HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások VII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások VII Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:24

Idézet: pzstm - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 20:22

Tuti fognak rá lépni! Ennyire azért tudnak józanul gondolkodni szvsz! Más miatt nem is, akkor a pénz miatt!
Ha semmit nem tesznek, akkor valóban jelentős ügyfélszámcsökkenésre számithatnak!

Hat nem tudom, sztem mar boven elertuk, sot meg is haladtuk azt a sebesseget, amikor a sebesseg donto ok lehet a szolgaltatovaltasra. Ezert en nem varok tul gyorsan valaszlepest, idenre biztos nem.

Viszont az a furcsa, hogy az adsles hir forrasat valahogy elfelejtette leirni a cikkiro, na meg azert tul sok reszlet se derult ki, hogy most akkor melyik dsl csomagok sebessege emelkedik, szoval sztem majd meglatjuk. Kicsit emlekeztet a cikk a korabbi upc emelos cikkre, a kulonbseg annyi, hogy egy nevesebb hiroldalon jelent meg.

#742 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:27

Idézet: repattila - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 21:24

Hat nem tudom, sztem mar boven elertuk, sot meg is haladtuk azt a sebesseget, amikor a sebesseg donto ok lehet a szolgaltatovaltasra. Ezert en nem varok tul gyorsan valaszlepest, idenre biztos nem.

Viszont az a furcsa, hogy az adsles hir forrasat valahogy elfelejtette leirni a cikkiro, na meg azert tul sok reszlet se derult ki, hogy most akkor melyik dsl csomagok sebessege emelkedik, szoval sztem majd meglatjuk. Kicsit emlekeztet a cikk a korabbi upc emelos cikkre, a kulonbseg annyi, hogy egy nevesebb hiroldalon jelent meg.

Forrás
Papesz

#743 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:32

Idézet: Papesz - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 21:27

Thx, sehogy se talaltam, igy viszont a hszem 2. resze nem er :)

#744 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:39

Idézet: moq - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 22:21

Azért olyan nagy vándorló tömegeket ne vizionálj. Eleve nagy százaléknak hűsége van, a maradék nagy része meg nagyon leszarja milyen nete van, mert nem ért hozzá és nem akar foglalkozni vele. Bejön rajta a zorigo meg a mellesleg.hu és ez neki elég. A szolgáltató váltáson csak akkor gondolkozik ha a freemail nem jön be. Ez az átlag netező. Az a nagyon tudatos chellista akiről te beszélsz, kb. 1-2%-ban lehet jelen.

Szerintem sem érdemes nagy vándolást várni. Az előfizetők legnagyobb része a legolcsóbb, legkisebb csomagot vette eddig is tök mindegyik melyik szolgáltatóról van szó. Ezeket az ügyfeleket nem igazán fogja mozgatni az a hogy Tíkomtól akár up to 8 Mbps-es csomagot is vehetnek.

#745 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:51

Idézet: shabba - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 21:39

Szerintem sem érdemes nagy vándolást várni. Az előfizetők legnagyobb része a legolcsóbb, legkisebb csomagot vette eddig is tök mindegyik melyik szolgáltatóról van szó. Ezeket az ügyfeleket nem igazán fogja mozgatni az a hogy Tíkomtól akár up to 8 Mbps-es csomagot is vehetnek.

Ráadásul szerintem az előfizetők 95 százalékának fingja sincs, hogy mi az az "up to 8 Mbps". Három hónapon belül itt fognak sírni, hogy nekik miért nem annyi.
Papesz

#746 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:54

Meg hogy "most ez nyóc megabájtot tőt másodpercenként?" :D

#747 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 23:26

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 22:54

Meg hogy "most ez nyóc megabájtot tőt másodpercenként?" :D

Ha 8 megabites vonalam lenne (esszé):

Letölteném a zinternetet (mer' mér ne :) Utána a zinternet kettőt is... És lenne tök gyors szexvidejóm. Meg...izé...Elfogyna 25 perc alatt a korlátom... Jaah, hogy nincs korlát? Akkor kigyün a számla, és leesek a szakadékba... Szal mé' jó nekem a gyorsabb net?

