HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások VII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások VII Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 26. 19:33

Zalaegerszegieknek alternatíva :)

http://zelka.hu/stat...g/arakszolg.htm

még ők is jobb limiteket adnak meg, sőt a leggyorsabb csomaguk korlátlan. Csak ez a hegedű szól már lassan ilyen hamisan ebben az országban.

VIII. kerületieknek alternatíva végre:

tcom és beltáv. tcom.hu illetve beltav.hu címeken érhető el.

Beltávot megkérdeztem, korlátlan, semmi adatforgalmi korlát nincs és több csomag összevonható ;) igaz kicsit drágábbra jön ki, de megésri, mert az összevont csomagoknak csak az első csomagja teljesárú, a többi picit kedvezményes.

Szerintem segítsük egymást alternatív megoldásokkal, hátha mindenki tud váltani aki nincs megelégedve :D

WhiteRaven, neked is van alternatíva:
http://www.w-mobil.h...ex_intszolg.htm

Szerkesztette: -=nfs=- 2006. 11. 26. 19:41 -kor

#442 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 20:18

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 19:33

Nemsemmi, szimmetrikus hozzáférés :) Úgy tűnik megdől a XIII kerület is? :D

SzaboZE

#443 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 26. 20:27

tcom és beltáv. tcom.hu illetve beltav.hu címeken érhető el.

Beltávot megkérdeztem, korlátlan, semmi adatforgalmi korlát nincs és több csomag összevonható ;)

Beltáv? Én azoktól most mentettem meg egy fél céget. Talán 12 ADSL volt, meg béreltvonal. ADSL-ért 70ezrest fizettünk, béreltért 200 felett. Volt napi több órás állás is, de default szakadozás, béreltvonallal meg azért hisztiztünk, este 6 után már csak a portással tudtunk beszélni.

Messze nem szolgáltatás, júzernek távolról nem tudtam nyomkodni a gépét, pár 10 megát közel 2 nap alatt sikerült ráoperálni. Ha Te ezt szolgáltatásnak hívod, akkor felőlem legyen, de megvette kedvenc internetszolgáltatómat is, aztán azóta ott is megy a szopás, nem győzünk átállni más cuccra.
Make love not Wor.

#444 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 23:45

Idézet: Thegrey - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 10:40

Egy igazi hazafi nem megy el, szenved az upc-vel, de nem megy el, szenved a politikusok hozzá nem értésével, de nem megy el, szenved az asszonnyal, de nem megy el...  :D

Vagy ha el is megy, visszajön. :omg:  :Đ

#445 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 10:09

NSD, ha szépen megkérlek, utána járnál nekem, hogy upc kanóc végén fogható-e akármilyen tv csatorna akkor is, ha épp nincs aktív előfizetés a lakásban (se tv, se net se semmi). Korábban volt, de fel lett mondva. Teszthez lenne rá szükség. Előre is köszi.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#446 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 10:19

Idézet: moq - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 10:09

upc kanóc végén fogható-e akármilyen tv csatorna akkor is, ha épp nincs aktív előfizetés a lakásban (se tv, se net se semmi).

Elvileg nem fogható, gyakorlatban sem, de akasszál rá valamit, aztán rögtön kiderül.
Make love not Wor.

#447 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 10:55

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 10:19

Elvileg nem fogható, gyakorlatban sem, de akasszál rá valamit, aztán rögtön kiderül.

Ha a közelben lennék, akkor már megtettem volna :) Én ilyen UPC képújságra vagy mozaikra gondoltam, ami van UPC csomagokban is elrejtve...
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#448 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 13:05

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 20:27

Beltáv? Én azoktól most mentettem meg egy fél céget. Talán 12 ADSL volt, meg béreltvonal. ADSL-ért 70ezrest fizettünk, béreltért 200 felett. Volt napi több órás állás is, de default szakadozás, béreltvonallal meg azért hisztiztünk, este 6 után már csak a portással tudtunk beszélni.

Messze nem szolgáltatás, júzernek távolról nem tudtam nyomkodni a gépét, pár 10 megát közel 2 nap alatt sikerült ráoperálni. Ha Te ezt szolgáltatásnak hívod, akkor felőlem legyen, de megvette kedvenc internetszolgáltatómat is, aztán azóta ott is megy a szopás, nem győzünk átállni más cuccra.

Köszi a tapasztalataid, jó ez ha mindenki leírja a véleményét róla. Eddig volt egy pozitív és egy negatív róluk a tieddel együtt. Haver ezt használja, ő viszonylagosan elégedett vele, igaz otthonra kell neki, nem céges. Semmi panasza nincs, pedig havi szinten 300GB felett van a forgalma. Ő 2 csomagot vonatott össze, így 8600-at fizet havonta. a sebesség amit ezért kap, 2M/512k. Azt mondja a sebesség is elég stabil. Jó lenne, ha más is írna róluk, aki már állt velük kapcsolatban, vagy ismerőse esetleg.

