HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#3741 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 26. 09:33

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 1:11

(az egy ev alatt, szerintem osszessegeben nincs benne 96 ora jatekido).

ezt méri valahol az xbox vagy csak Te megjegyezted?
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#3742 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 09:46

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 22:40

Ha több lett volna lehenteltek volna mint a szél. Hacsak nem nagyon bénák  ;)

Nem voltak nagyon bénák, főleg a magyarok nem. Érdekes, megfigyeltem pár dolgot ezzel kapcsolatban. Amíg komolyan nyomtam az adott játékot, az olyan 4-4 és fél év volt. Egyébként a Battlefield 1942-höz készített ingyenes Desert Combat mod volt, mégpedig a 0.7 verzió, szerintem az a legjobb. Bár már van eggyel újabb pár éve, a kedvenc szervereimen még mindig a 0.7 megy. Szóval azt figyeltem meg, hogy a magyar játékosok úgy általában nagyon jók, és még úgy egyáltalán pár szintén "volt-kgst" térségbeli gyerek volt nagyon jó, mármint azok akik tényleg ellenfélnek számítottak.
Amúgy elég különös időszak volt, nagyjából 4 évig, szinte minden nap (betegség kivételével) játszottam, és egyetlen pályát. Hátha van még valaki aki ismeri, a Lostvillage-et. A legkirályabb multi játék amit valaha láttam egyébként. Szóval, ennyi gyakorlás után, az az 1 pálya azért elég jól ment. És az a jó ebben a játékban, hogy nagyon erős hardver azért nem kell hozzá. A mai gépeken biztos megy vagy ezer efpéessel. :)

#3743 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 09:46

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 1:11

Apropo, szerintetek hazilag konnyen "eltavolithato" a feszemeles? Ha esetleg valaki ismeri, hogy melyik sufni, melyik rajzzal dolgozott, en a golemesektol vettem anno (20gigas premium); a kesleltetett venti meg csak-csak elviselheto, de a zajos ventik miatt - szomoru, de igaz - amiota megvan, alig jatszottam vele (az egy ev alatt, szerintem osszessegeben nincs benne 96 ora jatekido). Ez persze nem csak a zajo miatt van; az csak a hab a tortan, hiszen foleg az idoszuke miatt hanyagoltam. Viszont most az unnepek alatt elovettem volna egy picit ... de talan alotte lerakom a feszt 8V-ra.

Én is a golemkonzolnál vettem. Nem értek hozzá, hogy pontosan hogy moddolták meg, de jól láthatóan házilag van ráforrasztva egy pár cucc, hosszú kábelekkel (az optikai meghajtó oldalán egy nagy tranyó a házhoz popszegecselve, a másik oldalon pedig egy csomó cucc egybe szigszalagozva, azt nem bontottam ki :) ), szóval ha ezeket egyszerűen levagdosod, akkor szerintem már el is távolítottad a hűtésmodot :D

Szerkesztette: GAI 2008. 12. 26. 09:48 -kor

"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#3744 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 09:59

A hűtésmód "csak" annyi, hogy a ventiket 5V-ról áttesztik 12V-ra.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3745 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 10:28

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 9:59

A hűtésmód "csak" annyi, hogy a ventiket 5V-ról áttesztik 12V-ra.

8V-ról ha jól tudom... Plusz beletesznek egy késleltetőt ami kikapcsolás után 5 percig még járatja a ventiket.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#3746 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 11:23

Idézet: GAI - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 10:28

8V-ról ha jól tudom... Plusz beletesznek egy késleltetőt ami kikapcsolás után 5 percig még járatja a ventiket.

Szabályozott a venti vezérlés 5V és 12V között, amit átlagosan 7-8V-on tart. Ezt kötik át fix 12V-ra vagy halkítás céljából 5V-ra.

Szerkesztette: Csokis 2008. 12. 26. 11:23 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3747 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 11:36

Idézet: tasp - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 10:04

miért nem viszed el oda ahol anno vetted, vagy végül is akárhová ..
szerintem 5perc alatt leszedik neked a plusz feszt 1 sörért :)

Koszi a tippet, erre mar en is gondoltam, csak leven, hogy anno foglalkoztam elektronikaval, gondoltam csak nem olyan nagy ugy kikapni egy feszstab kockat meg par drotot. Illetve, ami a nagyobb hatrany, hogy a cuccot anno futarral kuldtek (ezt mar akkor sem ertettem, hogy miert nem lehet szemelyesen atvenni, "az uzloetben") ... igyhat az egy sorert kikapjak muvelet kicsit nehezebb sajnos :(
Udv,
axl.Fsi

" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "

#3748 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 11:37

Idézet: Gabesz - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 10:33

ezt méri valahol az xbox vagy csak Te megjegyezted?