-------------------------------

Komolyan hozzászólva itt ha 8 megabit elröppenne, akkor nem tudom, hogy minek volt EDDIG korlát, ami állítólag ugye amolyan energiatakarékosság meg pénzkímélés lenne...

De nem ez a bajom, legalább legyen stabil, megbízható ami van. A korlátot át kell ugrani, arra van.

Én vagyok a hüle?

PaLa

#748 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 07:34

Most nézegettem az előfizetői szerződésemet, és azt olvasom, hogy ha felbontom az 1 éves szerződésem, akkor a fenmaradó x hóapok után 1600Ft-ot kel kicsingetnem ködbér gyanánt. Ha ez igy van akkor kibaszott jó, mert nem kell megvárnom a hűségszerződés végét... :eek:

Voltam már T-online -os, és ott ugy volt a ködbér, hogy a fennmaradó hónapok szorozva a teljes havidíjjal, ez gecibb módszer. Ezért vártam meg rendesen a hűségszerződés végét.
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "

Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.

#749 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 07:40

Idézet: NZIM - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 7:34

Most nézegettem az előfizetői szerződésemet, és azt olvasom, hogy ha felbontom az 1 éves szerződésem, akkor a fenmaradó x hóapok után 1600Ft-ot kel kicsingetnem ködbér gyanánt. Ha ez igy van akkor kibaszott jó, mert nem kell megvárnom a hűségszerződés végét... :eek:

Voltam már T-online -os, és ott ugy volt a ködbér, hogy a fennmaradó hónapok szorozva a teljes havidíjjal, ez gecibb módszer. Ezért vártam meg rendesen a hűségszerződés végét.

Tovabba ki kell fizetned a bekotest (ha elso huseg) es az eddig igenybe vett kedvezmenyeket is, tehat az altalad fizetett es a listaar kulonbseget.

Szerkesztette: repattila 2006. 12. 20. 07:43 -kor

#750 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 07:41

Idézet: PaLa - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 23:26

Ha 8 megabites vonalam lenne (esszé):

Letölteném a zinternetet (mer' mér ne :) Utána a zinternet kettőt is... És lenne tök gyors szexvidejóm. Meg...izé...Elfogyna 25 perc alatt a korlátom... Jaah, hogy nincs korlát? Akkor kigyün a számla, és leesek a szakadékba... Szal mé' jó nekem a gyorsabb net?

-------------------------------

Komolyan hozzászólva itt ha 8 megabit elröppenne, akkor nem tudom, hogy minek volt EDDIG korlát, ami állítólag ugye amolyan energiatakarékosság meg pénzkímélés lenne...

De nem ez a bajom, legalább legyen stabil, megbízható ami van. A korlátot át kell ugrani, arra van.

Én vagyok a hüle?

PaLa

Nem igazan ertem mi koze van a korlatnak a letoltesi sebesseghez...

#751 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 09:05

Idézet: pzstm - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 20:22

Tuti fognak rá lépni! Ennyire azért tudnak józanul gondolkodni szvsz! Más miatt nem is, akkor a pénz miatt!
Ha semmit nem tesznek, akkor valóban jelentős ügyfélszámcsökkenésre számithatnak!

Az UPC ebből a szempontból előnyben van, mivel ő pöccint egyet a modem beállításokon. Az ADSL 8MBit azonban már max 2km központtól való távolságot feltételez, így bizony nem fog mindenütt menni! Ehhez akkor létre kéne hozni pár központot a T-comnak, na ez érdekes lenne :)

SzaboZE

#752 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 09:23

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 9:05

Az UPC ebből a szempontból előnyben van, mivel ő pöccint egyet a modem beállításokon. Az ADSL 8MBit azonban már max 2km központtól való távolságot feltételez, így bizony nem fog mindenütt menni! Ehhez akkor létre kéne hozni pár központot a T-comnak, na ez érdekes lenne :)

SzaboZE

Bizony, bizony  :]

#753 Felhasználó inaktív   galilei 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 20. 10:22

Idézet: Papesz - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 22:51

Ráadásul szerintem az előfizetők 95 százalékának fingja sincs, hogy mi az az "up to 8 Mbps". Három hónapon belül itt fognak sírni, hogy nekik miért nem annyi.

