Idézet: Jahno - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 20:27
Beltáv? Én azoktól most mentettem meg egy fél céget. Talán 12 ADSL volt, meg béreltvonal. ADSL-ért 70ezrest fizettünk, béreltért 200 felett. Volt napi több órás állás is, de default szakadozás, béreltvonallal meg azért hisztiztünk, este 6 után már csak a portással tudtunk beszélni.
Messze nem szolgáltatás, júzernek távolról nem tudtam nyomkodni a gépét, pár 10 megát közel 2 nap alatt sikerült ráoperálni. Ha Te ezt szolgáltatásnak hívod, akkor felőlem legyen, de megvette kedvenc internetszolgáltatómat is, aztán azóta ott is megy a szopás, nem győzünk átállni más cuccra.
Köszi a tapasztalataid, jó ez ha mindenki leírja a véleményét róla. Eddig volt egy pozitív és egy negatív róluk a tieddel együtt. Haver ezt használja, ő viszonylagosan elégedett vele, igaz otthonra kell neki, nem céges. Semmi panasza nincs, pedig havi szinten 300GB felett van a forgalma. Ő 2 csomagot vonatott össze, így 8600-at fizet havonta. a sebesség amit ezért kap, 2M/512k. Azt mondja a sebesség is elég stabil. Jó lenne, ha más is írna róluk, aki már állt velük kapcsolatban, vagy ismerőse esetleg.
Bár mindjárt megnézem, van e topicuk
nekik egy nagy hátrányuk van, hogy 5 előfizető szükséges ahhoz, hogy bejöjjenek a házba

ha összevonatok 3 csomagot, akkor is kell még kettő és itt a házban mindenki ennél a kecseg UPCnél fizet elő. Remélem pár embert letudok beszélni róluk, ha rájuk esik a választásom
Lightosoknak kimondottan megéri például, mert UA az ár/teljesítmény elvileg és nincs korlát.
Szerkesztette: -=nfs=- 2006. 11. 27. 13:12 -kor