HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#4001 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 17. 07:44

Jááj DBZ BurstLimit demót próbálgatom már egy ideje, annyira jóó hogy nagyon! :Đ Kár hogy a game 18 ropi... :(
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#4002 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 08:14

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2009. márc. 17., kedd - 0:18

olyan kérdésem lenne hogy megvettem a konzolt nemrég ugyebár. van rajta egy konzolstudio matrica "sérülése garanciavesztéssel jár" minek raknak ők rá matricát mikor microsoft intézi a garit? nem kértem semmi okosítást se hűtésmod se flesselést a gépbe. igaz egyik ismerősöm hozta el a konzolt a boltbol. az akkor 62990ft-ot fizettem érte ami a honlajukon fel volt tüntetve, ott nincs feltűntetve hogy ez már tartalmazza a "backup" lemez olvasást. meg tudom vhogy állapítani hogy flesselt-e a gép vagy csak ugy ha kipróbálom egy írott lemezzel? direkt nem akartam flesseltetni nehogy letiltsanak live-rol. ötletek tanácsok jöhetnek  :think:

En csak annyit kerdeznek, hogy miert lett felbontva a doboza?
Ha uj akkor origi nem? pl a C*S a laptopoknal min rairja bontott -5e.
HUNGARY  :mad:
Ja, ha 3 napon belul van vidd vissza. Megmondod nem tetszik a matrica olyat adjanak amin nincs ilyen es bontatlan legyen.

Szerkesztette: Michael 2009. 03. 17. 08:20 -kor

#4003 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 08:18

Konzol Stúdió nem okosít semmit (tudtommal). Azért bontják fel, hogy leírják a soroz-/gyáriatszámot, ezzel igazolva, hogy nem egy másik gépet akarsz gariztatni. :) Ezt onnan tudom, hogy előttem bontottunk fel egy új Nintendo DS-t (ki akartam próbálni) és utána leírta róla a számot, amit a garanciapapíron is feltüntetett. Ellenben, hogy minek van rajta a matrica?! :think:

Szerkesztette: Csokis 2009. 03. 17. 08:19 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#4004 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 08:19

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 23:18

meg tudom vhogy állapítani hogy flesselt-e a gép vagy csak ugy ha kipróbálom egy írott lemezzel? direkt nem akartam flesseltetni nehogy letiltsanak live-rol. ötletek tanácsok jöhetnek  :think:

Azert nem tiltanak le a Live-rol mert flashelve van, csak magat az irott lemezt veszi eszre a rendszer. Ergo ha nem erdekel ez a resze akkor nem lesz bajod mert eredeti lemezekkel hasznalva nem latjak hogy ki van-e utve.

laragirl http://www.game.co.uk/Xbox360/Fighting/~r3...-Z-Burst-Limit/
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#4005 Felhasználó inaktív   miragehun 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 17. 10:46

sziasztok!

Néhány kérdésem lenne:

A héten veszek egy XBOX360-at (elsőre premium tűnik szimpatikusnak)

Amivel kapcsolatban még bizonytalan vagyok az az

- hogy hol vegyem a gépet? (sokat olvastam és az jött lett hogy konzolstudiót ajánljátok meg máshol olvastam hogy a golemkonzol is megbízható)

- érdemes-e megcsináltatni a hűtésmodokat?

- FW frissítéseket meg lehet csinálni házilag? ( iXtreme FW meg az olvasófej kímélő FW frissítés, golemes updatek )

- érdemes-e venni elitet ki lehet-e használni a 120 gigás vinyót vagy elég a 60-as?

- azt még nem döntöttem el hogy flasheltetem-e, de ha tényleg nem veszi észre a live hogy flashelt, amikor eredeti koronggal játszok akkor lehet érdemes lenne megcsináltatni, csak az zavar hogy elvész a MS garancia

- meg érdemes megvenni flasheltetés nélkül a gépet és utána flasheltetni (persze ha eldöntöttem hogy flasheltetem) vagy inkább rögtön flasheltetni?