Igen ezzel egyetértek ! Az oktondiaknak fogalmuk nincs róla mit jelent mindez, de ha meghallják, hogy a szomszédnak "hiper-szuper" internete van, akkor nekik is az kell majd. Mindenféleképpen rosszul jár a UPC, neki már az is számít, ha pár ügyfelet veszít, és nem növekedik az ügyfélszám megfelelő mértékben.
A múlt hónapban mondtam le a kábeltv-t, de vagy 10 percig győzködtek, hogy ne mondjam le, különféle kedvezményeket kínálva, amin már egy kicsit el is gondolkoztam, de aztán győzött a józan ész, így lett a Digitv, amivel ugyanúgy elégedett vagyok, mint a kábellel voltam, csak ez pénztárca kímélőbb most.
Tehát sztem nagy a valószínűsége, hogy a Chello is lépni fog, mivel egyre több új ügyfélre lehet számítani, és rendkívü fontos, hogy ebből a "nagy" piacból ki mekkora szeletet harap ki.
Eddig is reagáltak minden emelésre, most is fognak. Majd meglátjuk !

#754 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:26

Nem a cég jár rosszul, ha pár ember lemondja az előfizetését, hanem az ügyfélszolgálatos, akinél lemondták. Ezért győzködtek tíz percig, nem céghűségből. ;)

#755 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:47

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 9:05

SzaboZE

Honnan tudod, hogy nem hozott létre???
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#756 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:49

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 9:23

Bizony, bizony  :]

Ez azért inkább csak a fővárosra igaz.
Vidékre kéne itt is a fejlesztés sebességnöveléskor, nem? :think: (az elmúlt pár növelés alapján)
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#757 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 12:28

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 11:49

Ez azért inkább csak a fővárosra igaz.
Vidékre kéne itt is a fejlesztés sebességnöveléskor, nem? :think: (az elmúlt pár növelés alapján)

Nem. A matávnak a last mile lerövidítése sokkal nagyobb szopás, mint nekünk a vidék-budapest linkek kapacitásának növelése. Igaz ez utóbbi is általában 1-2 hónap átfutással megy, de az még mindig kevesebb, mint az ásás-túrás, ami a csavart érpár rövidítéséhez kell a magenta családnak.

#758 Felhasználó inaktív   james007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 12:53

NSD

nem tudod mi lehet a baj mert nem tudok belepni a prov.chello.hu ra nem fogadja el a jelszot ..
kertem hogy kuldjek el email ben a jelszot de az ugyan az amivel probalkozok es megsem jo.....esetleg kozponti hiba ?

fizikai cim 00-40-F4-2A-20-C8

elore is koszi

#759 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 12:56

Idézet: james007 - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 12:53

NSD

nem tudod mi lehet a baj mert nem tudok belepni a prov.chello.hu ra nem fogadja el a jelszot ..
kertem hogy kuldjek el email ben a jelszot de az ugyan az amivel probalkozok es megsem jo.....esetleg kozponti hiba ?

fizikai cim 00-40-F4-2A-20-C8

elore is koszi

Ráadásul nincs is ilyen mac a hálózaton... remélem router mögötti pc macaddressét írtad :D

#760 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 12:57

Mondjuk jelszó parában úgysem segíthet, csak a HD, miután elárultad nekik mindenféle személyes adataidat (illetve az előfizetőét). Tudod, adatvédelem, blablabla.

Központi hiba nincs.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.