HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#4041 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 01. 19:39

Xbox 360 to get motion-sensing add-on with full body game control?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4042 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 15:36

Próbált már valaki PC-s (vagy bármilyen, nem hozzá tervezett) kormányt használni xbox360-al? Ott az USB szóval rádugni rá lehet, csak vajon működik-e vele? :) Konkrétan egy Logitech Driving Force GT kormányról lenne szó, ami ugye hivatalosan PS3 kormány, de PS2-vel és PC-vel is tökéletesen megy. Ha menne a boxxal is, akkor lehet hogy megint beújítanék egy boxot (hiányzik a Forza2  :Đ ) de ha controllerrel kell szerencsétlenkedni, akkor inkább hagyom, mert bizony a nehezebb versenyeknél már igencsak hátráltatott a controller...

Szerkesztette: GAI 2009. 05. 24. 15:36 -kor

"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#4043 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 20:12

Idézet: Samott - Dátum: 2009. máj. 1., péntek - 20:39

PS3 too :D

#4044 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 20:31

Idézet: GAI - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 16:36

Próbált már valaki PC-s (vagy bármilyen, nem hozzá tervezett) kormányt használni xbox360-al? Ott az USB szóval rádugni rá lehet, csak vajon működik-e vele? :) Konkrétan egy Logitech Driving Force GT kormányról lenne szó, ami ugye hivatalosan PS3 kormány, de PS2-vel és PC-vel is tökéletesen megy. Ha menne a boxxal is, akkor lehet hogy megint beújítanék egy boxot (hiányzik a Forza2  :Đ ) de ha controllerrel kell szerencsétlenkedni, akkor inkább hagyom, mert bizony a nehezebb versenyeknél már igencsak hátráltatott a controller...

Ez engem is érdekelne, nekem is van egy kormányom.  :respect:  :up:

#4045 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 21:21

csak MS kormány megy vele meg még van két fajta gagyi, szóval ilyen-olyan pc kormányok nem hajlandóak együttműködni vele sajnos, abban nem lenne semmi haszon MS-nak :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#4046 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 08:05

Idézet: Gabesz - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 21:21

csak MS kormány megy vele meg még van két fajta gagyi, szóval ilyen-olyan pc kormányok nem hajlandóak együttműködni vele sajnos, abban nem lenne semmi haszon MS-nak :)

Kár :( Mondjuk szerintem az xbox360 felhasználók igen kis százalékának van igénye kormányra, és még ezeken belül is igen kis százalék hajlandó megvenni azt a meglehetősen undorító és gagyi hatású ölbevehetős MS kormányt, szóval nem hiszem, hogy akkora összegtől esnének el, ha együttműködne a konzol más kormányokkal is  :rolleyes:

Valami software-es hack sincs vajon erre a problémára?

#4047 Felhasználó inaktív   baly2u2000 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 30. 22:45

Üdv Mindenkinek!

Először is szeretném leszögezni, hogy még elég noob vagyok konzol témában mert az elmúlt 20 évben a PC volt az uralkodó hardver (bár voltak kitörési próbálkozások egy hamis nintendo formájában).
A lényeg, hogy úgy döntöttem beruházok egy konzolba. Hosszas mérlegelés és az ismerősök rábeszélése után az XBOX 360 mellett döntöttem.

Elolvastam néhány száz bejegyzést itt a fórumon de akadnak még megválaszolatlan kérdések:

- Live mindenképp bukik-e Flashelés miatt? Van-e módszer unbanolni? Konkrétan mit tiltanak le ilyenkor és milyen hátrányom származhat belőle?

- Mennyire eladhatók a live előfizuk? Az új boxhoz kapok egyet, használni viszont nem nagyon fogom tudni ha flashelt. :(

- Live Tapasztalatok. Kinek mennyire jött be, mennyire veszi hasznát?

- A "hűtésmod" mit takar pontosan? Ok, hogy módosított hűtés, de ilyenkor általában mit csinálnak a hűtéssel? (pl +2 venti?) 

- Elite 75 ezerért (újonnan, HDMI-s, Live-ról Updatelt, Viszi a back-up lemezeket, Hűtés mod., 3 ajándék játék, 120 Gb winyó, Vezeték nélküli joy, Scart adapter, Component HD-Av kábel, HDMI kábel, Fejhallgató, 1 hónapos Gold Live kártya) megérős? Lehet elég nekem a Premium is, viszont ahhoz nem jár a HDMI kábel meg a vinyó is fele akkora.

- 32" LCD TV-m van, filózok hogy mivel éri meg rákötni. Mennyire szembetűnő a különbség?

- 3led problámától eléggé fosok mert a garit bukom a backupos lemezek miatt. Mennyire gyakori a hűtés okozta elhalálozás?

Előre is nagyon köszi a válaszokat!

#4048 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 22:51

Sugár Moziban vannak a teszt xbox360 darabok, kipróbáltam és nem tetszik. FSAA egyenlő a nullával, túlságosan érdesek HD Ready TV-ken a vonalak, néha az árnyékok se valódiak. :omg:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#4049 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 23:09

Idézet: baly2u2000 - Dátum: 2009. máj. 30., szombat - 22:45

- A "hűtésmod" mit takar pontosan? Ok, hogy módosított hűtés, de ilyenkor általában mit csinálnak a hűtéssel? (pl +2 venti?) 

