Krinyo
Xbox 360 II.
Elküldve: 2007. 10. 29. 19:14
Koszi a tippet Inquisitor, bejott, volt is naluk, 1300-ert aranyozott csatis atalakitot kaptam. Vegre elrakhattam a fiokba a komponens kabelt. Az elso, ami feltunt, hogy HDMI-n sokkal "fakobb" a kep, mint komponensen. Aztan rajottem, hogy talan nem 640x480-ban kellene hajtani.
Atallitottam 1280 x 768-ra, mindjart finomabb lett a dolog. A szinek viszont most kozel sem annyira teltek, mint komponensen, persze ez a teve nyugje, nem a konzole...
Krinyo
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2007. 10. 29. 19:52
és tft-n milyen? jobb pl. egy wide tft-n, mint egy 4:3-as képcsöves tv-n?
Elküldve: 2007. 10. 29. 19:58
Idézet: Renwick - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 16:34
Ez világos, csakhogy ugye a felvetés az volt, hogy túlárazzák az Elite-et, márpedig a vinyók beszerzési árát összehasonlítva ez sztem teljesen nyilvánvaló. 
üdv
R.
üdv
R.
Hat ha a beszerzesi arat nezzuk, mindenkeppen
De ez nem az Elite tularazasa, hanem a vincsie. Ugye a kulon megvasarolhato 20GB-os is 25e, ami kiteszi a Core es a Premium gepek kozotti arkulonbseget, holott nem csak a vincsivel tobb a Premium a Corenal. Es az a 25e a vincsiert rablas: a tok kerulhet vagy 1e-be (sokat mondtam szerintem), a 20 gb-s vincsi meg 3-4e, vagy meg annyi se...
Elküldve: 2007. 10. 29. 20:09
Idézet: Gabesz - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 19:52
és tft-n milyen? jobb pl. egy wide tft-n, mint egy 4:3-as képcsöves tv-n?
Ha tolem kerdezed, fogalmam sincs.
Elküldve: 2007. 10. 29. 20:15
Idézet: PolaR - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 19:58
Es az a 25e a vincsiert rablas: a tok kerulhet vagy 1e-be (sokat mondtam szerintem), a 20 gb-s vincsi meg 3-4e, vagy meg annyi se... 
Ez a konzolbiznic, a kiegeszitokon lehet visszahozni az eloallitasi ar alatt eladott konzol vesztesegeit...
Krinyo
Elküldve: 2007. 10. 30. 01:16
Idézet: PolaR - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 16:15
Emiatt ne izgulj, nekem tobb mint 10 ev PC-s jatekos multam volt, megsem okozott kulonosebb problemat a kontrollerrel valo jatek. Teny, kellett hozza par honap, amig teljesen hozzaszoktam, de addig sem szenvedtem, csak nem voltam olyan ugyes, mint PC-n 
ami azt illeti en most ott tartok, hogy a Bioshockot jatszom PC-n, XBOX 360 kontrollerel
Miert? Azert PC-n mert van 5.1 hangzas, valamint jobban nez ki a jatek a TV-m nativ felbontasaban (TV-t hasznalok monitornak) es azert kontrollerrel mert egyszeruen hozzaszoktam ahhoz a plusz feelinghez ami a rezgos kontrollernek koszonheto, ahogy nem csak latsz mindent a monitoron hanem erzel is. Es hat miert is ne? Elvegre nem egy multishooter ahol a halalbiztos celzasokon mulik minden
Kulonben a Crysis demot kiprobalva (tok veletlenul vettem eszre mert meg mindig csatlakoztatva volt a gamepad a gepemhez) azt kell mondjam, hogy szenzaciosan van programozva itt is az X360 kontroller rezgese, sot annak ellenere, hogy (tudtommal) a Crysis csak PC-re jon ki, a jatek elejen a tutorialban mindent a kontrollernek megfeleloen jelez ki es mutat.
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2007. 10. 30. 01:18
Ez a "Crysis csak PC-n" valamiféle pacsi az Nvidiának meg az AMD-nek, hogy miután a bepalizható közönség begyűjtötte az új CPU-t és videokártyát, csak utána derüljön ki hogy egy Xbox árából is megúszhatták volna
LY
Elküldve: 2007. 10. 30. 01:19
Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 20:14
Koszi a tippet Inquisitor, bejott, volt is naluk, 1300-ert aranyozott csatis atalakitot kaptam. Vegre elrakhattam a fiokba a komponens kabelt. Az elso, ami feltunt, hogy HDMI-n sokkal "fakobb" a kep, mint komponensen. Aztan rajottem, hogy talan nem 640x480-ban kellene hajtani.
