HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#3701 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 24. 19:38

Nem tudom volt-e már, de lol. :D

Kép

Szerkesztette: Lacee78 2008. 12. 24. 19:38 -kor

Kép

#3702 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 20:33

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 16:51

LOL. Akkor zavar a mozifilm is? Az 24-25 fps csak... :D Nezesd meg a szemed. Vagy az agyad. Nemtom. :D

neked meg meg kéne tanulnod akkor olvasni. ugyanis most nem filmekről, hanem játékokról van szó. betűzzem? vagy megnézeted az agyad? :)

#3703 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 22:23

Nem. Itt szaggatásról és másodpercenkénti képszámról volt szó...
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550

#3704 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 22:31

pro gaming fps-nél számít az hogy 30 vagy 60 .., de single-ben kötve hiszem hogy tévén szaggatna..
talán csak épp tekert a dvd.

de ha ennyire fanatikus vagy, akkor nyilván CRT moncsival nyomod, hisz a TFT is szaggat.
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#3705 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 22:33

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 15:22

gow 2-t meg 140 centis full hd tévén próbáltam és zavart a 30 fps.

plazma vagy LCD?
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#3706 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 22:59

Újra kezdődik az frame per sec vita.

Bizony erősen érezni a 30-60-100 fpsek közti különbséget is. És nem kell hozzá pro playernek sem lenni.

Nem csak a megjelenítés számít amúgy. A tft 60 képe elég a játékhoz, de sokkal finomabb a játék ha alatta kiszámol 100-at a hardver. Pl cs:s-ben. Akkor télleg képpont pontosan lehet célozni egy jó egérrel.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3707 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 23:14

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 22:59

Újra kezdődik az frame per sec vita.

Bizony erősen érezni a 30-60-100 fpsek közti különbséget is. És nem kell hozzá pro playernek sem lenni.

Nem csak a megjelenítés számít amúgy. A tft 60 képe elég a játékhoz, de sokkal finomabb a játék ha alatta kiszámol 100-at a hardver. Pl cs:s-ben. Akkor télleg képpont pontosan lehet célozni egy jó egérrel.

Kár, hogy nem cs-ről volt szó.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#3708 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 23:22

Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 23:14

Kár, hogy nem cs-ről volt szó.

Vágom, de arról volt szó, hogy szemészhez kellene mennie annak, akit zavar a 30 fps alatti game render.

Meg a példaként felhozott filmbeni 24 frame is.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3709 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 23:43

ezt a 30 fps-es dolgot felvetni mindig olaj a tűzre xbox felhasználók között, mert világéletükben 30 fps-sel játszottak  a konzol képességei miatt és fogalmuk sincsen milyen ha több van.

nézegetni nagyon jól el lehet egy 24 fps-es filmet vagy egy 30 fps-es felvett jelenetet egy játékból, de amikor játszol a játékkal, és valós időben irányítod az eseményeket, fontos h szinkronban legyen amit az egérrel, billel, avagy a kontrolerrel csinálsz, azzal amit a képernyőn látsz. na most ez 30 fps környékén IGEN RITKÁN valósul meg, de engine-től is függ a dolog. a filmekben sem teljesen folyékony a kép gyors kamera mozgásnál, már számtalanszor észrevettem. ha ott én húzkodnám ide-oda az egeret és ÚGY, akadva mozogna a kamera, akkor teljes bizonyosságal lmondanám rá h szaggat.

a pro gaming meg teljesen más tiszta, ahol a hit reg össze van kötve az fps-sel az engine-ek működéséből adódóan, ill. annyit játszanak a játékosok az adott játékkal h egy ütemre jár az agyuk az engine-nel és akár a fraps-ot is helyettesíteni tudják a saját szemmértékükkel. én is megmondom bármikor ha hl2dm-ben 60 alatt van az fps, mert már ~3,5-4 éve játszok vele.

én általában a 40-60 fps-t tartom 100%-osan élvezhetőnek egy játékban amit nem versenyszerűen játszom. az nem baj ha néha-néha leugrik az fps, csak ne legyen stabilan ott. szóval pont a fordítottja az igényem mint amit NMI mondott. de nem tagadom h ha évekig fix 30 fps-en játszanék, akkor biztos nem zavarna. csak éppen miért adnám lejejbb az igényeim mikor egy jól felszerelt konzol árából tudok venni olyan pc-t (olyan alkatrészeket nem számolva, ami a legtöbb embernek azért már van egy korábbi, gyengébb gépéből), ami a TISZTESSÉGESEN átportolt játékokat nagyobb felbontásban 1,5-2x annyi fps-sel futtatja? mert ugye nem mind1 h 1280*720-ban, 30 fps-sel gow-ozol, vagy az én esetemben 1440*900-ban 90%-ban ~60-nal. (és akkor iylen dolgokról mint a 4xAA még nem is mondtam semmit) de nem hiszem h drámaian megzuhanna az fps, ha 1680-ban próbálnám.