- egyik forumon találtam a GAME.CO.UK oldalt ahol lehet eredeti gameket venni, valakinek van tapasztalata vele vagy tudtok ajánlani más online shopot ahol lehet gameket venni és sokszor vannak akciók?

válaszokat előre is köszönöm

#4006 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 21:25

na köszi az eddigi válaszokat ma kipróbáltam pár kölcsönkért lemezzel :) "to play this disc, put it in an xbox360 console" meg vagy ezer masik nyelven  megnyugodtam  :respect:
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#4007 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 21:38

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. márc. 17., kedd - 9:18

Konzol Stúdió nem okosít semmit (tudtommal). Azért bontják fel, hogy leírják a soroz-/gyáriatszámot, ezzel igazolva, hogy nem egy másik gépet akarsz gariztatni. :) Ezt onnan tudom, hogy előttem bontottunk fel egy új Nintendo DS-t (ki akartam próbálni) és utána leírta róla a számot, amit a garanciapapíron is feltüntetett. Ellenben, hogy minek van rajta a matrica?! :think:

Ehhez nem kell felbontani, mert az Xbox dobozan direkt van egy lik a sorozatszamhoz. Ezen tul meg a garizas a MS dolga, szal nem ertem mi koze lenne barmelyik eladonak hozza...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#4008 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 21:52

- hogy hol vegyem a gépet? (sokat olvastam és az jött lett hogy konzolstudiót ajánljátok meg máshol olvastam hogy a golemkonzol is megbízható)
(0ns0le (0rner  is. Ha nem lesz khm modositva akkor mind1.

Erdemes, bar a sokat tapasztaltak azt mondjak igy sem kerulheto el a 3led, inkabb elodazhato.

- FW frissítéseket meg lehet csinálni házilag? ( iXtreme FW meg az olvasófej kímélő FW frissítés, golemes updatek )
Meg, de inkabb bizd olyanra aki mar csinalt ilyet.

- érdemes-e venni elitet ki lehet-e használni a 120 gigás vinyót vagy elég a 60-as?
Sztem erdemes, a HDD miatt, mivel az uj dashboardal mar felmasolhatoak a jatekok HDD re. (csendesebb mukodes, sokkal kisebb olvasofej kopas)

- azt még nem döntöttem el hogy flasheltetem-e, de ha tényleg nem veszi észre a live hogy flashelt, amikor eredeti koronggal játszok akkor lehet érdemes lenne megcsináltatni, csak az zavar hogy elvész a MS garancia
Azt senki nem tudja mit figyel a NAGY Ő, vannak talalgatasok de 100% biztonsag nincs. HA masolt cuccal vagy a liveon ergo kockaztatod a banant. Megjelenes elott nem illik live ra menni a gammaval. A garmatricara is van megoldas de ezt itt nem irom le.

- meg érdemes megvenni flasheltetés nélkül a gépet és utána flasheltetni (persze ha eldöntöttem hogy flasheltetem) vagy inkább rögtön flasheltetni?
Inkabb rogton meg felbontas utan flash.

#4009 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 21:57

Idézet: Krinyo - Dátum: 2009. márc. 17., kedd - 21:38

Ehhez nem kell felbontani, mert az Xbox dobozan direkt van egy lik a sorozatszamhoz. Ezen tul meg a garizas a MS dolga, szal nem ertem mi koze lenne barmelyik eladonak hozza...

Ott a pont, de sztem a bolt inkabb onmagat vedi ezzel a matricazassal es seriaszammal.
Gondolom mar voltak ugyeskedesek. :)
3 ledes gep alaplaplapjat elsutni a meg garos dobozba. Az eredeti MS matrica ugye egy vicc.

