HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed: Carbon - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed: Carbon EA Games

#741 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 11. 23:50

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 19:24

ok mester! :respect:

de előbb még van egy 10k-t érő pályavisszafoglaló verseny, amit ez az Inferno banda szervez. elég nehéz, és kanyargós 2 körös pálya. majd vhogy elintézem a dolgot, mert a darius-féle versenyek már ott figyelnek a térképen. :)

Úgy vettem észre (tévedés joga fenn tartva), hogy territóriumhoz van az kötve, hogy hol milyen autót kapsz. Eddig úgy gondoltam, hogy az a módszer, hogy x számú terület elfoglalása után kapod meg az "a" autót, aztán elfoglalsz még egyet, akkor "b"-t stb. Most inkább úgy gondolom, hogy szépen le van kottázva, hogy melyik autót melyik terület elfoglalásáért kapod. (Ezen kívül vannak ugye olyan versenyek, ahol autó a jutalom pl.:Murcit is így lehet szerezni) Ha emlékeznék melyik terület elfoglalása után vált elérhetővé a Skyline megmondanám, de nem már fingom sincs. :Đ

Szerkesztette: Cadaver 2006. 11. 11. 23:58 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#742 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 00:01

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 23:50

(Ezen kívül vannak ugye olyan versenyek, ahol autó a jutalom pl.:Murcit is így lehet szerezni)

A Murcit, a Gallardot, a Lancert, az Impreza-t mind mind pályákon lehet szerezni ha rámutatsz a versenyre akkor ki is írja az infó ablakban ahol mutatja a mapot meg a többi infót a versenyről hogy mit lehet vele unlockolni csak várni kell amíg a legalján begördül. ;) Így kerestem meg az Impreza-t. A skyline-t viszont nem láttam... :(
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#743 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 00:16

Idézet: BIGfoot - Dátum: 2006. nov. 12., vasárnap - 0:01

A skyline-t viszont nem láttam... :(

Mert ahhoz nem egy versenyt kell megnyerni, hanem egy egész területet (negyedet, kerületet, zónát, territóriumot, terráriumot :Đ ) kell elfoglalni. A játék végén szinte minden terület elfoglalása után ad valamilyen autót, csak azt nem lehet tudni, hogy mikor-milyet.

Egyébként Skyline-al baromi nehéz driftelni, annyira tapad az autó, hogy alig lehet csúsztatni. 1 canyon driftet mentem vele, és 5 számjegyű driftet nem is tudtam vele összeszedni. Még szerencse, hogy a riválisok annyira bénák voltak, hogy a táv 40%-ánál még 0 pontjuk volt. :Đ
Ha jól számolom mindössze 3 körpályás drift verseny van a karrier módban, mondjuk nem is olyan nagy baj, hogy nincs több...

Szerkesztette: Cadaver 2006. 11. 12. 00:17 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#744 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 00:27

A world map-on van olyan opció, hogy terrritory map vagy mi. Na arra rá kell bökni, és mutatja mely terület mit unlockol. A 4. területen a középső rész a suprát unlockolja, az alsó középső a skyline-t. Az alsó középső versenyeit akkor látod, ha a suprás részből megcsináltál egyetlen versenyt.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#745 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 02:13

Na, este elkezdtem én is. Most huszonvalahány százaléknál járok. Még mindig az alap RX-8 van meg, eddig mindenkit simán vertem. :D
Lényegében ugyanaz a cucc, mint az NFSU játékok, tehát arra jó, hogy egyszer végigvigyem. Az egyetlen igazi pozitívum számomra a társak betétele. :) Én a blokkolót szoktam vinni, az hasznos és nem tud nekem ártani. :D A többieknek annál inkább. :]
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#746 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 12. 21:53

De örülök, hogy a supra az első elérhető hármas szintű autó. Asszem ezzel elleszek egy darabig. Imádom.  :respect:

Kép

Kép

Kép

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#747 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 22:57

Mekkora egy szemétláda ez a játék.... Megyek nagy keményen a Zillel és a kukimaki rendőr a szánalmas kis kocsijával, letol az útról!!! :eek :eek: :reklamacio: :reklamacio:

#748 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 23:15

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 23:50

Úgy vettem észre (tévedés joga fenn tartva), hogy territóriumhoz van az kötve, hogy hol milyen autót kapsz. Eddig úgy gondoltam, hogy az a módszer, hogy x számú terület elfoglalása után kapod meg az "a" autót, aztán elfoglalsz még egyet, akkor "b"-t stb. Most inkább úgy gondolom, hogy szépen le van kottázva, hogy melyik autót melyik terület elfoglalásáért kapod. (Ezen kívül vannak ugye olyan versenyek, ahol autó a jutalom pl.:Murcit is így lehet szerezni) Ha emlékeznék melyik terület elfoglalása után vált elérhetővé a Skyline megmondanám, de nem már fingom sincs. :Đ

köhöm...most szereztem meg 72%-nál a kicsikét (mármint a skylinet-t), most majd ki is fogom próbálni az egyik kis csicskával a canyon versenyben, ő egy murcival megy.