Bár mindjárt megnézem, van e topicuk :)

nekik egy nagy hátrányuk van, hogy 5 előfizető szükséges ahhoz, hogy bejöjjenek a házba :( ha összevonatok 3 csomagot, akkor is kell még kettő és itt a házban mindenki ennél a kecseg UPCnél fizet elő. Remélem pár embert letudok beszélni róluk, ha rájuk esik a választásom :)

Lightosoknak kimondottan megéri például, mert UA az ár/teljesítmény elvileg és nincs korlát.

Szerkesztette: -=nfs=- 2006. 11. 27. 13:12 -kor

#449 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 13:13

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 13:05

igaz otthonra kell neki, nem céges. Semmi panasza nincs, pedig havi szinten 300GB felett van a forgalma. Ő 2

Naja, otthoni neteseim nem panazskodtak, de 300 gigávan nálunk már HC felhasználó az illető. Azért nemtom, de ha már a bérelt is szakad, aztán nincs support, akkor nekem ott már vége a világnak. Ráadásul most már menüs telefonközpont van, nyomtam a VIP ügyfelet megszokásból, ahol benyögték, én biza nem vagyok VIP.

Jahh, kösz, átvándoroltunk EnterNethez, ott sima ADSL ügyintézés is van az éjszaka közepén. Anno Beltáv nagyokatt szopott a DCzős emberek miatt is, mert nem volt lóvé jóféle Cisco vasakra, aztán PCvel routeoltak, az meg döglődött, mintazállat.

Összességében amikor ez a Beltávos átállás volt, akkor volt pár baj a vonallal, itteni céges az folyamatosan töltött lefelé, csak engem az idegelt, hogy nem volt support sem az ADSLhez, sem a bérelthez. Pedig szerintem járna.
Make love not Wor.

#450 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 13:15

Beltáv topik:

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=2...t=330&hl=beltáv
Make love not Wor.

#451 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 14:35

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 14:05

Köszi a tapasztalataid, jó ez ha mindenki leírja a véleményét róla. Eddig volt egy pozitív és egy negatív róluk a tieddel együtt. Haver ezt használja, ő viszonylagosan elégedett vele, igaz otthonra kell neki, nem céges. Semmi panasza nincs, pedig havi szinten 300GB felett van a forgalma. Ő 2 csomagot vonatott össze, így 8600-at fizet havonta. a sebesség amit ezért kap, 2M/512k. Azt mondja a sebesség is elég stabil. Jó lenne, ha más is írna róluk, aki már állt velük kapcsolatban, vagy ismerőse esetleg.

nekik egy nagy hátrányuk van, hogy 5 előfizető szükséges ahhoz, hogy bejöjjenek a házba :( ha összevonatok 3 csomagot, akkor is kell még kettő és itt a házban mindenki ennél a kecseg UPCnél fizet elő. Remélem pár embert letudok beszélni róluk, ha rájuk esik a választásom :)

Lightosoknak kimondottan megéri például, mert UA az ár/teljesítmény elvileg és nincs korlát.

barmit kotess csak beltavot ne

csak rosszat hallottam roluk, pl h csucsidoben csak vmi 192/64-et adnak :p
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#452 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 14:53

A helyzet az, hogy a Light előfizetők azért választották a Light csomagot, mert nagyon kevés kivételtől eltekintve nem érinti őket a korlát. Ha meg ugyanaz az ár/teljesítmény arány, akkor meg nincs miért váltani ugyebár.

PS.: Nem volt szándékom belekötni abba, amit írtál, csak mutatom, hogy hol hibás a logika.
Papesz

#453 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 15:16

Idézet: Papesz - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 14:53

A helyzet az, hogy a Light előfizetők azért választották a Light csomagot, mert nagyon kevés kivételtől eltekintve nem érinti őket a korlát. Ha meg ugyanaz az ár/teljesítmény arány, akkor meg nincs miért váltani ugyebár.

