Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 9:14
Need For Speed: Carbon EA Games
Elküldve: 2006. 11. 10. 11:20
Amin a fejem fogom, mert köbö 8 éves gyerek színvonalú[...]
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 11. 10. 11:59
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 12:18
Szerintem belsőben jobban érezni az autó mozgását. Én külsőben nem tudom normálisan koordinálni a kormányzást, illetve a távolságok + sebességérzet is torzul rendesen.
Nekem a külső nézetes drift egyetlen eleme nem tetszik, hogy a kamera, gondol egyet és a nagyobb drfitnél elindul oldalra, na az aztán nem segít a kormányzásban és az ív tartásában.
Elküldve: 2006. 11. 10. 12:45
Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 11:59
Nekem a külső nézetes drift egyetlen eleme nem tetszik, hogy a kamera, gondol egyet és a nagyobb drfitnél elindul oldalra, na az aztán nem segít a kormányzásban és az ív tartásában.
Először én is külső nézetből játszottam, de miután váltottam a motorháztatős nézetre, jobban megy a dolog.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2006. 11. 10. 15:04
Én most úgy jácok hogy minden verseny aszfaltnézetből csak a drifet nyomom külsőből.
így nagyobb a sebességérzet is meg pl canyonál nagyon jól el lehet találni hol leht kibujni a másik mögül, mg nem utolsó sorban látványosabb is így.
így nagyobb a sebességérzet is meg pl canyonál nagyon jól el lehet találni hol leht kibujni a másik mögül, mg nem utolsó sorban látványosabb is így.
Elküldve: 2006. 11. 10. 15:28
Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 10:23
Ha ez megnyugtat ez egy jó nagy baromság. :Đ
Jól van. Nekem 8.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 10. 15:55
Idézet: Asker - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 11:20
fentebbieknek akik szerint az audi le mans a legjobb.... 380 a vége.... pedig csík szerint eki kéne menni a legtöbbet....
Mivel én mondtam, így válaszolok is. A legjobb nem azt jelenti, hogy leggyorsabb. Ha a 3 csík átlagát nézem, ennek a kocsinak a legjobbak az értékei. Elhiszem, hogy a Shelby megy 400-al, de messze nem olyan vezethető.
Az Audi ellen először 240SX-el mentem (neten), esélytelen volt. Aztán próbáltam Skyline-al, szintén esélytelen. Ekkor váltottam Audira, hogy tudjam tartani a lépést a csávóval, aki szintén ezzel ment, míg pár másik játékos Gallardoval és Murcielagoval jöttek, esetleg KoenigSeggel. Esélytelenek voltak a két audival szemben.
Egyébként unlockoltam amit tudtam.

Ami hiányzik:
- a 20 védekezős verseny, ez szerintem már nem lesz meg
- lezúzni 100 rendőrautót, ezt nem fogom megcsinálni, mert nincs kedvem még egyszer fél órát üldőzősdizni.
- 50000-t gyűjteni egy freeroamban. Ez szerintem nem lesz meg sose.
Elküldve: 2006. 11. 10. 16:24
vazze, ilyen gyík játékot... egy mezei rendőrautó letolta a teherkocsit.
Pár megoldás azért tetszik benne, de összességében egy nulla az MW-hez képest.
Érdekes, hogy számomra úgy tűnik, nálam 800x600xlow állásban jobban akad, mint 1024x768xkb. medium állásban. Athlon XP 1800+, 512 ram és 9600XT. Átlag 22-23 fps azért megvan
Ja, mennyit számít a 8xAGP? Mert nekem csak 4x az alaplapom... Lassan már csereérett lesz a gép.
Pár megoldás azért tetszik benne, de összességében egy nulla az MW-hez képest.
Érdekes, hogy számomra úgy tűnik, nálam 800x600xlow állásban jobban akad, mint 1024x768xkb. medium állásban. Athlon XP 1800+, 512 ram és 9600XT. Átlag 22-23 fps azért megvan
Ja, mennyit számít a 8xAGP? Mert nekem csak 4x az alaplapom... Lassan már csereérett lesz a gép.
Az élet harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.
Elküldve: 2006. 11. 10. 18:21
Idézet: Taranis - Dátum: 2006. Nov. 10., Friday - 15:55
Mivel én mondtam, így válaszolok is. A legjobb nem azt jelenti, hogy leggyorsabb. Ha a 3 csík átlagát nézem, ennek a kocsinak a legjobbak az értékei. Elhiszem, hogy a Shelby megy 400-al, de messze nem olyan vezethető.
