HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások VII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások VII Értékeld a témát: -----

#2361 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:59

Idézet: Samott - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:41

Nem fogunk raverni a hollandokra... ott a light 3 megas... itt csak masfel lesz. :)

Samott

En inkabb az arakbol indulnek ki nem a nevbol, akkor pedig az easy lenne az itteni light.

#2362 Felhasználó inaktív   exbow 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:01

Idézet: repattila - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:30

A mihez tartast vegett: http://www.upc.nl/internet
Nem hinnem, hogy raverunk a hollandokra :)

Hát az ottani classic-kal kiegyeznék!  :)

8/1 Mega és nincs korlát! Bár árat nem találtam...

#2363 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:02

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:00

Akkor én is tippelek valamit, ha már mindenki tippel :)

Light: triplázás 1,5M/384K  (5GB)
Standard: triplázás 4,5M/1M (15GB)
Classic: triplázás 9M/1.5 M (30GB)
Plus: triplázás 18M/3M (60GB)

Valamint lehetséges, hogy be lesz vezetve a piacra egy easy (mondjuk régi light sebesség) és egy extreme csomag (mondjuk 24M/5M).

Szerintem a korlát maradni fog egyelőre. (Most dobjatok meg kővel) :D

Aztán az, hogy mi a UPC-valóság: előbb-utóbb kiderül :D

szerintem ez lenne UPC részéről a legelb@cottabb stratégia :) classik és pluss  kb 8 óra alatt érné el a korlátot.
Biztos sok elégedett user lenne :) ha az 1 hónapból tudnád használni ful sávszélen 8 órát :D :D

#2364 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: repattila - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:59

En inkabb az arakbol indulnek ki nem a nevbol, akkor pedig az easy lenne az itteni light.

Ott volt a szmajli... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2365 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:48

Ha a verseny kikényszeríti, akkor minden lehetséges.
Márpedig a Té elég nagyot emelt, még akkor is, ha mondjuk az átlag ADSL felhasználó a teljes sebességemelésnek csak a 60-70%-át kapja meg. (pl. 4 mbit helyett csak 2,8-3,2 mbit-et).

Persze, egyebkent sztem jo tipp volt, csak a feltoltest becsulted tul, foleg arra irtam.

Viszont szerintem nem lesz extreme csomag, vagy ha lesz akkor az a korlatlansagban lesz extreme.

#2366 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:06

szerintem a holland példát fogja kjövetni kb letöltésben, de kissebb up-al és eltörli a korlátot. az a reális szerintem. És biztos lesz alsó és felső kategóriában is 1-1 új csomag.

Szerkesztette: -=nfs=- 2007. 01. 24. 17:07 -kor

#2367 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:10

Idézet: repattila - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:22

Hat tudod emelhetik akarhova, ha egyszer egy letoltessel fullra kihasznalod a savszelt, akkor bizony 100mbites nettel se fog menni a bongeszes valami gyorsan...

nem tudom, ez az infó kinek a tapasztalata, mert otthon anno adsl-kapcsolattal (is) rendelkeztem.
stabil, gyors, korlátlan letöltés, csomag/tartalom mellett sokkal kedvezőbb áron.
akit ez nem bánt, vagy csodára vár, az gyanús.
a t-online mega a upc-hez képest, maximum loholhat utánuk mind teljesítményben, mind bevállalható/teljesíthető INTERNETSZOLGÁLTATÁS terén.
mind2 szolgáltatóval van/volt dolgom, teljesen különböző lakcímek alatt, összesen 5féle modemmel.
ezt kimagyarázni nagyon nehéz. nagyjából az előfizetők fele okés netileg, a másik fele meg háborog az előbb említett "okés netesek" miatt.
korláttörlés? sávszélességemelés?? hagyjanak már. szolgáltassanak a fizetett díjakért megfelelően, ne "lereagáljanak" egy gesztust a t-onlány ellenében.... :o
"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..."  -Airplane I.-ből szabadon...-
Juan Manuel Fangio&  the Maserati 250F
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-

#2368 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:17

Idézet: minimize - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:10

nem tudom, ez az infó kinek a tapasztalata, mert otthon anno adsl-kapcsolattal (is) rendelkeztem.
stabil, gyors, korlátlan letöltés, csomag/tartalom mellett sokkal kedvezőbb áron.
a t-online mega a upc-hez képest, maximum loholhat utánuk mind teljesítményben, mind bevállalható/teljesíthető INTERNETSZOLGÁLTATÁS terén.
mind2 szolgáltatóval van/volt dolgom, teljesen különböző lakcímek alatt, összesen 5féle modemmel.
ezt kimagyarázni nagyon nehéz. nagyjából az előfizetők fele okés netileg, a másik fele meg háborog az előbb említett "okés netesek" miatt.
korláttörlés? sávszélességemelés?? hagyjanak már. szolgáltassanak a fizetett díjakért megfelelően, ne "lereagáljanak" egy gesztust a t-onlány ellenében.... :o

szerintem lereagálás és kesztyűfelvétel közt óriási a különbség. Emlékezzetek vissza amikor 1-2 éve a verseny szükségességéről beszéltünk.