Tudtommal nem meri sehol. Egyszeruen elgondolkodtam azon, hogy osszesegeben mennyit is hasznalhattam es raadtam par orat, biztos, ami biztos (alkalmankent 2orat ment, volt a kalkulaciom alapja :) ... megkozelitoleg jol tippeltem).
Udv,
axl.Fsi

#3749 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 11:43

Idézet: GAI - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 10:46

Én is a golemkonzolnál vettem. Nem értek hozzá, hogy pontosan hogy moddolták meg, de jól láthatóan házilag van ráforrasztva egy pár cucc, hosszú kábelekkel (az optikai meghajtó oldalán egy nagy tranyó a házhoz popszegecselve, a másik oldalon pedig egy csomó cucc egybe szigszalagozva, azt nem bontottam ki :) ), szóval ha ezeket egyszerűen levagdosod, akkor szerintem már el is távolítottad a hűtésmodot :D

Lehetseges. Szerintem csak lehetseges, ugyasni ezt a sufni-aramkort beiktattak valahova, ami azt jelenti, hogy szinte biztos, hogy (legalabb) egy helyen elvagtak a nyakon a foliat ... szerintem. De lehet szetkapom es megvizslatom :)
Udv,
axl.Fsi

#3750 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 11:57

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 12:23

Szabályozott a venti vezérlés 5V és 12V között, amit átlagosan 7-8V-on tart. Ezt kötik át fix 12V-ra vagy halkítás céljából 5V-ra.

Apropo, megneztem az a Fable 2-es decibel osszehasonlitasos videot ... tenyleg meggyozo. Kicsit olyan lehet, hogy gyakorlatilag, szinte mindig 5V-on jaratjak a venti feszt (?), avagy a zajtalansasgba kicsit beletartozik az is, hogy a drive is halkabb (gyak. nema) lett.
Udv,
axl.Fsi

#3751 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 12:48

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 19:17

1. kötődik erősen a konzolokhoz a téma.

Kötődik a fenét. Bejössz egy konzolos topikba, teszel egy kijelentést ami nem igaz (sok játék 60fps-re fixelt konzolokon, így 360-on is), majd az egész közösséget leszólod azért, mert nem értékelnek valamit, ami szerinted fontos. Én meg azt mondom, hogy minden PC zöld, és mivel a zöld szar szín, ezért a PC-s gémerek mind igénytelen hülyék. Érted az analógiát vagy magyaráznom kell még?

#3752 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 12:59

PLAY.COM-on áron alul adják az Xbox360-as játékokat (PS3-ra meg PC-re is, lásd alább)

http://www.play.com/...3/2-/Promo.html

PS3: http://www.play.com/Games/PlayStation3/3-/...4/2-/Promo.html

PC: http://www.play.com/...2/2-/Promo.html
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#3753 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 17:51

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 12:43

Lehetseges. Szerintem csak lehetseges, ugyanis ezt a sufni-aramkort beiktattak valahova, ami azt jelenti, hogy szinte biztos, hogy (legalabb) egy helyen elvagtak a nyakon a foliat ... szerintem. De lehet szetkapom es megvizslatom :)

Hat tenyleg sufni egy megoldas. Szetkaptam, keszitettem par fotot ... szerintetek, ha csak fogom es kis fogoval elvagdosom szepen (a vegeket termeszetesen elszigetelem) ... nincs kedvem forrasztgatni es nincs is perpill jo pakam, amivel neki mernek esni.

Szoval arra gondoltam, csak siman elvagdosom a szurke drotokat, de azert elott kivancsi lennek a velemenyetekre. Ime a kepek:

Szerintem ez lesz a sima fesz emeles ->
Kép

Ez meg talan a kesleltetett venti vezerles ->
Kép

Kép

Arra gondoltam, hogy csak elvagom, az elso kepen levo szurke drotot, ami imho a direkt feszemeles; a kesleltetest nem bantom, engem nem zavar (ha egyaltalan jol gondolom, hogy az az)
Udv,
axl.Fsi

#3754 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 19:36

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 18:51

Hat tenyleg sufni egy megoldas. Szetkaptam, keszitettem par fotot ... szerintetek, ha csak fogom es kis fogoval elvagdosom szepen (a vegeket termeszetesen elszigetelem) ... nincs kedvem forrasztgatni es nincs is perpill jo pakam, amivel neki mernek esni.