Az Audi ellen először 240SX-el mentem (neten), esélytelen volt. Aztán próbáltam Skyline-al, szintén esélytelen. Ekkor váltottam Audira, hogy tudjam tartani a lépést a csávóval, aki szintén ezzel ment, míg pár másik játékos Gallardoval és Murcielagoval jöttek, esetleg KoenigSeggel. Esélytelenek voltak a két audival szemben.

Ami hiányzik:
- lezúzni 100 rendőrautót, ezt nem fogom megcsinálni, mert nincs kedvem még egyszer fél órát üldőzősdizni.

Ami hiányzik:
hmm. ez furcsa. nekem az audi könnyen átpördül míg a skyline úgy fogja a kanyart mintha mágnesvasút lenne...
én átlagban a csúcs merdzsót néztem/éreztem legjobbnak azt teszi agép is utoljára , az r8 túl könnyen átfordul.
de nemértem ménem tettek bele egy 599GTB Fiorano-t???
ps:diabló? az exoticok polskija....
Szerkesztette: Asker 2006. 11. 10. 18:22 -kor
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."
Elküldve: 2006. 11. 10. 18:44
Idézet: zseko - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 16:24
...
Tutira semmit.
Semper Fi
Elküldve: 2006. 11. 10. 18:52
Eddig sétagalopp volt a játék, de Wolf és a feka csaj (nem tudom a nevét) lenyomása után durván bekeményít a játék... Bekapcsolja az összes cheatet, amit csak lehet (irreális gyorsulás, 0.1 másodperces lassulás 300-ról 150-re, Globus Ketchup...). Először örültem, hogy végre van valami kihívás a játékban, de ez a pofátlan csalás dühítő!
A Caymanom fölött kezd eljárni az idő, kellene egy jobb gép, most unlockoltam a Suprát, de nem fogom megvenni, még várok...
A Caymanom fölött kezd eljárni az idő, kellene egy jobb gép, most unlockoltam a Suprát, de nem fogom megvenni, még várok...
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 11. 10. 18:54
Idézet: Asker - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 18:21
hmm. ez furcsa. nekem az audi könnyen átpördül míg a skyline úgy fogja a kanyart mintha mágnesvasút lenne...
Ez igaz is, mindegyik Nissan nagyon jól vezethető és kanyarokban is könnyen kezelhető. Az Audi jobban csúszkál, de ezt még mindig magasabb sebességen teszi (részben persze azért is mert jobban gyorsul és nagyobb a végsebessége), mint a Skyline.
Szűkebb, kanyargósabb pályákon talán megfogható az Audi, de máshol nem nagyon, sajnos.
Elküldve: 2006. 11. 10. 19:27
Idézet: Taranis - Dátum: 2006. Nov. 10., Friday - 18:54
Szűkebb, kanyargósabb pályákon talán megfogható az Audi, de máshol nem nagyon, sajnos. 
hiába no, már csak találgatni tudok hogy kinek a seggébe teszi be jövőre az ea a nyelvét... :Đ
mw: bmw, kárbon: audi, köv?? :Đ
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."
Elküldve: 2006. 11. 10. 19:53
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2006. 11. 11. 00:11
Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 19:16
Pedig jó a Supra, azzal vertem meg a Dariust. 
Tessék kapaszkodni: tetszőleges jól beállított autóval meg lehet nyerni mindent. Akkor vált -számomra-bizonyítottá, mikor egy driftversenyre a jó öreg rx-8-al mentem, és miután megnyertem, besorsolt egy körversenyt, és azt is gond nélkül hoztam vele- mindezt a végén. Az amcsi autós csajt, és wolf-ot is megcsináltam utána az új autóikkal a kanyonban...
ps: ofkóz, ember ellen mit sem ér a gyenge autó, csak arra utaltam, hogy darius bármivel elverhető.
Szerkesztette: freeone 2006. 11. 11. 00:12 -kor
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2006. 11. 11. 00:19
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 18:52
Eddig sétagalopp volt a játék, de Wolf és a feka csaj (nem tudom a nevét) lenyomása után durván bekeményít a játék... Bekapcsolja az összes cheatet, amit csak lehet (irreális gyorsulás, 0.1 másodperces lassulás 300-ról 150-re, Globus Ketchup...). Először örültem, hogy végre van valami kihívás a játékban, de ez a pofátlan csalás dühítő!
akkor sztem egy cipőben járunk, mert nekem is eléggé bekeményített most olyan 65%-nál.