Atallitottam 1280 x 768-ra, mindjart finomabb lett a dolog. A szinek viszont most kozel sem annyira teltek, mint komponensen, persze ez a teve nyugje, nem a konzole...
Krinyo
Krinyo
es miert nem hasznalod akkor egyszeruen az eredeti komponens kabelt? amugy sokan panaszkodtak az olcsobb HDMI kabelek minosegere, meg az is lehet hogy onnan jon a "gond"
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2007. 10. 30. 01:24
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 2:18
Ez a "Crysis csak PC-n" valamiféle pacsi az Nvidiának meg az AMD-nek, hogy miután a bepalizható közönség begyűjtötte az új CPU-t és videokártyát, csak utána derüljön ki hogy egy Xbox árából is megúszhatták volna 
az tuti, annyira biztosan le lehetett volna "butitani" a jatekot hogy konzolon is elinduljon, es garantaltan nem nezett ki volna meg ugy sem gyengen. Vajh miert van nekem olyan erzesem hogy ki fog ez jonni konzolra is? (most hogy igy belegondolok eleve gyanus az XBOX 360 kontroller iyen szintu tamogatasa - tehat rendesen kiirja a tutorialban hogy X, B, A gomb, LS, RT, stb tehat nem egy univerzalis gamepad gombkiosztasrol van szo)
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2007. 10. 30. 03:10
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 1:18
háát őőő izé.. lasssan a wuxga lcd-k korszaka beköszönt eközben ez a crysis 36 fps-t produkál 8800gt-n 1280x1024 módban aztis csak szarráhajtva, AA nélkül...
Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 30. 03:16 -kor
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2007. 10. 30. 05:42
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 1:19
es miert nem hasznalod akkor egyszeruen az eredeti komponens kabelt? amugy sokan panaszkodtak az olcsobb HDMI kabelek minosegere, meg az is lehet hogy onnan jon a "gond"
Mert szeretnek minel kevesebb kabelt latni, azt meg toldozni-foldozni kell, a tevem nem fogad kozvetlenul komponenst, hanem elobb jon a box komponens csatlakozoja, az bele a teve adapterkabelebe, vegen VGA-csatival, az meg egy VGA-DVI atalakitoba. Szal nem egyszeru.
A boxhox mellekelt HDMI-kabel meg mindennek tunik, csak olcso, vacak darabnak nem. Az egyesek meg nullak a jelek szerint ugyanugy atmennek rajta, mint masikkal, szal nem ez lehet a kulonbseg oka. Inkabb az, hogy DVI-on mas beallitasokkal ment a teve, mint analogban. Allitottam a kontraszton es fenyeron, es maris minden back to normal.
Elküldve: 2007. 10. 30. 07:10
Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 21:15
Ez a konzolbiznic, a kiegeszitokon lehet visszahozni az eloallitasi ar alatt eladott konzol vesztesegeit...
Krinyo
Krinyo
Meg a jatekokon. Es ez meg oke is, hisz igy a konzolgyartonak az all erdekeben, hogy minel tobb jo jatek jelenjen meg. Abbol tobbet vesznek, neki is tobb lesz a bevetele. Es kihozni a fejlesztocegekbol a legjobbat, minden teren, az elismeresre melto feladat. De az, hogy ulni egy teremben, es azon agyalni meeting kozben, hogy hanyszoros aron adjuk el a kiegeszitot, amivel leraboljuk az egyszeri konzoltulajt, gusztustalan...
Elküldve: 2007. 10. 30. 07:20
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 2:16
ami azt illeti en most ott tartok, hogy a Bioshockot jatszom PC-n, XBOX 360 kontrollerel 
Miert? Azert PC-n mert van 5.1 hangzas, valamint jobban nez ki a jatek a TV-m nativ felbontasaban (TV-t hasznalok monitornak) es azert kontrollerrel mert egyszeruen hozzaszoktam ahhoz a plusz feelinghez ami a rezgos kontrollernek koszonheto, ahogy nem csak latsz mindent a monitoron hanem erzel is. Es hat miert is ne? Elvegre nem egy multishooter ahol a halalbiztos celzasokon mulik minden
Kulonben a Crysis demot kiprobalva (tok veletlenul vettem eszre mert meg mindig csatlakoztatva volt a gamepad a gepemhez) azt kell mondjam, hogy szenzaciosan van programozva itt is az X360 kontroller rezgese, sot annak ellenere, hogy (tudtommal) a Crysis csak PC-re jon ki, a jatek elejen a tutorialban mindent a kontrollernek megfeleloen jelez ki es mutat.
