Idézet: BMW //M5 - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 20:10
A felbontás pedig tényleg csak izlés kérdése. Azért mert ins, vagy zet, esetleg Spawn azt mondja, hogy lila az ég, nem biztos, hogy úgyvan. Lehet színvakok. Temeg nem.
gf4 mx440 mikor volt csúcs? 1000mhz athlon + GF3 volt a cs 1.3 megjelenésekor (2000 asszem, a 3dmark 2001 megjelenése után 1-2 hónappal, mert még emlékszem amikor megjelent akkor gf2 mx-em volt, aztán azt cseréltem le gf3-ra), ami tényleg a csúcs volt annó és elhiheted hogy simán megvolt a fix 100 fps, ha nem hiszed csak a saját butaságod bizonyítod, egy ilyen géppel még ma is megvan a 100 és ugyebár 1.6-nak már bőven nagyobb a gépigénye... pl 1.5-öt nem saját gépemen játszottam neten az egy 1000-es duron+gf2 volt, annó a monitor 85hz-et tudott, abban játszottam és 85 fps megvolt mindig, ez a nagy gépigény 1.6-nál lépett be, ha nem hiszed el akkor neked kellene megkérdezni Dozer-t nem nekem, de teljesen mindegy mit hiszel, abszolút nem érdekel
de így a hozzászólásaidból ítélve szerintem ember nincs a földön akit érdekel a véleményed. szóval menj már másik topicba kötekedni! köszi

Súgó
A téma zárva.