örültem az egyik ilyen verseny 1. körében amíg első voltam, de aztán a 2. kör vége felé nekicsapódtam a falnak egy kicsit, és máris ugrott az 1. helyem. k*rv*ra bosszantó.
pedig most egy aston martin db9-esem van, csutka mocituning, és még így is szarrá vernek.
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64
Elküldve: 2006. 11. 11. 01:08
Jól van freeone, te egy ügyes gyerek vagy.
Nekem még a Suprával (ábszolút stock) sem sikerült megcsinálni az összes futamot, volt egy-két circuit, meg speedtrap, (a 21th streeten) amin esélyem sem volt. Bár, lehet a csapattag (Samson) miatt, Nikkivel, vagy azzal a másik draftolóssal ment volna, nemtom. Ez a csapatos versenyzés jó nagy baromság. Nem sokat segítettek a futamok alatt, sőt sokszor inkább hátráltattak. Párszor még le is blokkoltak és olyankor csapkodhatom az asztalt. 
A gép viszont szemtelenül csal, egyszerűen gusztustalan látni, hogy 40 mpvel van mögöttem, és hipp-hopp ott figyel a visszapillantóban. Ez nem csak az ellenfeleknél van így, hanem a rendőröknél is. Fakabát elhúz valami teljesen más irányba, azt gondolom, hogy: na jól van, vége. Erre csak feltűnik. Ha ilyen gyors akkor miért nem ér utol teljesen, miért csak odáig?
A 3. dolog, a padka! Valahogy a padkák magasabbak szoktak lenni a való életben.... :confused: Ez mondjuk már a NFS 3 (Hot Pursuit) óta zavar (az ez előtti verziókat nem ismerem)
Aston Martin DB9:
Nagyon gyenge gépezet. A Wolftól vettem el egy olyant, de nem sokra mentem vele. A tuningolás egyébiránt nem sokat segít...
A gép viszont szemtelenül csal, egyszerűen gusztustalan látni, hogy 40 mpvel van mögöttem, és hipp-hopp ott figyel a visszapillantóban. Ez nem csak az ellenfeleknél van így, hanem a rendőröknél is. Fakabát elhúz valami teljesen más irányba, azt gondolom, hogy: na jól van, vége. Erre csak feltűnik. Ha ilyen gyors akkor miért nem ér utol teljesen, miért csak odáig?
A 3. dolog, a padka! Valahogy a padkák magasabbak szoktak lenni a való életben.... :confused: Ez mondjuk már a NFS 3 (Hot Pursuit) óta zavar (az ez előtti verziókat nem ismerem)
Aston Martin DB9:
Elküldve: 2006. 11. 11. 07:39
Idézet: freeone - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 0:11
Tessék kapaszkodni: tetszőleges jól beállított autóval meg lehet nyerni mindent. Akkor vált -számomra-bizonyítottá, mikor egy driftversenyre a jó öreg rx-8-al mentem, és miután megnyertem, besorsolt egy körversenyt, és azt is gond nélkül hoztam vele- mindezt a végén. Az amcsi autós csajt, és wolf-ot is megcsináltam utána az új autóikkal a kanyonban...
Ami a vicc, hogy még könnyebb is volt. Ui. a gyorsabb járgánytól a catch-up miatt csak felgyorsul minden, de előnyt nem szerzel.
ps: ofkóz, ember ellen mit sem ér a gyenge autó, csak arra utaltam, hogy darius bármivel elverhető.
naja, dariust én is stock skylineal győztem le.
Szerkesztette: -Turbo- 2006. 11. 11. 07:40 -kor
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 11. 08:50
Sziasztok!
Olyan gondom van a játékkal, hogy nem tudom feltelepíteni, mert nem tetszik neki a directx fogja magát és kilép a telepítésből, pedig a legújabb dx van dent. Valakinek van valami ötlete?
Köszi a tippeket!
Olyan gondom van a játékkal, hogy nem tudom feltelepíteni, mert nem tetszik neki a directx fogja magát és kilép a telepítésből, pedig a legújabb dx van dent. Valakinek van valami ötlete?
Köszi a tippeket!

Súgó
A téma zárva.