És majd belátod, hogy a verseny nem csak a sebességnek, hanem a minőségnek is jót tehet. Bár ebben el kell ismerni, még ha nem is szeretem a UPC-t, magasan ők vezetnek.

Szerkesztette: -=nfs=- 2007. 01. 24. 17:18 -kor

#2369 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:23

szerintem akkor olvass utána légyszíves a "kesztűfelvétel"-nek, körülbelül mit takarhat.
ez esetben (sem) tudja "felvenni a kesztyűt"  a upc, mert hiába emel akármit (sávszél/korlát), a korlátlan/olcsóbb-al nem tud versenyezni.
"És majd belátod, hogy a verseny nem csak a sebességnek, hanem a minőségnek is jót tehet. Bár ebben el kell ismerni, még ha nem is szeretem a UPC-t, magasan ők vezetnek."
ezt a 2mondatot pedig szerintem át kellene gondolnod, vagy azt kell gondoljam, hogy esetleg fizetnek érte.
minőségben/sebességben magasan a upc vezet??!
:omg:

Szerkesztette: minimize 2007. 01. 24. 17:24 -kor

"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..."  -Airplane I.-ből szabadon...-
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-

#2370 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:32

Pár oldallal ezelött kérdeztem egyébként majdnem ugyanezt.
Annakidején szükségből vezette be a upc a korlátot.
Ma is ilyen ótvar a hálózat vagy mivan?
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#2371 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:34

Idézet: minimize - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:10

Ez bizony nem tapasztalat, hanem teny, ha egyszer minden kapacitast egy vagy akarhany letoltesre hasznalsz, akkor bizony nem marad a bongeszesre, akar adsl, akar chello. Mert ahhoz, hogy a letoltes ne befolyasolja a bongeszest, prioritast kene felallitani az egyes csomagok kozott, amit egyik szolgaltato sem csinal (szerencsere), max te magadnak otthon megteheted.

A tobbi meg sztem mindenkinek a sajat dontese, en elegedett vagyok azzal amit kapok, nalunk ez a legjobb, de abszolult ertekben is boven jo, ha neked nem tetszik, fizess elo masra.
Az meg hogy kit ki fizet szerintem egyreszt nem temaja ennek a forumnak, masreszt pedig teljesen lenyegtelen, mert ugyebar mindenki leirhatja a velemenyet, ez egy ilyen forum.

Szerkesztette: repattila 2007. 01. 24. 17:37 -kor

#2372 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:50

személyeskedést kéretik befejezni.
Chello :bővitések és korlátozások az eredeti totyiktéma... :think:
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#2373 Felhasználó inaktív   scorpy03 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:51

Mire számíthatok ilyen értékekkel?  :think:

Kép

Szerkesztette: scorpy03 2007. 01. 24. 17:51 -kor

#2374 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:55

Idézet: scorpy03 - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:51

Mire számíthatok ilyen értékekkel?  :think:

őőőőőőőőőőőőőőőőőő ez chello totyix.Ha itt postolsz adsl ügyben szerintem kövezésre számithatsz maximum.

#2375 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:56

Idézet: tikva - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:32

Pár oldallal ezelött kérdeztem egyébként majdnem ugyanezt.
Annakidején szükségből vezette be a upc a korlátot.
Ma is ilyen ótvar a hálózat vagy mivan?

NSD már pár oldallal korábban vázolta, hogy kinek mi éri meg. Egy cégnek eszközöket is kell vásárolnia, és lehet, hogy mást is akar még ezen a hálózaton tolni - újabb, jelentős beruházás nélkül-, nem az internet backupot elősegíteni.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#2376 Felhasználó inaktív   ebertek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:57

Idézet: exbow - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:01

Hát az ottani classic-kal kiegyeznék!  :)

8/1 Mega és nincs korlát! Bár árat nem találtam...