#4010 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 22:47

Idézet: Michael - Dátum: 2009. márc. 17., kedd - 21:57

Ott a pont, de sztem a bolt inkabb onmagat vedi ezzel a matricazassal es seriaszammal.
Gondolom mar voltak ugyeskedesek. :)
3 ledes gep alaplaplapjat elsutni a meg garos dobozba. Az eredeti MS matrica ugye egy vicc.

Több, mint valószínű, hogy ez áll a matricázás hátterében. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#4011 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 23:15

én überkonzolnál vettem, ott is felbontották és a dobozban volt a számla meg egy überkonzolos toll :p és ott sem flashelnek.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#4012 Felhasználó inaktív   miragehun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 14:32

erről mi a véleményetek?

http://www.konzolvil.../index.php?data[subpage]=gamepage&data[cat_id]=1&data[prod_id]=1020

XBOX 360 Prémium 60 gb Jasperes!!!! ( Arcade + 60gb Hdd + 3 hó Live + Headset)

az csabító hogy jasperes alapja van,
egyébként van valami különbség az xbox360ak között azon kívül hogy mekkora vinyó van benne és hdmi-s vagy sem?
gondolok arra hogy telejsítmény, megjelenítési képesség?

köszi

Szerkesztette: miragehun 2009. 03. 18. 14:34 -kor

#4013 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 14:34

illik a piros szín a piros ledhez  :respect:  :Đ

(bocs nem bírtam kihagyni :D)

egyébként ha érdekel a játék, akkor miért ne? Sima elite, csak erről már biztosan tudnui, hogy Jasperes.

És nem, nincs különbség. Ez konzol.
JóSebesség

#4014 Felhasználó inaktív   miragehun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 14:35

sorry elsőre nem sikerült a jó linket betenni

#4015 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 14:37

Idézet: miragehun - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 14:32

erről mi a véleményetek?

http://www.konzolvil.../index.php?data[subpage]=gamepage&data[cat_id]=1&data[prod_id]=1020

egyébként van valami különbség az xbox360ak között azon kívül hogy mekkora vinyó van benne és hdmi-s vagy sem?
gondolok arra hogy telejsítmény, megjelenítési képesség?

köszi

Mivel ez egy Arcade gép vegyél hozzá egy komponens vagy egy hdmi kábelt a jobb képminőség érdekében. Arcade-hoz alapból kompozit jár.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#4016 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 22:09

Idézet: Michael - Dátum: 2009. márc. 14., szombat - 11:27

$SystemUpdate alkonyvtar legyen a pendrive gyokerben.
Termeszetesen a kapott file su20076000_00000000 legyen a $SystemUpdate -ben.
Fontos, hogy az alk. igy nezzen ki kis nagybetu szamit elvileg: $SystemUpdate
Nem kell letorolni a pendriverol semmit.
BoX legyen kikapcsolva, pendrive bedugva, majd Box bekapcs es fel kell hogy ajanlja a frissitest.

Nekem lemezről így se ment offline.

Csak ha füldugót is veszel hozzá :Đ  Volt már valakinek halk és hűtött gépe?

enemi, your turn :)

szvsz elég, sok is. Kivéve ha filmeket meg sorozatokat akarsz tonnaszámra lehúzni pl. Netflixről.

Gólem pl. vállal saját garit így is

visszaküldeni boltba flasheltetni szerintem hülyeség, ha már eldöntötted.

- egyik forumon találtam a GAME.CO.UK oldalt ahol lehet eredeti gameket venni, valakinek van tapasztalata vele vagy tudtok ajánlani más online shopot ahol lehet gameket venni és sokszor vannak akciók?

PLAY, Amazon. EBGamesen meg GameStopon is nézz körbe.

Szerkesztette: spidey 2009. 03. 18. 22:20 -kor

#4017 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 06:48

Idézet: miragehun - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 14:32

Jo a Jasperses lap, csak ott mar nem a GPU szakad fel hanem a memoriak.

