HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#1401 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 29. 19:14

Koszi a tippet Inquisitor, bejott, volt is naluk, 1300-ert aranyozott csatis atalakitot kaptam. Vegre elrakhattam a fiokba a komponens kabelt. Az elso, ami feltunt, hogy HDMI-n sokkal "fakobb" a kep, mint komponensen. Aztan rajottem, hogy talan nem 640x480-ban kellene hajtani. :D Atallitottam 1280 x 768-ra, mindjart finomabb lett a dolog. A szinek viszont most kozel sem annyira teltek, mint komponensen, persze ez a teve nyugje, nem a konzole...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1402 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 19:52

és tft-n milyen? jobb pl. egy wide tft-n, mint egy 4:3-as képcsöves tv-n?
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1403 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 19:58

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 16:34

Ez világos, csakhogy ugye a felvetés az volt, hogy túlárazzák az Elite-et, márpedig a vinyók beszerzési árát összehasonlítva ez sztem teljesen nyilvánvaló. :)

üdv

R.

Hat ha a beszerzesi arat nezzuk, mindenkeppen :)
De ez nem az Elite tularazasa, hanem a vincsie. Ugye a kulon megvasarolhato 20GB-os is 25e, ami kiteszi a Core es a Premium gepek kozotti arkulonbseget, holott nem csak a vincsivel tobb a Premium a Corenal. Es az a 25e a vincsiert rablas: a tok kerulhet vagy 1e-be (sokat mondtam szerintem), a 20 gb-s vincsi meg 3-4e, vagy meg annyi se... :rolleyes:

#1404 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 20:09

Idézet: Gabesz - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 19:52

és tft-n milyen? jobb pl. egy wide tft-n, mint egy 4:3-as képcsöves tv-n?

Ha tolem kerdezed, fogalmam sincs. :D Eszemben sincs 4:3-as analog tv-re tenni, szerencsere pont aznap hoztak vissza szervizbol az LCD-tevet, amikor meglett a csomag. :) A wide TFT mindenkeppen jobb, elvegre minden szelesvaszonra van optimalizalva...

#1405 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 20:15

Idézet: PolaR - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 19:58

Es az a 25e a vincsiert rablas: a tok kerulhet vagy 1e-be (sokat mondtam szerintem), a 20 gb-s vincsi meg 3-4e, vagy meg annyi se... :rolleyes:

Ez a konzolbiznic, a kiegeszitokon lehet visszahozni az eloallitasi ar alatt eladott konzol vesztesegeit...

Krinyo

#1406 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 01:16

Idézet: PolaR - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 16:15

Emiatt ne izgulj, nekem tobb mint 10 ev PC-s jatekos multam volt, megsem okozott kulonosebb problemat a kontrollerrel valo jatek. Teny, kellett hozza par honap, amig teljesen hozzaszoktam, de addig sem szenvedtem, csak nem voltam olyan ugyes, mint PC-n ;)

ami azt illeti en most ott tartok, hogy a Bioshockot jatszom PC-n, XBOX 360 kontrollerel :D
Miert? Azert PC-n mert van 5.1 hangzas, valamint jobban nez ki a jatek a TV-m nativ felbontasaban (TV-t hasznalok monitornak) es azert kontrollerrel mert egyszeruen hozzaszoktam ahhoz a plusz feelinghez ami a rezgos kontrollernek koszonheto, ahogy nem csak latsz mindent a monitoron hanem erzel is. Es hat miert is ne? Elvegre nem egy multishooter ahol a halalbiztos celzasokon mulik minden :)

Kulonben a Crysis demot kiprobalva (tok veletlenul vettem eszre mert meg mindig csatlakoztatva volt a gamepad a gepemhez) azt kell mondjam, hogy szenzaciosan van programozva itt is az X360 kontroller rezgese, sot annak ellenere, hogy (tudtommal) a Crysis csak PC-re jon ki, a jatek elejen a tutorialban mindent a kontrollernek megfeleloen jelez ki es mutat.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1407 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 01:18

Ez a "Crysis csak PC-n" valamiféle pacsi az Nvidiának meg az AMD-nek, hogy miután a bepalizható közönség begyűjtötte az új CPU-t és videokártyát, csak utána derüljön ki hogy egy Xbox árából is megúszhatták volna ;)
LY

#1408 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 01:19

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 20:14

Koszi a tippet Inquisitor, bejott, volt is naluk, 1300-ert aranyozott csatis atalakitot kaptam. Vegre elrakhattam a fiokba a komponens kabelt. Az elso, ami feltunt, hogy HDMI-n sokkal "fakobb" a kep, mint komponensen. Aztan rajottem, hogy talan nem 640x480-ban kellene hajtani. :D Atallitottam 1280 x 768-ra, mindjart finomabb lett a dolog. A szinek viszont most kozel sem annyira teltek, mint komponensen, persze ez a teve nyugje, nem a konzole...