sokat filóztam, hogy corvette z06 vagy skyline, de végül is az utóbbi mellett döntöttem. :cool:

mért nem tudok első lenni a canyonban a wolf ellen (már a dariusnál van és murcival megy)???? állandóan elvesztem a versenyt, hiába lógok meg előle! :reklamacio:

Szerkesztette: Blackdeath 2006. 11. 12. 23:48 -kor

gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#749 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 23:51

Mert a Skyline-t választottad és nem a Z06-ot! :]

#750 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 23:55

Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 12., vasárnap - 23:51

Mert a Skyline-t választottad és nem a Z06-ot! :]

nyasgem! a corvette z06 túlontúl drága vót! :D

örültem, hogy meg tudtam venni ezt a rohadt skyline-t, 70k-t költöttem rá, és még így sem fullos a performansz tuning. maradt kb. fél rugóm. :)

Szerkesztette: Blackdeath 2006. 11. 12. 23:55 -kor

gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#751 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 12:38

Arcok, helpet tud valaki? Haver hívott tegnap, akinek EREDETI a játéka, hogy kidobja a játék a desktopra, de hibaüzenet nincs. Kérdeztem, hogy melyik résznél dobja ki, erre elkezdett hablatyolni, amiből annyit értettem meg, hogy úgy 60% körnéykén jár karrierben és a csapattársakkal akar valamit bohóckodni... Ennél többet nem tudok, ne kérdezzetek. :think:

Szerk.: Nah, írtam az EA supportnak a cimbi nevében egy felháborodott levelet, kiváncsi vagyok, hogy válaszolnak-e egyáltalán és ha igen, akkor mit. Ettől függetlenül ha valakinek van megoldása a prollémára, köszi leszek. :)

Már csak azért is, mert amíg kidobálja a havert, addig nem tid STi-t szerválni és én addig nem tudok nektek egy mesterművet bemutatni. :D

#752 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 13:06

Itt már többször ki lett fejtve, hogy többeket, azaz mindenkit kidobál a desktopra. Majd egy pacs talán megoldja.

#753 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 13:10

Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 13:06

Itt már többször ki lett fejtve, hogy többeket, azaz mindenkit kidobál a desktopra. Majd egy pacs talán megoldja.

Itt csak olyat olvastam, hogy .exe hibával dobott ki. A csákó szerint meg semmilyen hibaüzenet nincs, egyszerűen bezárja a játék saját magát. :think: No mindegy, kiváncsian várom, hogy az EA mit fog válaszolni...

#754 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 13:18

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 13:10

Itt csak olyat olvastam, hogy .exe hibával dobott ki. A csákó szerint meg semmilyen hibaüzenet nincs, egyszerűen bezárja a játék saját magát. :think: No mindegy, kiváncsian várom, hogy az EA mit fog válaszolni...

Rossz billentyű, kontaktos ALT+F4  :D  :Đ

#755 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 13:22

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 13:10

Itt csak olyat olvastam, hogy .exe hibával dobott ki. A csákó szerint meg semmilyen hibaüzenet nincs, egyszerűen bezárja a játék saját magát. :think:

Én magam is írtam, hogy hibaüzi nélkül vagdos ki, általában a loading képernyőnél versenyek után, illetve előszeretettel dobál ki a crewval való ténykedésekkor. Sőt az utóbbi időben amikor loadingolom az aliasomat és rögtön a career módba akarok lépni akkor is gyakran desktopra vág.

#756 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ] :Đ
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#757 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Engem is exe hiba nélkül vág ki általában, és soha nem verseny közben, hanem a mapon, menüben járkálva. Csak ugye le lettünk ugatva, hogy a a werzió miatt, pedig nem is :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#758 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 13:28

GAI, neked hogy megy a Carbon a drágaszággal?

#759 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 13:44

Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 13:28

GAI, neked hogy megy a Carbon a drágaszággal?

1280x1024, 4xaa (többet a driver nem enged valami miatt), 16xaf, + sstraa :D + gamma corrected aa, a játékban minden maximumon kivéve a motion blurt mert attól hányok :Đ

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#760 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 14:29

Ha hiszitek, ha nem, válaszolt az EA, egész pontosan egy G. Watts nevű arc, aki saját aláírása alapján a hivatalos terméktámogatás asszisztens, vagy mi. Durva fordításban a válasza tehát:

"Dear Mr. XY! (ez én lennék :D )

Köszönjük, hogy megvásárolta az Electronic Arts termékét. Reméljük, hogy kellemes szórakozást fog önnek nyújtani a Need for Speed: Carbon. Az Ön által jelzett hibáról egyáltalán nem kaptunk eddig jelzést sem a hivatalos teszterektől, sem a "többiektől akik megvették" (hát ezt másképp nem tudtam fordítani :omg: ). Kérjük ellenőrizze, hogy a PC-je alkalmas-e a szoftver hibátlan futtatására, mert a PC alkalmatlansága miatti reklamációkat el kell utasítanunk.

Best regards: G Watts
Official EA Support Assistant"

:think:

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40