Spidey: Ezek szerint Te meg nem hasznaltad a "HDD re masolos jatszos" megoldast?
Probald ki, nincs DVD olvaso zaj, nem nyuzod jatek kozben a fejet. A 20 GB HDDn ugye van ~13GB szbad hely erre rafer nagyjabol 2 db jatek visitva. 60 as ra rafer 8 s ha meg lehuznal par demoot a live-rol hamar betelik. En most flasheltem az enyembe egy 120 ast (20 as volt elotte) oriasi a kulonbseg, hogy nem azt kell figyelni mikor telik be. Plane ha nem is egyedul jatszol hanem hugi, ocsi stb mas igenyek.

"Csak ha füldugót is veszel hozzá d3.gif  Volt már valakinek halk és hűtött gépe?"
Volt, van, tegyel bele vizhutest.  :up:

#4018 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 07:47

Idézet

Szvsz nem. Ha nem fiokban tartod a boxot hanem valami nyitott helyen akkor nem szabad neki tulmelegedni. Gondolom vizszintes helyzetben akarod tarolni? Alapbol nincs neki laba ami ormotlan baromsag mert alul melegszik. A ket szelere tegyel egy-egy par centi magas rudacskat (kemenyszivacsot, fadarabot, virslit, PSP-t, mittomen :)) hogy alul is szabadon jarjon a levego es akkor nem lesz tobb gondod a melegedessel. Ez nem SNES hogy az ember csak ugy leb@ssza a TV-allvanyra 'oszt jo lesz mert nem lesz jo :D

Idézet

- FW frissítéseket meg lehet csinálni házilag? ( iXtreme FW meg az olvasófej kímélő FW frissítés, golemes updatek

Lehet de nagyon korulmenyes (szet kell szedni az  Xboxot, ra kell csatalkoztatni a PC-re stb. stb.) es ha valami ujabb modelled van akkor forrasztanod is kell es/vagy meghajtot cserelni. Csinaltasd olyannal akinek mar van benne rutinja. Ugyis visszasporolod a dolgot az elso jateknal.

Idézet

Ha egyszerre csak par jatekkal jatszol akkor eleg lehet a 60-as is. Az installacio eleg hosszadalmas folyamat (kb. annyi mint PC-n) de a torles 1 masodpercig (sem) tart ugyhogy ha kell a hely akkor hamar felszabadihatod a gigakat. Na meg attol is fugg amit a tobbiek irtak: ha filmeket meg demokat toltogetsz akkor hamar megtelik. Ha megteheted akkor a vizhutes arat ebbe fektesd, tobbre mesz vele :)

Idézet

Probald ki flash nelkul (en is ezt tettem) aztan ha ugy dontesz akkor visszaviszed hogy ussek ki. Egy oranal tobbet extrem esetben sem kell ra varnod.

Idézet

GAME a legjobb, par font postakoltseg mellett kipostazzak neked a jatekokat. Nagyon ritkan az Amazonon is vannak jo akciok de ez annyira nem jellemzo hogy en mar soha nem nezem az oldalukat (mar ha jatekokrol van szo) mert a GAME-nel ugyis olcsobb vagy ugyanannyi. PLAY.com sajnos nem szallit Mo.-ra, a GameStop meg szarra sem jo mert csak NTSC regios cuccaik vannak (amihez a flash nem eleg, moddolt konzol kell de szvsz felesleges ilyenekkel szorakozni).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#4019 Felhasználó inaktív   miragehun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 08:22

köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólásaikat :)

ma megyek megveszem a gépet :)

az nem probléma ha nem szállítanak Mo-ra :) nővérem németországban él oda tudom szállíttatni

play.com-ot ahogy nézem elég jó áraik vannak ami elsőre megtetszett ez Ł24.99-ért :)

#4020 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 08:31

EBayen is nezelodhetsz, sokan onnan veszik a jatekokat ha nem fontos hogy mar megjeleneskor meglegyen. Legtobbszor olcsobb mint barmelyik bolt.

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.