A qqqqqqqqqqqqqqqqq
Választam mindnekinek az oldalon, fél képernyőnyi szöveg, erre eltűnt. A jó.........
Most rövidebb leszek
-milyen winhez nem kell driver hogy raidre telepítsd
-Virus9ax: Ugye nem haragszol ha nem írom le, 2 oldalanként szerepel a konf...
-Diegho, örülünk hogy kevesebbet eszik akár 25Wal a 7600GS, de hogy ugyanolyan gyors az nem igazán helytálló mint az X1650XT. Pláne annak aki nem tuningol.
-bean, úgyhogy találkoztam pár vinyóval WD/Samu/Hita palettáról. Asszonynak és faternak WD80as van, nekem WD RE-k. (Mondjuk húgom gépében lévő slim Samu rommá veri mindet zaj tekintetében

) Illetve én olvasok ph- tesztket
"Ha valamit ki lehet emelni a WD Caviar RE16-tal kapcsolatban, akkor az a zajszint. Enyhén meglepődtünk, amikor meghallottuk a merevlemez hangját, vagyis egyáltalán nem hallottuk, már egy lépésről sem. Csak egészen közel hajolva lehet érzékelni enyhe motorhangot, nincs susogás, visítás, búgás, süvítés, a Caviar RE16 egyelőre számunkra a leghalkabb tesztelt merevlemez, amivel valaha találkoztunk. Emlékezzünk csak vissza, a Samsung SpinPoint P120 decibelre jobb, de szerkesztőink véleménye szerint a nálunk járt példánynak közelről hallgatva irritáló, magas süvítő hangszíne volt.
Sikerül a bravúr a Caviar RE-nek, terhelés közben a legalacsonyabb decibel-értékeket mértük, igazság szerint még így is csak közelről fülelve lehetett hallani a merevlemezt.
Ha viszont a melegedést és a zajszintet vizsgáljuk, a Caviar RE nagyszerűen szerepelt, sőt, a legjobban, a Caviar RE-t ajánljuk minden halk PC vagy szerver tulajdonosa számára. Igazság szerint ennél halkabb merevlemezt már nem igazán tudunk elképzelni, de ne legyen igazunk!"
-gemini, döteni kéne az embrenének, jó vinyót akar, olcsót vagy nagyot. Mind a hármat ne akarja. Tökmindegy mit ajánlunk ha az ár dönt, ergo a legolcsóbb 160as lesz. Amúgy WD.
AMDPower: Szimpátia meg egyéb apróságok kérdése. Én azt mondom hogy olcsóért DDR500al jó rendzsert lehet összerakni. Elvileg jövőállóbb az AM2... _én_ 939 mellett döntöttem, nemláttam semmi előnyt az AM2ben, csak hogy szűkült (nekem) a lapok köre a 2 pata foglalalt miatt. Ha van jó DDR1es ramod akkor egyértelmű. DDR2 elvileg megint időtállóbb, gyakorlatilag meg K8Lhez DDR3 lesz amivel kifutja majd magát. Egyikkel sem jársz rosszul; és az nf4 fűt 939alatt is. A8R/A8V-SE lapot 2×1024 500as ramot vennék; vagy 800as/1066os Adata meg M2N-E/vagy vemlyik Abitot.
Jah, ha érdekel, van 30ért dfi ati express3200as chipesetes lap a phn- új eladó, féláron megéri.
Szerkesztette: MC Pite 2006. 11. 16. 09:04 -kor