HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások VII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások VII Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   uborka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 15. 17:10

2007 elején emelkednek az ADSL sávszélességek, a UPC-nél pedig eltörlik a letöltési korlátot és megduplázzák a feltöltési sebességet.

#662 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 15. 17:33

Idézet: uborka - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 17:10

Igaz a cikkben még a UPC sincs helyesen leírva....

#663 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 17:41

Idézet: KekszNET - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 16:20

es a korlat az modem v user specifikus?
(bar gondolom modem :()

Jó a kérdés, engem is érdekelne a válasz. (Bár hozzáteszem, hogy nem ilyen miatt akarok átprovolni és mindkét usernév az enyém)
Ja, meg az is érdekelne, hogy mennyire van szankcionálva (ha egyáltalán tilos, most nem vágom fejből az ÁSZF ide vonatkozó részét) ha egy modemről nem a hozzá tartozó userre provoltam be a mac-et...

Szerkesztette: moq 2006. 12. 15. 17:42 -kor

Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#664 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 17:43

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 16:33

Igaz a cikkben még a UPC sincs helyesen leírva....

Gondolkoztam azert, hogy mi az az UPS :D
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

#665 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 17:49

Ha igaz akkor very happy lesz mindenki!  :Đ :D  :respect:

#666 Felhasználó inaktív   Parker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 17:50

Idézet: uborka - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 18:10

Szerintem ez erősen science fiction kategória.  :D

Szerkesztette: Parker 2006. 12. 15. 17:51 -kor

#667 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 19:23

Idézet: Parker - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 17:50

Szerintem ez erősen science fiction kategória.  :D

Hát, mivel nem az volt rá az első válasz, hogy "ezt meg honnan szedték" , talán lesz is belőle valami :D
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#668 Felhasználó inaktív   Kr3w 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 19:47

Idézet: Peetie - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 20:23

Hát, mivel nem az volt rá az első válasz, hogy "ezt meg honnan szedték" , talán lesz is belőle valami :D

Bizonyíték kell, nem ígéret :D Link, megerősítés? :think:

#669 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 19:56

Idézet: Kr3w - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 19:47

Bizonyíték kell, nem ígéret :D Link, megerősítés? :think:

Jövőre kiderül. Nincs az már olyan messze :)
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#670 Felhasználó inaktív   Beácska 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 15. 20:24

Idézet: Kr3w - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 14:22

Hosszabbítani bármikor lehet, csak a szerződéskötésnél figyelj a dátumokra.

Ez mondjuk engem is érdekelne, hogy ha már most megköti jan. 1.-vel a szerzödést, akkor ö már most megtudhatja az akkortol érvényes árakat?  :) 

#671 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 20:31

Idézet: Beácska - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 21:24

Ez mondjuk engem is érdekelne, hogy ha már most megköti jan. 1.-vel a szerzödést, akkor ö már most megtudhatja az akkortol érvényes árakat?  :) 

Itt a december 20-tól érvényes új ÁSZF. Kötve hiszem hogy január 1-ig lesz újabb, már csak azért sem mert az legalább december elsején fel kellett volna már tenni a cég weboldalára.

http://www.upc.hu/pd...F_2006_1221.pdf

És ebben bizony ugyanúgy ott vannak a korlátok, szóval ennyit a kacsa hír azon kijelentéséről hogy: "hiszen belső UPC-s információk alapján a letöltési korlátot jövőre eltörlik, tehát 2007 elejétől a Chello-val is bármennyit tölhetünk." Ha ez valóban így lenne akkor a módosuló ÁSZF-ben ennek már nyoma kellene hogy legyen, de a csúnya tények szerint nincs. Sőt az upload dulázásnak sincs semmi nyoma.

Szerkesztette: shabba 2006. 12. 15. 20:32 -kor

#672 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 20:37

Az se baj ha csak február 1-étől! :D

#673 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 20:42

Ja, 2007 eleje az akár április is lehet :)

#674 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 21:32

Idézet: shabba - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 21:31

Itt a december 20-tól érvényes új ÁSZF. Kötve hiszem hogy január 1-ig lesz újabb, már csak azért sem mert az legalább december elsején fel kellett volna már tenni a cég weboldalára.

http://www.upc.hu/pd...F_2006_1221.pdf

És ebben bizony ugyanúgy ott vannak a korlátok, szóval ennyit a kacsa hír azon kijelentéséről hogy: "hiszen belső UPC-s információk alapján a letöltési korlátot jövőre eltörlik, tehát 2007 elejétől a Chello-val is bármennyit tölhetünk." Ha ez valóban így lenne akkor a módosuló ÁSZF-ben ennek már nyoma kellene hogy legyen, de a csúnya tények szerint nincs. Sőt az upload dulázásnak sincs semmi nyoma.