Szoval arra gondoltam, csak siman elvagdosom a szurke drotokat, de azert elott kivancsi lennek a velemenyetekre. Ime a kepek:

Szerintem ez lesz a sima fesz emeles ->
Kép

Ez meg talan a kesleltetett venti vezerles ->
Kép

Kép

Arra gondoltam, hogy csak elvagom, az elso kepen levo szurke drotot, ami imho a direkt feszemeles; a kesleltetest nem bantom, engem nem zavar (ha egyaltalan jol gondolom, hogy az az)

Egyebkent elvagtam (csak azt az egy szurke drotot); ezzel most visszakaptam az eredeti (alapjaraton 5V) venti feszultseget, viszont most a kesleltetett venti mod (aftercool), sem mukodik (ugy latszik, koze volt szorosan a kettonek egymashoz (nyilvan azt a 12V-ot kaptak kikapcsolas utan is ventik, amit elozoleg athidaltak ra)).
Kicsit tanacstalan lettem, egyelore nem is raktam ossze - de teny, hogy most olyan halk lett, hogy szinte zene volt fuleimnek :)
Ui.: sok helyen olvtastam, hogy alapvetoen NEM jatek kozben olvad fel a GPU, hanem kikapcsolas utan, ugyanis a hirtelen hoingadozas, ami miatt felengednek a forrasztasok. Erre lehet megoldas, amit szinten sok helyen olvasni, hogy a jatek vegeztevel, dashboardon hagyni par percig, amig le nem hul ...
Vizhutesre sajnos nem futja es ugyan tudom, hogy mindegy mennyit hasznalod, ugynugy felmelegszik 1-2 ora jatek utan is, mint 8-12, annyira keveset hasznalom, hogy valoban egy "nem tul kifizetodo" befektetes lenne a viz.

Szerintetek? Tavaly novemberi gyartmany (tehat nem a mostani Jasper), ugyanakkor hajlando lennek kompromisszumot kotni es 5V vissza + jatek utan 5-10 perc dashboard a kikapcsolas utan.

Kivancsi lennek, hogy a forumtarsaim kozul, hanynak van hutesmodja a gepben. Nem hinnem, hogy mindenki bele szereltette (most csak gyozkodom magam :) :) ... viszont valoban annyira mennyei az 5V-on porgo ventik hangjai!!! :) )

Velemenyetek az egeszrol?
Udv,
axl.Fsi

#3755 Felhasználó inaktív   FJ_FoX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 19:41

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 11:59

PLAY.COM-on áron alul adják az Xbox360-as játékokat (PS3-ra meg PC-re is, lásd alább)

http://www.play.com/...3/2-/Promo.html

PS3: http://www.play.com/Games/PlayStation3/3-/...4/2-/Promo.html

PC: http://www.play.com/...2/2-/Promo.html

sajnos mo-ra nem szallitanak, pedig egesz jo aron vannak:(

FJ

#3756 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 20:08

Nézd meg mellette a GAME.co.uk-t, a legtobb dolog ott is ugyanennyi. Ezek már gond nélkul kiszállítják ;)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#3757 Felhasználó inaktív   FJ_FoX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 20:15

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 19:08

Nézd meg mellette a GAME.co.uk-t, a legtobb dolog ott is ugyanennyi. Ezek már gond nélkul kiszállítják ;)

tudom, hasznaltam mar nehanyszor:)

A pop es fable2 van jo aron, az meg a game-en normal aron van sajnos...

FJ

#3758 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 00:05

Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2008. dec. 26., péntek - 20:36

Velemenyetek az egeszrol?

Csak simán elvágtad a szürke drótot, és semmi zaj? Lehet, hogy én is kioperálom egyszer mérgemben :Đ

#3759 Felhasználó inaktív   axl.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 00:16

Idézet: spidey - Dátum: 2008. dec. 27., szombat - 1:05

Csak simán elvágtad a szürke drótot, és semmi zaj? Lehet, hogy én is kioperálom egyszer mérgemben :Đ

Ahogy mondod. Illetve, egeszen pontosan azt tettem, hogy a jobb oldali SMD (szemben, felulrol nezve, ahogy az elso kepen is latni) tovebe forrasztott veget elkezdtem "hajlitgatni" es par hajlitas utan szepen a kezemben is maradt. Ezt a veget a drotnak elszigeteltem es odaragasztottam a haz falahoz (hogy ha majd egyszer esetleg ugy dontotk, hogy visszatennem (nem is ertem, hogy milyen indittatasbol :) ), akkor egyszeruen es gyorsan megtehessem).
Mindket venti szepen forog 5V-on ... aki tudja, hogy milyen volt elotte 12-n, az EL FOG AJULNI, hogy mennyire halk (megmondom! Ha hallottal mar PS2-t mukodes kozben ... na kb. annak felel meg a "zajossaga" most!  :up:  :cool:  ;) )
Udv,
axl.Fsi

#3760 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 09:32

En a slim ps2-hoz voltam szokva, annak meg nulla hangja volt. :D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (241 Oldal)