Megemelik a ventik feszültségét 8V-ról 12V-ra, emiatt az amúgy sem halk hűtés még jobban fog ordítani, már-már az elviselhetetlenség határát súrolva. Ha beleteszik a "hűtés késleltetést" is, akkor a gép kikapcsolása után még 5 percig élvezheted a hangorkánt. Szerintem marha idegesítő, úgyhogy én a helyedben hűtésmod nélkül kérném. A nem hűtésmoddolt gépek (állítólag) az új dashboard-al már képesek szabályozni is a venti fordulatszámát terhelés függvényében. A hűtésmoddal ezt az opciót is elveszted, mindig fullon pörög a venti.

Idézet

32" LCD TV-m van, filózok hogy mivel éri meg rákötni. Mennyire szembetűnő a különbség?

Csak és kizárólag HDMI-vel. Hatalmas a különbség.

Idézet

3led problámától eléggé fosok mert a garit bukom a backupos lemezek miatt. Mennyire gyakori a hűtés okozta elhalálozás?

Szerintem kicsit túl van lihegve ez a téma, maximum a legelső szériás daraboknál jelentett ez komolyabb rizikót, az újabb csíkszél csökkentett gépek már nem valószínű, hogy elforrnak.

#4050 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 23:57

GAI, nem te toltad be azt a képet anno, hogy melyik kábelt kell elvágni, hogy ne emelje a feszültséget? Mert az enyémet visszabuherálnám a hangja miatt...

#4051 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 06:32

Idézet: GAI - Dátum: 2009. máj. 30., szombat - 23:09

Csak és kizárólag HDMI-vel. Hatalmas a különbség.

Amit adnak alapból boxhoz, HD AV kábel (komponens) az tökéletesen ugyanazt a képet adja, mint HDMI, csak emiatt HDMI kábelt venni marhaság, főleg nem a M$ féle aranyozott szarokat 5-6 ezerért, mikor bármelyik PC-s boltban egy ezresért kapsz HDMI kábelt.

Jah is kipróbáltam, onnan tudom! :Đ
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#4052 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 08:24

Idézet: spidey - Dátum: 2009. máj. 30., szombat - 23:57

GAI, nem te toltad be azt a képet anno, hogy melyik kábelt kell elvágni, hogy ne emelje a feszültséget? Mert az enyémet visszabuherálnám a hangja miatt...

Nem, én vízhűtést raktam az enyémbe anno  :Đ De aztán eladtam.

#4053 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 08:36

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2009. máj. 31., vasárnap - 6:32

Amit adnak alapból boxhoz, HD AV kábel (komponens) az tökéletesen ugyanazt a képet adja, mint HDMI, csak emiatt HDMI kábelt venni marhaság, főleg nem a M$ féle aranyozott szarokat 5-6 ezerért, mikor bármelyik PC-s boltban egy ezresért kapsz HDMI kábelt.

Jah is kipróbáltam, onnan tudom! :Đ

Az analóg képátvitel minősége sosem lesz olyan, mint a digitális. Közelről nézve apró zavarokat, "hullámzást" látni benne, míg a HDMI pixel pontosan, kristálytisztán meghajtja neked a monitorod. Nyilván nem kell a méregdrága kábelt megvenni, a legolcsóbb is ugyanúgy megteszi, de annak az árán már nem érdemes spórolni.

#4054 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 15:27

Idézet: GAI - Dátum: 2009. máj. 31., vasárnap - 8:36

Az analóg képátvitel minősége sosem lesz olyan, mint a digitális. Közelről nézve apró zavarokat, "hullámzást" látni benne, míg a HDMI pixel pontosan, kristálytisztán meghajtja neked a monitorod. Nyilván nem kell a méregdrága kábelt megvenni, a legolcsóbb is ugyanúgy megteszi, de annak az árán már nem érdemes spórolni.

Mint mondottam, nálam egy HD ready LCD TV-n figyel a téma, megnéztem közelről, megnéztem messziről, hidd el, ha főbelőnek se tudom azt mondani, hogy a HD AV komponens kábel képe, ha csak kicsivel is de gyengébb, mint HDMI, mert nem :up:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#4055 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 18:21

Ma este 19:25-től tartja előadását a Microsoft, a Los Angelesi E3-on!

Itt lehet majd élőben nézni:
http://www.xbox.com/en-GB/e309

Esetleg még itt is:
http://video.ign.com/streaming/e3-2009/

Szerintem érdemes lesz, valami nagy dobásra készülnek! ;) :D

#4056 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 18:34

hát nálam nincs semmi.
JóSebesség

#4057 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 18:45

skateboard controller? LOL
JóSebesség

#4058 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 18:52

most meg a modern warfare 2-t tolja a faszi.. :p

#4059 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 19:08

Mi ez az oldalnézetes cucc? Most kapcsolódtam be, ami érdekelt volna, arról persze már lemaradtam. :] De ez nem néz ki rosszul. :]

update:

Neve meg van.

Új Splinter Cell állat...

Szerkesztette: sQr` 2009. 06. 01. 19:19 -kor

Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#4060 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 19:20

forza 3, október, belső nézet, instant get.
JóSebesség

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.