Krinyo

es miert nem hasznalod akkor egyszeruen az eredeti komponens kabelt? amugy sokan panaszkodtak az olcsobb HDMI kabelek minosegere, meg az is lehet hogy onnan jon a "gond"
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1409 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 01:24

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 2:18

Ez a "Crysis csak PC-n" valamiféle pacsi az Nvidiának meg az AMD-nek, hogy miután a bepalizható közönség begyűjtötte az új CPU-t és videokártyát, csak utána derüljön ki hogy egy Xbox árából is megúszhatták volna ;)

az tuti, annyira biztosan le lehetett volna "butitani" a jatekot hogy konzolon is elinduljon, es garantaltan nem nezett ki volna meg ugy sem gyengen. Vajh miert van nekem olyan erzesem hogy ki fog ez jonni konzolra is?  (most hogy igy belegondolok eleve gyanus az XBOX 360 kontroller iyen szintu tamogatasa - tehat rendesen kiirja a tutorialban hogy X, B, A gomb, LS, RT, stb tehat nem egy univerzalis gamepad gombkiosztasrol van szo)
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#1410 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 03:10

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 1:18

háát őőő izé.. lasssan a wuxga lcd-k korszaka beköszönt eközben ez a crysis 36 fps-t produkál 8800gt-n 1280x1024 módban aztis csak szarráhajtva, AA nélkül...

Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 30. 03:16 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1411 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 05:42

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 1:19

es miert nem hasznalod akkor egyszeruen az eredeti komponens kabelt? amugy sokan panaszkodtak az olcsobb HDMI kabelek minosegere, meg az is lehet hogy onnan jon a "gond"

Mert szeretnek minel kevesebb kabelt latni, azt meg toldozni-foldozni kell, a tevem nem fogad kozvetlenul komponenst, hanem elobb jon a box komponens csatlakozoja, az bele a teve adapterkabelebe, vegen VGA-csatival, az meg egy VGA-DVI atalakitoba. Szal nem egyszeru.

A boxhox mellekelt HDMI-kabel meg mindennek tunik, csak olcso, vacak darabnak nem. Az egyesek meg nullak a jelek szerint ugyanugy atmennek rajta, mint masikkal, szal nem ez lehet a kulonbseg oka. Inkabb az, hogy DVI-on mas beallitasokkal ment a teve, mint analogban. Allitottam a kontraszton es fenyeron, es maris minden back to normal.

#1412 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 07:10

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 21:15

Ez a konzolbiznic, a kiegeszitokon lehet visszahozni az eloallitasi ar alatt eladott konzol vesztesegeit...

Krinyo

Meg a jatekokon. Es ez meg oke is, hisz igy a konzolgyartonak az all erdekeben, hogy minel tobb jo jatek jelenjen meg. Abbol tobbet vesznek, neki is tobb lesz a bevetele. Es kihozni a fejlesztocegekbol a legjobbat, minden teren, az elismeresre melto feladat. De az, hogy ulni egy teremben, es azon agyalni meeting kozben, hogy hanyszoros aron adjuk el a kiegeszitot, amivel leraboljuk az egyszeri konzoltulajt, gusztustalan...

#1413 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 07:20

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 2:16

ami azt illeti en most ott tartok, hogy a Bioshockot jatszom PC-n, XBOX 360 kontrollerel :D
Miert? Azert PC-n mert van 5.1 hangzas, valamint jobban nez ki a jatek a TV-m nativ felbontasaban (TV-t hasznalok monitornak) es azert kontrollerrel mert egyszeruen hozzaszoktam ahhoz a plusz feelinghez ami a rezgos kontrollernek koszonheto, ahogy nem csak latsz mindent a monitoron hanem erzel is. Es hat miert is ne? Elvegre nem egy multishooter ahol a halalbiztos celzasokon mulik minden :)

Kulonben a Crysis demot kiprobalva (tok veletlenul vettem eszre mert meg mindig csatlakoztatva volt a gamepad a gepemhez) azt kell mondjam, hogy szenzaciosan van programozva itt is az X360 kontroller rezgese, sot annak ellenere, hogy (tudtommal) a Crysis csak PC-re jon ki, a jatek elejen a tutorialban mindent a kontrollernek megfeleloen jelez ki es mutat.

