehogymá' én szóljak vissza, hanem elnézést kérek és felkszedem a szemetet. Én legalábbis így nőtten fel; és valami ilyesmin műxik a(z) (virtuális) együttélés (is). Tudom, toleranciából nem kapok jelest az 'egy kérdést beböffentők'-kel szemben...
Szerkesztette: MC Pite 2006. 11. 14. 21:07 -kor

Súgó
A téma zárva.