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem úgy van, ha az ügyfél felé pozitív a változtatás akkor nem kell 1 hónappal előtte közölni az ÁSZF-be? Mintha valami ilyenre emlékeznék az utolsó sebesség emelésnél, vagy rosszul emlékszem, hogy előbb volt a reklám mint az ÁSZF? :think:  Ha nem így van(volt), akkor lehet csak álmodtam valahol? :D
Linux For Human Beings

#675 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 22:22

Idézet: Zozo® - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 22:32

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem úgy van, ha az ügyfél felé pozitív a változtatás akkor nem kell 1 hónappal előtte közölni az ÁSZF-be? Mintha valami ilyenre emlékeznék az utolsó sebesség emelésnél, vagy rosszul emlékszem, hogy előbb volt a reklám mint az ÁSZF? :think:  Ha nem így van(volt), akkor lehet csak álmodtam valahol? :D

Miért a szeptemberi emelés negatív változás lett volna, azért rakták fel 1 hónappal előtte? :)

A reklám biztos nem volt az ÁSZF előtt, sőt még a bevetés időpontja előtt is értelmetleg. Gondolj bele augusztus elején felrakja UPC és csak szeptembertől élt. Ha már augusztusban elkezdi reklámozni hogy jöjjön és vegyen tőlünk 6 Mbps-es netet, akkor ha bemegy az ügyfél és kér az üszis meg azt mondja, sajnálom de nekünk ilyen csomagunk nincs is maximum 3 Mbps-es. Szóval egész 1xűen értelmetlen a bevezetés előtt reklámozni, a változásokat meg 1 hónappal megelőzi az ÁSZF.

#676 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 22:36

Idézet: shabba - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 23:22

Miért a szeptemberi emelés negatív változás lett volna, azért rakták fel 1 hónappal előtte? :)

A reklám biztos nem volt az ÁSZF előtt, sőt még a bevetés időpontja előtt is értelmetleg. Gondolj bele augusztus elején felrakja UPC és csak szeptembertől élt. Ha már augusztusban elkezdi reklámozni hogy jöjjön és vegyen tőlünk 6 Mbps-es netet, akkor ha bemegy az ügyfél és kér az üszis meg azt mondja, sajnálom de nekünk ilyen csomagunk nincs is maximum 3 Mbps-es. Szóval egész 1xűen értelmetlen a bevezetés előtt reklámozni, a változásokat meg 1 hónappal megelőzi az ÁSZF.

Akkor tényleg álmodtam, megyek alszok tovább, vagy iszok egy kávét, hogy felébredjek :D

Ui.: Már kezdtem gondolkozni, hogy akkor mégsem megyek át a Pantelhez(mivel még nem működik a gyakorlatba, a használaton kivüli hurok átengedés... de ez itt, off.), ha ez a hír igaz, na mind1. :rolleyes:
Linux For Human Beings

#677 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 22:37

Majd kiderül idővel úgyis, hogy mi a helyzet. Igazából mostanában meg vagyok elégedve a chelloval, nekem így is jó ahogy most működik.  :respect:
Viszont a jogi osztály egy picit összeszedhetné magát, és nem kéne küldözgetnie jogtalan felmondó leveleket.
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#678 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 23:24

"Nagy hátránya azonban, hogy a havi adatforgalmat maximalizálták, aki ezt átlépte, annak jelentősen korlátozták a sávszélességét. Ezt idáig a hálózati kártya MAC címének cseréjével ki lehetett ugyan játszani, de ennek vége, ezentúl így már nem lehet átverni a rendszert."

Engem ez ragadott meg a cikkben. Mostanában nem próbáltam, ez igaz? Amúgy nekem ebben a hónapban olyan, mintha a mérő csak a chellos forgalmat mérné, nem a chellon kívülit. Remélem így is marad.  :D 

#679 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 23:45

Örülnék, ha valaki (ha nem is NSD) reagálna a korábbi kérdésemre... mennyire szabad egy modemről másik userre provolni ill a forgalommérésnél modem mac-hez vagy userhez kötik?
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#680 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 23:51

Idézet: moq - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 0:45

Örülnék, ha valaki (ha nem is NSD) reagálna a korábbi kérdésemre... mennyire szabad egy modemről másik userre provolni ill a forgalommérésnél modem mac-hez vagy userhez kötik?

Érdekes kérdés, mivel a modemet egy adott userhez regisztrálja a szerelő, mikor telepíti. Nem hinném, hogy engedi a rendszer, hogy másik usernél használd.
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.