Holland árak: http://www.upc.nl/internet/
chello extreme 20/2 €59.95
chello classic 8/1, de ez már megszűnt
chello power 6/1.5 €39.95
chello light 3/1 €32.95
chello easy 1536/256 €22.95
chello starter 384/128 €14.95
Forgalomlimit meg nincs..
ebi :) | flickr | My Webpage

#2377 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:58

nem kötekedésként, de észérveket nem tudtál írni, ilyent pedig: "ha egyszer minden kapacitast egy vagy akarhany letoltesre hasznalsz, akkor bizony nem marad a bongeszesre, akar adsl, akar chello..." véletlenül se írj, mert a mondat folytatásában cáfolod Magad, ráadásul mint anno írtam, volt/van mindkét szolgáltatónál előfizetésem, teszteltem párszor a 8év alatt, elhiheted.....de szerintem inkább hagyjuk, mert értelmetlen "elégedettekkel" vitázni, főleg nyilvános fórumon. örülj, hogy nálad minden frankó, hogy Te azt kapod, amiért fizetsz, és ne feledd:
"...teljesen lenyegtelen, mert ugyebar mindenki leirhatja a velemenyet, ez egy ilyen forum...."
:o

anno szar csomagok voltak t-éknél, drágán, jött a upc, húdejó volt, lehetett kit fikázni. időközben t-ék "megrázták" magukat, most mindenki a upc-atyaistenhez imádkozik, hátha. időtöltésnek nem rossz végül is, az tuti, de páran elgondolkodhatnának azon, miért is olyan jó drágábban, korláttal böngészni-letölteni-következő hónap 1-jét várni...tisztelet azoknak, akiknél egyszerűen nincs mód másfajta elérésre pillanatnyilag. ha esetemben (is) nem ez lenne, topikközelbe nem jönnék szabad véleményt nyilvánítani, ill. fikázódni, de így....
:think:

ui.: ígérem, befejeztem.
negatívval bombázók spóroljanak, továbblépek a kommenteken, ez szabad fórum.
:)

Szerkesztette: minimize 2007. 01. 24. 18:00 -kor

Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI

#2378 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:59

Idézet: minimize - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:58

nem kötekedésként, de észérveket nem tudtál írni, ilyent pedig: "ha egyszer minden kapacitast egy vagy akarhany letoltesre hasznalsz, akkor bizony nem marad a bongeszesre, akar adsl, akar chello..." véletlenül se írj, mert a mondat folytatásában cáfolod Magad, ráadásul mint anno írtam, volt/van mindkét szolgáltatónál előfizetésem, teszteltem párszor a 8év alatt, elhiheted.....de szerintem inkább hagyjuk, mert értelmetlen "elégedettekkel" vitázni, főleg nyilvános fórumon. örülj, hogy nálad minden frankó, hogy Te azt kapod, amiért fizetsz, és ne feledd:
"...teljesen lenyegtelen, mert ugyebar mindenki leirhatja a velemenyet, ez egy ilyen forum...."
:o

anno szar csomagok voltak t-éknél, drágán, jött a upc, húdejó volt, lehetett kit fikázni. időközben t-ék "megrázták" magukat, most mindenki a upc-atyaistenhez imádkozik, hátha. időtöltésnek nem rossz végül is, az tuti, de páran elgondolkodhatnának azon, miért is olyan jó drágábban, korláttal böngészni-letölteni-következő hónap 1-jét várni...tisztelet azoknak, akiknél egyszerűen nincs mód másfajta elérésre pillanatnyilag. ha esetemben (is) nem ez lenne, topikközelbe nem jönnék szabad véleményt nyilvánítani, ill. fikázódni, de így....
:think:

Teljesen igazad van. :respect:

#2379 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:02

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:56

NSD már pár oldallal korábban vázolta, hogy kinek mi éri meg. Egy cégnek eszközöket is kell vásárolnia, és lehet, hogy mást is akar még ezen a hálózaton tolni - újabb, jelentős beruházás nélkül-, nem az internet backupot elősegíteni.

ez elfogadhatatlan.nem válasz.ha valamit korlátoznak az elején,azzal a jelszóval hogy a hálózat JELENLEG fejlesztés alatt áll,akkor szerintem 6év és 3 chello előfizetés(nagy a család tudod) után
igenis jogom van megkérdezni.
Télleg ennyire X@r-ban van a hálózat,vagy menetközben a szolgáltató vesztette el a fonalat.
Sajna e totyik első két sorozata elveszett igy 2004 elötti hozzászólásokat nem áll módomban beidézni :(

#2380 Felhasználó inaktív   scorpy03 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:03

Idézet: tikva - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:55

őőőőőőőőőőőőőőőőőő ez chello totyix.Ha itt postolsz adsl ügyben szerintem kövezésre számithatsz maximum.

Ooopss sorry, ezt baromira félrenéztem  :Đ

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.