Figyi, ha van olyan geped, hogy birja, miert ne? :)
En csak a demot lattam PC-n, de X360-on jatszottam vegig. A monitorom nativ felbontasa 1600x1200 (raadasul nem is 16:9), es ebben a felbontasban valahogy nem ment olyan roccenesmentesen a jatek, mint X-en :D Meg az 5.1 is az X360 mellett figyel, PC-n csak sztereo van. Nagyon tele volt mar a hocipom anno a kulonbozo EAX szabvannyal, hol szolt a surround, hol nem, a konzol tiszta, DD/DTS es kesz :omg:

Crysis nalam nem fut valami fenyesen, 1024x768-ban, medium beallitasokkal szaggat, mint allat :Đ
Eros HW-vel biztos szenzaciosan nez ki, de igy valahogy nem estem tole hanyatt. Raadasul Halo3 vegigjatszasa utan valahogy nem tudott megfogni a hangulata... :Đ

#1414 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 11:34

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 5:42

Mert szeretnek minel kevesebb kabelt latni, azt meg toldozni-foldozni kell, a tevem nem fogad kozvetlenul komponenst, hanem elobb jon a box komponens csatlakozoja, az bele a teve adapterkabelebe, vegen VGA-csatival, az meg egy VGA-DVI atalakitoba. Szal nem egyszeru.

A boxhox mellekelt HDMI-kabel meg mindennek tunik, csak olcso, vacak darabnak nem. Az egyesek meg nullak a jelek szerint ugyanugy atmennek rajta, mint masikkal, szal nem ez lehet a kulonbseg oka. Inkabb az, hogy DVI-on mas beallitasokkal ment a teve, mint analogban. Allitottam a kontraszton es fenyeron, es maris minden back to normal.

krinyó ez igen mókás. nekem a box akvm switchbe megy bele, van hozzá gyári májkrámes VGA kábel, sőt láttam már DVI-A fejeset is :D

#1415 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 11:38

Idézet: PolaR - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 7:20

Crysis nalam nem fut valami fenyesen, 1024x768-ban, medium beallitasokkal szaggat, mint allat :Đ
Eros HW-vel biztos szenzaciosan nez ki, de igy valahogy nem estem tole hanyatt. Raadasul Halo3 vegigjatszasa utan valahogy nem tudott megfogni a hangulata... :Đ

mont írtam a zsírúl 8800T-ken csiptuning után megy a krízis 36 fps-t 1280x1024, noAA esetben, a GTX ultrákon talán eléri a 60-at de egy GTX ultra árából több darab x360-at lehet venni :D

kerestem a demók között a crysist de nem találtam - mondjuk én UK-ba vagyok reggelve...

Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 30. 11:39 -kor

#1416 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 12:34

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 12:38

kerestem a demók között a crysist de nem találtam - mondjuk én UK-ba vagyok reggelve...

Miert, lesz X360-ra Crysis? :eek:
Vagy csak felreertettem vmit? :rolleyes:

#1417 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 12:38

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 11:34

krinyó ez igen mókás.

Sajna az, ez egy "oreg", lassan masfel eves Philips LCD-teve, amin ugye meg nincs HDMI, csak HDCP-s DVI.

Krinyo

#1418 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 10. 30. 14:11

Csak persze  az a kérdés, hogy mi abban a ráció, ha egy játék csa a kiváltságosoknak a gépén fut, elvégre akkor csak azok tudják megvenni használatra.

#1419 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 14:12

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 12:38

Sajna az, ez egy "oreg", lassan masfel eves Philips LCD-teve, amin ugye meg nincs HDMI, csak HDCP-s DVI.

Krinyo

mondom 360-hoz van DVI-A-s kabel >>katt<< :) lattam valamelyik pesti konzolboltban is, nekem gyari VGA (DSUB) kabellel megy. mgejegyzem van kompozit/svideo kabelem is hozza mert a keszulek ujabban nehangyszor hetvegen a rokonsangnal allomasozik es ottcsak hagyomamyos CRT TV van :)
Amugymegy tan pont nem ezert kene szapulni a picipuhat. szinte mindent tamogat. a szoni csak komponenst ad, VGa-t nem, es HD-ben is csak 16:9 oldalaranyu megjelenitoket tamogat...
a box tamogatja a 4:3, a 16:9 es a 16:10 oldalaranyu megjelenitoket egyarant.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 30. 14:21 -kor

#1420 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 14:21

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 13:38

Krinyo

Ez szerintem nem oreg, csak a Philips gaz. Nekem a tobb, mint 2 eves LG plazman van HDMI bemenet.

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.