Figyi, ha van olyan geped, hogy birja, miert ne?
En csak a demot lattam PC-n, de X360-on jatszottam vegig. A monitorom nativ felbontasa 1600x1200 (raadasul nem is 16:9), es ebben a felbontasban valahogy nem ment olyan roccenesmentesen a jatek, mint X-en
Crysis nalam nem fut valami fenyesen, 1024x768-ban, medium beallitasokkal szaggat, mint allat :Đ
Eros HW-vel biztos szenzaciosan nez ki, de igy valahogy nem estem tole hanyatt. Raadasul Halo3 vegigjatszasa utan valahogy nem tudott megfogni a hangulata... :Đ
Elküldve: 2007. 10. 30. 11:34
Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 5:42
Mert szeretnek minel kevesebb kabelt latni, azt meg toldozni-foldozni kell, a tevem nem fogad kozvetlenul komponenst, hanem elobb jon a box komponens csatlakozoja, az bele a teve adapterkabelebe, vegen VGA-csatival, az meg egy VGA-DVI atalakitoba. Szal nem egyszeru.
A boxhox mellekelt HDMI-kabel meg mindennek tunik, csak olcso, vacak darabnak nem. Az egyesek meg nullak a jelek szerint ugyanugy atmennek rajta, mint masikkal, szal nem ez lehet a kulonbseg oka. Inkabb az, hogy DVI-on mas beallitasokkal ment a teve, mint analogban. Allitottam a kontraszton es fenyeron, es maris minden back to normal.
krinyó ez igen mókás. nekem a box akvm switchbe megy bele, van hozzá gyári májkrámes VGA kábel, sőt láttam már DVI-A fejeset is
Elküldve: 2007. 10. 30. 11:38
Idézet: PolaR - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 7:20
Crysis nalam nem fut valami fenyesen, 1024x768-ban, medium beallitasokkal szaggat, mint allat :Đ
Eros HW-vel biztos szenzaciosan nez ki, de igy valahogy nem estem tole hanyatt. Raadasul Halo3 vegigjatszasa utan valahogy nem tudott megfogni a hangulata... :Đ
mont írtam a zsírúl 8800T-ken csiptuning után megy a krízis 36 fps-t 1280x1024, noAA esetben, a GTX ultrákon talán eléri a 60-at de egy GTX ultra árából több darab x360-at lehet venni
kerestem a demók között a crysist de nem találtam - mondjuk én UK-ba vagyok reggelve...
Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 30. 11:39 -kor
Elküldve: 2007. 10. 30. 12:34
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 12:38
kerestem a demók között a crysist de nem találtam - mondjuk én UK-ba vagyok reggelve...
Miert, lesz X360-ra Crysis?
Vagy csak felreertettem vmit?
Elküldve: 2007. 10. 30. 12:38
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 11:34
krinyó ez igen mókás.
Sajna az, ez egy "oreg", lassan masfel eves Philips LCD-teve, amin ugye meg nincs HDMI, csak HDCP-s DVI.
Krinyo
Elküldve: 2007. 10. 30. 14:11
Csak persze az a kérdés, hogy mi abban a ráció, ha egy játék csa a kiváltságosoknak a gépén fut, elvégre akkor csak azok tudják megvenni használatra.
GoodSpeed
https://www.youtube.com/gsprof
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2007. 10. 30. 14:12
Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 12:38
Sajna az, ez egy "oreg", lassan masfel eves Philips LCD-teve, amin ugye meg nincs HDMI, csak HDCP-s DVI.
Krinyo
Krinyo
mondom 360-hoz van DVI-A-s kabel >>katt<<
Amugymegy tan pont nem ezert kene szapulni a picipuhat. szinte mindent tamogat. a szoni csak komponenst ad, VGa-t nem, es HD-ben is csak 16:9 oldalaranyu megjelenitoket tamogat...
a box tamogatja a 4:3, a 16:9 es a 16:10 oldalaranyu megjelenitoket egyarant.
Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 30. 14:21 -kor
Elküldve: 2007. 10. 30. 14:21
Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 13:38
Krinyo
Krinyo
Ez szerintem nem oreg, csak a Philips gaz. Nekem a tobb, mint 2 eves LG plazman van HDMI bemenet.

Súgó
A téma zárva.