#3710 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 23:44

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 23:22

Vágom, de arról volt szó, hogy szemészhez kellene mennie annak, akit zavar a 30 fps alatti game render.

Meg a példaként felhozott filmbeni 24 frame is.

Csak azért sem egytészta, mert az ilyen pörgős multijátékokban nem csak a szemnek jó a sok fps.  :) Nyugisabb, szinglijátékokban simán jó a 30 is, ha az konstans.

Iceman: kikérem magamnak, pc a fő "területem" de ezt a szaggatás dolgot nem értem mert nem látom :D

Szerkesztette: FragMaster 2008. 12. 24. 23:45 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#3711 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 23:56

Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 23:44

Csak azért sem egytészta, mert az ilyen pörgős multijátékokban nem csak a szemnek jó a sok fps.  :) Nyugisabb, szinglijátékokban simán jó a 30 is, ha az konstans.

Iceman: kikérem magamnak, pc a fő "területem" de ezt a szaggatás dolgot nem értem mert nem látom :D

Nem mondom FO3-al elvoltam úgyis, hogy 25-re bezuhant az fps, de ha olyankor történt, amikor rámrohant a feral ghoul, akkor azért be-be szoptam, mert nem pont a fejére sikerült rárántani.

Ha pedig nem látod a különbséget az fps-ek közt, akkor a hiba a te készülékedben van  :Đ

Idézet

#3712 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 00:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 23:56

Nem mondom FO3-al elvoltam úgyis, hogy 25-re bezuhant az fps, de ha olyankor történt, amikor rámrohant a feral ghoul, akkor azért be-be szoptam, mert nem pont a fejére sikerült rárántani.

Ha pedig nem látod a különbséget az fps-ek közt, akkor a hiba a te készülékedben van  :Đ

Odaírtam, hogy "ha az konstans" de nem lett észrevéve :D

#3713 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 00:04

Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 1:03

azért nem véletlenül van az se h elrontod a mozdulatokat ha hirtelen zuhan 30 alá az fps. érdekes, ha magas fps zuhan lejjebb, de továbbra is magas fps-re, akkor ilyen nincs. mint mondtam, a low (~30) fps magával hozza az input lag-ot is.

#3714 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 00:08

Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 0:03

GTA 4 se volt túl konstans boxon. Mondjuk az gyerekeknek való cézórendszerrel mindegy volt. De ott is forgott egyet az ember, a sikátor gyors volt, a széles utca meg szépen belassult. Kevés olyan game van az újabbak közt aminek konstans fps megvan.

Idézet

#3715 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 00:11

Az igaz, gyors FPS-ekben hasznos a 40-60-as fps. De egy Gears of War-nál édesmindegy, ott nem forgolódsz ide-oda és csak szembol jon az ellenség.

Meg az is igaz hogy ha neked fontos a 60 fps akkor bizony az is fontos hogy milyen egered van (súly, felbontás), milyen az egéralátéted (fostextil vagy fém/uveg otvozet), milyen gyors a vinyód (rpm, cache stb.), mennyi memória van a gépedben stb. Szóval mielott a 60 fps-re kezd el valaki gyúrni és nyáladzani, nem árt korulnézni a perifériáknál :rolleyes:

Xboxon egyedul a CoD4-et nyomtam multiban... meg hát ott amúgy sem számít sokat mert mindenkinél 30 fps van, nem csak nálam :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#3716 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 00:13

Egér az télleg nem mindegy, de röhej, nekem a fostextilen a legjobb :)

Idézet

#3717 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 00:17

Azt szerettem én is, korulbelul fél óráig jó, utána beleragad a kosz, por meg az izzadság, ráadásul deformálódik is. Persze ez jó ideig nem látszik (hetek, hónapok) de az egér észreveszi (már ha minoségi, persze :D)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#3718 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 00:21

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 0:17

Azt szerettem én is, korulbelul fél óráig jó, utána beleragad a kosz, por meg az izzadság, ráadásul deformálódik is. Persze ez jó ideig nem látszik (hetek, hónapok) de az egér észreveszi (már ha minoségi, persze :D)

Vettem egyszerre huszat a tekkóban. 150 forint volt. Még van belőle új.  :Đ

Idézet

#3719 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 01:02

én is teszkós 200 forintos textilt használok az mx518 mellé. kettesével veszem őket és félévente megyek új adagért :Đ

#3720 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 06:12

Mennyit fps-eztem online már az életben, és szerintem sose láttam 60 fps-t... Azért elég jól ment...

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.