Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 11:06
Nem emlékszem, hogy ki mondta, hogy "belső" nézetből lehetetlen driftelni, és majd meglátom, csak próbáljam ki. Kipróbáltam, lehet, sőt nekem ismét jobb eredményeim vannak "belső" (motorháztető) nézetben, mint külsőben.

Ez az egész drift egy sux!!! Hogy lehetett így elbaxni?
Idióta a kocsi mozgása. Miért kell, hogy ugyanarra az irány bill lenyomásra ki kell b*sznia a farát 90 fokban keresztbe, amire rendes versenyen csak egy kicsit kanyarodik. Ki a f*sz találta ezt ki?
A másik kedvencem, mikor csúszok 85 fokban merőlegesen az útra és visszafelé kormányzok (tehát a csúszással ellentétesen) Csúszok tovább, de a kocsi fara beelőz. Frankó, hogy tudok kanyarodni keresztbe csúszó első kerekekkel is. A hideg kiráz tőle! De biztos csak attól, hogy a newtoni fizikához vagyok szokva...
40%-nál járok és eddig 1, azaz egy drift versenyt csináltam meg. Nem is ment, meg nem is erőltettem azóta. Talán 2x próbáltam, aztán elkapott az ideg és kiléptem...
Aztán ott a csapattárs: az útkereső a levágott útról visszakanyarodva szokott belészállni oldalról.
A szélárnyékos balek meg elémjön, lelassít 20-ra. Ha elfogy a szélárnyék lelassít 20-ra.... Meg úgy általában is divatos dolog 20-ra lassítani: az ellenfelek is ezt csinálják. Egy estben nem csinálják: ha vége van a versenynek és szétszélednek, akkor csak 432-vel tudnak közlekedni, kikerülni viszont már nincs eszük. Ha nekem jön és nyomom a gázt, akkor egymást tolva is állhatunk akár percekig. Ez persze a régi NFS-ekben is így volt és úgy tűnik meg is marad. Olyan lesz mint a Colinban 6-7 részen kereszül megmaradó betonbokrok...
A másik jellegzetesség a forgalomban szereplő autók jobbra-balra rángatása kikerülésnél. Először gondosan az egyik irányba rántja, majd amikor én ezt észlelve a másik iránya kerülnél, akkor bumm. Egy hirtelen ügyes mozdulattal máris elém rántja.
És akkor ugye a grafika/gépigényről nem is beszéltünk... hát ilyen egy jó termék!
Na ennyit összefoglalóul.
Amúgy maga a verseny nem különsebben nehéz eddig, Alfával kezdtem, de meguntam és vettem egy Chryslert. 30%-ig nem volt meg minden tuningom. Na ott már kezdett nehezedni, 20%-nál pl a kanyonban azért meg kellett izzadni. Ugye már méretei miatt sem kanyarba való a gép, de amúgy sem erőssége: kanyarokban tetű lassú. Viszont egyenesben!!!.... na ott is lassú volt, mert stock motor és kompresszor volt benne.

Most 40%-nál pedig megintcsak meguntam és Mustagra váltanék, de abban alig lehet tuningolni.
Kérdés: Ha a vizuál tuning résznél vagyok, és ráálok egy szpojlerre pl, majd nyomok egy 3-as gombot, hogy ne az idétlen béna kameranézetben kelljen megnéznem hogy áll a gépen, akkor ESC után a a f*szért nem abba a menűbe rak vissza? Vagy van vmi billkombináció amit nem ismerek?
ps: Hogy a belső nézethez is hozzászóljak: Driftben nem tudom mennyivel jobb úgy, de sima versenyben bármilyen játékban jobban érezni a pálya széleit belső nézetből. Onnan vhogy szélesebbnek tűnik. Gondolom driftnél is megvan ugyanez az érzet...
Szerkesztette: vipisrac 2006. 11. 11. 13:07 -kor