PS.: Nem volt szándékom belekötni abba, amit írtál, csak mutatom, hogy hol hibás a logika.

a helyzet az, ha olvasod a forumot rendszeresen, nem 1-2 emberke van akinek light van és nem azért, mert ez álmai netovábbja, hanem mert szülőknek, vagy neki max erre tellik.
És ár érték egyáltalán nem ugyan az, ha végig is olvastad volna a hozzászólást, mert azért 5GB korlétos net és korlátlan net összehasonlításában közel sem mondhatjuk azt szerintem, hogy hasonló az ár/értük aránya. Persze lehet én tévedek, ha igazam van javíts ki :D:D:D (nem félreírás, mielőtt belekötnél)

#454 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 15:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 13:15

köszi, átolvasom, hátha okosabb leszek :D

#455 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 16:21

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 15:16

a helyzet az, ha olvasod a forumot rendszeresen, nem 1-2 emberke van akinek light van és nem azért, mert ez álmai netovábbja, hanem mert szülőknek, vagy neki max erre tellik.
És ár érték egyáltalán nem ugyan az, ha végig is olvastad volna a hozzászólást, mert azért 5GB korlétos net és korlátlan net összehasonlításában közel sem mondhatjuk azt szerintem, hogy hasonló az ár/értük aránya. Persze lehet én tévedek, ha igazam van javíts ki :D:D:D (nem félreírás, mielőtt belekötnél)

Végigolvastam a hozzászólást. A következőt írtad:

Idézet

...mert UA az ár/teljesítmény elvileg...

Akkor még ugyanaz volt, de most már nem az?  :think:  ;)
Papesz

#456 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 16:21

YouTube után UPCTube?
http://www.computerw...ir.php?id=42829

Nem értem mi olyan nagy szám ezekbe a video megosztókban, hogy most már boldog-boldogtalan ilyet csinál. Habár én ezeket a iwiw féle hülyeségeket sem értettem soha hogy mi a pláne bennük. Habár én a mobiltelefont sem értem az egyéb hülyeségeivel együtt mint pl. MMS meg filmnézés és egyebek. Biztos bennem van a hiba.

Szerkesztette: shabba 2006. 11. 27. 16:22 -kor

#457 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 17:35

Idézet: Papesz - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 16:21

Végigolvastam a hozzászólást. A következőt írtad:

Akkor még ugyanaz volt, de most már nem az?  :think:  ;)

igen és most is azt mondom :) mert 90 Ft-al drágább, és 1024/256 nak hittem a chellót is, de nem az :D
és itt csak elev a sebességre és árra gondoltam. Az hogy ár/teljesítmény ugyan az, abba még nem értettem bele a korlátot. És szerintem az ár/teljesítmény nem egyenlő az ár/teljesítmény aránnyal.

De eleve tévedtem, most nézem. Mert light csak 512/128/5GB korlát ez meg 1024/256/nincs forgalom korlát

lehet félreérthetően írtam, bocs érte.

Szerkesztette: -=nfs=- 2006. 11. 27. 17:42 -kor

#458 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 18:22

Idézet: moq - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 10:09

NSD, ha szépen megkérlek, utána járnál nekem, hogy upc kanóc végén fogható-e akármilyen tv csatorna akkor is, ha épp nincs aktív előfizetés a lakásban (se tv, se net se semmi). Korábban volt, de fel lett mondva. Teszthez lenne rá szükség. Előre is köszi.

A dobozban kikötik a végét. Nem lesz rajta semmi. Se tv, se internet.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#459 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 18:32

Idézet

Az Elofizeto épülete és a Szolgáltató közötti adatátvitel digitális rendszerben, 2,4GHz frekvenciájú rádióhullámokon történik. Az Elofizeto épületén elhelyezett antenna és beltéri egység állandó rádiós összeköttetésben áll a Szolgáltató bázisállomásán található hasonló berendezésekkel.

Tetõbérléssel blokkolja a konkurenciát a UPC?

Volt a héten egy 1 megáshoz szerencsém.
Nem egy leányálom, és még nincs itt a ködös párás időjárás.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#460 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 18:48

Idézet: csozsi - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 18:32

Tetõbérléssel blokkolja a konkurenciát a UPC?

Volt a héten egy 1 megáshoz szerencsém.
Nem egy leányálom, és még nincs itt a ködös párás időjárás.

alternatívaként szerintem nem rossz. Én ha választhatnék, hogy 3 megás de korlátos és 512 UPos netem legyen, vagy 1,5 Megás szinkron, ami korlátnélküli, inkább az utóbbit választanám, az tuti. Ha chellonak lenne kissebb csomagja, ami korlát nélküli, szó nélkül mennék át arra. Kcsit gondolj bele, hogy mennyit tudsz letölteni hivatalosan, stikli nélkül. Aki sokkal többet tölt, mint 30GB, szerintem szó nélkül cserélne.

Hogy őszinte legyek, nekem mindegy, hogy amit letöltök az 3 óra alatt jön le, vagy 6 :D

Szerkesztette: -=nfs=- 2006. 11. 27. 18:49 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.